Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לעזרה ברשותי סיאט איביזה 99 ומסתבר שהמצבר פורק את עצמו מהר מאוד (לאחר ניסיונות) ובשל כך אני

לא מצליח להניע את הרכב יום למחרת.

אלטרנטור תקין ומצבר חדש תקין בדקתי.

אני חושד שמשהו ברכב פורק את המצבר מהר מידי, החשוד העיקרי שלי זאת האזעקה (למרות שאני לא מפעיל אותה אני נועל את הרכב עם המפתחות) איך אני מנטרל אותה? יש פיוז לניתוק האזעקה או איזשהו מפתח?

משהו אחר שנראה לכם?

פורסם

זליגה יכולה להגיע ממקומות רבים, כמו אזעקה שציינת, דיבורית, מכשיר רדיו, אור מסויים של תא מטען או של מגירה, שנשאר דולק, וכל מיני סוגי התקנות לא מקוריות.

הקל ביותר, לחבר מד זרם השראתי מדוייק, ולבדוק עת ניתוק יחידות, אחת אחת בתורה, מתי בדיוק הזליגה נעלמת.

מעבר לכך, קבעת שהמצבר תקין. יתכן שהוא תקין, אך מאיין הבטחון הזו, כלומר, איך בוצעה הבדיקה שהוא אכן תקין, ולמשל, עומד בעומס , האם נבדקו התאים בדיקת אלקטרוליט? (ככל שיש גישה אליהם)

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...