Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם ושבת שלום,

היום, כשהאישה בקניון והילדות "מנוטרלות" יצא לי לעבור ליד מסוף המכולות שליד חיפה. שם, במקום די עלוב, ממתינות הנסיכות המיובאות ביבוא אישי.

מי שמדבר על מיתון צריך לעבור שם כדי לראות שהמצב כנראה טוב משחשבנו - מדי כמה ימים מתחלפות שם הנציגות, כאשר השלל היומי כלל כ-40 מכוניות ביניהן: מוסטאנגים (קבריו כמובן), טוארג, בימר X6, קאמרי, גרנד צ'ירוקי לפי הקילו (ואני לא מגזים - הרכב ממש להיט וחיפה רוויה בו), C300, סולסטיס, שבי סברבן שחורות (נראות כאלו שעוברות ישר לידי השב"כ/שגרירות ארה"ב), מרצדס ML, אינפיניטי FX, קומנדר המי (!) וגולת הכותרת - יונדאי טוסון ואלנטרה! כן - יש סיכוי שבעוד כמה ימים יפארו את כבישי ארצנו 2 מכוניות-על אלו מתוצרת קוריאה!

כמובן שלא ניתן לסיים בלי כמה רכבי אספנות - יגואר XJ קופה, מרצדס SL450, פורד מוסטאנג, MG וג'מוס אמריקאי שאני משער שהוא האוניה שעליה העמיסו את כל השאר...

מצורפות כמובן תמונות, וכל המזהה מוזמן להוסיף אבחנות.

ביי, מיקי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא רואה פה שום תמונות כרגע, אבל אני יודע מצויין מה הולך בנמל חיפה, ויש לי תמונות, אך אסור לי להעלות אותם נכון לרגע זה. אם תהיה דרישה אבקש אישור להעלות אותם מהאנשים שצילמו אותם (מנהלי חברה גדולה שם שמייבאת רכבים).

פורסם
היי כולם ושבת שלום,

היום, כשהאישה בקניון והילדות "מנוטרלות" יצא לי לעבור ליד מסוף המכולות שליד חיפה. שם, במקום די עלוב, ממתינות הנסיכות המיובאות ביבוא אישי.

מי שמדבר על מיתון צריך לעבור שם כדי לראות שהמצב כנראה טוב משחשבנו - מדי כמה ימים מתחלפות שם הנציגות, כאשר השלל היומי כלל כ-40 מכוניות ביניהן: מוסטאנגים (קבריו כמובן), טוארג, בימר X6, קאמרי, גרנד צ'ירוקי לפי הקילו (ואני לא מגזים - הרכב ממש להיט וחיפה רוויה בו), C300, סולסטיס, שבי סברבן שחורות (נראות כאלו שעוברות ישר לידי השב"כ/שגרירות ארה"ב), מרצדס ML, אינםיניטי FX, קומנדר המי (!) וגולת הכותרת - יונדאי טוסון ואלנטרה! כן - יש סיכוי שבעוד כמה ימים יפארו את כבישי ארצנו 2 מכוניות-על אלו מתוצרת קוריאה!

כמובן שלא ניתן לסיים בלי כמה רכבי אספנות - יגואר XJ קופה, מרצדס SL450, פורד מוסטאנג, MG וג'מוס אמריקאי שאני משער שהוא האוניה שעליה העמיסו את כל השאר...

מצורפות כמובן תמונות, וכל המזהה מוזמן להוסיף אבחנות.

ביי, מיקי.

אני לא רואה פה שום תמונות כרגע, אבל אני יודע מצויין מה הולך בנמל חיפה, ויש לי תמונות, אך אסור לי להעלות אותם נכון לרגע זה. אם תהיה דרישה אבקש אישור להעלות אותם מהאנשים שצילמו אותם (מנהלי חברה גדולה שם שמייבאת רכבים).

מיקי, לא רואים שום תמונה אבל פעם אחרונה שהייתי שם לא היה הרבה דברים מעניינים אולי לא הגעתי בזמן טוב מקווה השבוע לעשות ביקור בחיפה.

גיא, אני גם מאוד ארצה לראות את התמונות שיש לך תודה ושבת שלום.

יניב

פורסם

שלחתי אל הבן אדם הודעה, כשיתחבר הוא יודיע לי אם ניתן להעלות את התמונות. מקווה שיסכים.

בכל אופן אני אנסה לתאר את מה שמצולם שם (יותר טוב מכלום):

קודם כל גולת הכותרת היא רכב אדום יפייפה, גריל כסוף (דומה ל- ב.מ.וו), סמל מוזר כזה שדומה לסמל של "דייהו" הישן רק עם אדום בפנים, גג נפתח (מבד), על הדשבורד רואים ניירות כנראה עם הפרטים של הבעלים. לא הצלחתי לזהות מעבר לזה כי לא מכיר את הרכב.

רואים שם גם רכב שדומה לטויוטה קמארי (נראה לי זה קאמרי רק לא ברור לי מי מייבא דבר כזה בייבוא אישי), רואים גם רכב 4X4 של Jeep בצבע כסף, בתמונה אחרת רואים ג'יפ ענקי גדול שחור של ב.מ.וו, ואיך שכחתי רואים גם הרבה מכולות ברקע ועוד כל מיני רכבים שלא הצלחתי לזהות. זרקו אותם באיזה חור בתוך שלוליות, אחד חונה אחרי השני.

פורסם

מיבאים קמארי כי אפשר, ישנה קאמרי "אמריקאית" המיוצרת בארה"ב. (רוב היבוא האישי הוא מארה"ב עקב מחירים אטרקטיביים ודולר נמוך (שעלה לאחרונה)).

פורסם
אם כבר מדברים על חיפה אז יש לנו R8 בדניה :-)

לא רק בהרצליה:-)

מסתובבת בחיפה גם אינפיניטי FX אחת....משהו מהמם ! חישוקי מגנזיום בקוטר אדיר. הקפתי את הרכב פעור פה ממש.

פורסם

התמונות לא עלו. מנסה שנית

ואגב - תראו איך ה-X6, מגודל שכמותו, נראה כמו גמד ליד הסאברבן...

למרות שאני לא מת על התוצרת של הבווארים, אני חייב לציין שה-X6 נראה ממש מרושע, לפחות מאחור (שזה הכצד אשר רוב הנהגים יראו ממילא)..

011.jpg

012.jpg

013.jpg

014.jpg

015.jpg

016.jpg

018.jpg

019.jpg

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
התמונות לא עלו. מנסה שנית

ואגב - תראו איך ה-X6 במגודל לכשעצמו נראה כמו גמד קטן ליד הסאברבן...

בתכל'ס היום מאוד משתלם לייבא מכונית מארה"ב למי שיכול כמובן והיום הרוב יכולים לייבא מכוניות, כי המחירים לא כאלה אסטרונומים תלוי באיזה גדם מדובר. למשל גראנד צ'ירוקי לפי מה שריאיתי בתמונות אלה הדגמים הבסיסיים שמתחילים אפילו בסביבות ה-165,000, ועד לדגם המפואר שעולה בסביבות ה-220,000 ש"ח ואני יכול לתת עוד הרבה דוגמאות.

מיקי, לגבי התמונות זה מה שיש לך או שיש לך עוד תמונות?.

גיא, אני גם כבר מצפה לראות את התמונות שלך ולגבי השם של החברה יש לה אתר? .

יניב

פורסם

ה- X6 מכוער. גם האימרה של להחזיק כזה רכב כדי לחנות על מדרכות יהודה המכבי, מכוערת.

רכבי האספנות מקסימים :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

רואים גם רכב 4X4 של Jeep בצבע כסף

בתמונה אחרת רואים ג'יפ ענקי גדול שחור של ב.מ.וו

Jeep Commander

Toyota Sequoia

בהתאמה.

X6 אולי מכוער, אבל כמו כולם, לא הייתי מתנגד אם היה לי אחד בחניה, עדיף V8, פרקטיות במקרה הזה, היא מילה מיותרת.

פורסם

זה לא ממש חדש הייבוא האישי של הג'יפים היוקרתיים והרכבי אספנות למינהם.

זה עדיין ממשיך בגלל שזה יוצא יותר בזול מאשר לקנות את הרכב מהיבואן.

במיוחד איך שהב.מ.וו X5/X6 נמכרות דרך ייבוא אישי השנה, אני לא יודע איזה רווח יוצא לקמור מזה:roll:

פורסם

אני לא אתפלא אם מדובר על "סטוק" של איזו סוכנות לייבוא אישי, וזאת גם הסיבה שהם תקועים בנמל ולא עברו מכס.

להרבה אנשים אין בעיה להוציא היום כסף על רכב, כי בתכל'ס המיתון העולמי לא ממש הגיע לארץ ולא מתקרב אפילו לרמות הפגיעה כמו בארה"ב, מדינות מערב אירופה והמזרח.

הפיטורים הם -בעיקר- בחברות בינלאומיות שיצאו בהן הוראות פיטורים כלליות לעובדים בכל העולם.

מצד שני, אנשים רבים פשוט חוששים להוציא כסף לאור התחזיות הקודרות לעתיד, ולאנשים פשוט לא מרגיש בנוח להוציא מאות אלפי שקלים על רכבים מנקרי-עיניים שכאלה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...