Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תנסה לצלם אותה מתישהו...

לפי הגאנט זאת בדיוק זאתי...גם המספר 333 באמצע...

r86pr2.jpg

מה שכן התמונות עושות לה עוול, במציאות היא פשוט מדהימה, נמוכה ורוחב של האמר h1...:shock:

פורסם
היא נוסעת ולמען האמת אני כרגע חזרתי מהמשמרת ויצא לי לנסוע אחריה מרחוב סורוקה עד הכניסה לדניה...פשוט רכב מדהים, מדהים, מדהים!:shock:

פעם באה תעצור אותה ותקרא לי ;)

פורסם

גנא (נכון?)

יש כמה תמונות יותר איכותיות של הR8 הדנייתית ברשת ואני מאמין שעוד יתפרסמו עוד כמה תמונות שלה עם הזמן.

לדעתי הR8 האדומה הכי מיוחדת.

פורסם

ככה זה ייבוא אישי הרבה יותר זול מהייבואן

קחו למשל ה-CL63AMG רכב שבסוכנות מרצדס עולה מיליון וחצי וב-2008 נמכרה רק מכונית אחת כזאת.

מצד שני נכנסו 3 כאלה בייבוא אישי.

אגב הרבה מכוניות לפעמים לא משוחררות מהמכס או לא מקבלות תקינה ועושות אחורה פנה...

קרה כבר שניסו להכניס קליאו V6

אגב די מוזר שיש שם את האינפיניטי FX הישן שכבר לא מביאים לו אישורים והתחילו לשווק בייבוא סדיר את הדגם החדש.

ולגבי הטויוטה סקויה, ראיתי אחד לבן בפתח תקווה והוא באמת ג'מוס

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
גיא, אני גם כבר מצפה לראות את התמונות שלך ולגבי השם של החברה יש לה אתר? .

טוב, אז אני מצרף בינתיים 3 תמונות, אם יהיו עוד אני אעלה.

אשמח לזיהוי, לפחות את הרכב האדום לא הצלחתי לזהות כלל על מה מדובר.

צילום התמונות והטיפול ברכבים כולל שחרור מהמכס, התבצע ע"י חברת "כספי"- שעוסקת בעמילות מכס ושילוח בינ"ל.

יש לה אתר- וכתובתו: http://www.caspi-h.co.il/HTMLs/Home.aspx

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם
לפי הגאנט זאת בדיוק זאתי...גם המספר 333 באמצע...

מה שכן התמונות עושות לה עוול, במציאות היא פשוט מדהימה, נמוכה ורוחב של האמר h1...:shock:

להאמר H1 יש 215.9 סנטימטר רוחב, לR8 יש 193.

זה הבדל של יותר מ20 סנטימטר.

פורסם
היי כולם ושבת שלום,

היום, כשהאישה בקניון והילדות "מנוטרלות" יצא לי לעבור ליד מסוף המכולות שליד חיפה. שם, במקום די עלוב, ממתינות הנסיכות המיובאות ביבוא אישי.

מי שמדבר על מיתון צריך לעבור שם כדי לראות שהמצב כנראה טוב משחשבנו - מדי כמה ימים מתחלפות שם הנציגות, כאשר השלל היומי כלל כ-40 מכוניות ביניהן: מוסטאנגים (קבריו כמובן), טוארג, בימר X6, קאמרי, גרנד צ'ירוקי לפי הקילו (ואני לא מגזים - הרכב ממש להיט וחיפה רוויה בו), C300, סולסטיס, שבי סברבן שחורות (נראות כאלו שעוברות ישר לידי השב"כ/שגרירות ארה"ב), מרצדס ML, אינפיניטי FX, קומנדר המי (!) וגולת הכותרת - יונדאי טוסון ואלנטרה! כן - יש סיכוי שבעוד כמה ימים יפארו את כבישי ארצנו 2 מכוניות-על אלו מתוצרת קוריאה!

כמובן שלא ניתן לסיים בלי כמה רכבי אספנות - יגואר XJ קופה, מרצדס SL450, פורד מוסטאנג, MG וג'מוס אמריקאי שאני משער שהוא האוניה שעליה העמיסו את כל השאר...

מצורפות כמובן תמונות, וכל המזהה מוזמן להוסיף אבחנות.

ביי, מיקי.

אני אישית איני רואה בזה מקור לגאווה.ובטח לא סימפטום רווחה ועושר.המצב על הקרשים.יש אמת אחרת מאחורי כל היבוא ובזבוז הדולרים המיותר הזה,ותמיד לאורך קיומה של ישראל היא שבה ומתגלית במערומיה.

אין סימן לשום שינוי כלכלי חברתי,להפך...

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני רואה את הR8 מידי פעם עולה בשד' הציונות בחיפה לכיוון רחוב הילל.

פשוט מדהימה.

אני לא בטוח,אבל נראה לי שזה אותו בחור שהיתה לו הונדה S2000 בצבע כחול בהיר,שכרגע אני רואה אותה גם למכירה ביד 2,היא שנת 2003.

פורסם

[quote name=

(היו לי כמה, אני יודע :-))[/quote]

פרנקוס! מתי הספקת להיות הבעלים של כמה סולסטיסים?

מליין שכמוך!

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...