Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מקרה שקרה במשפחתי.

יום רביעי 28.1 אבא של ארוסתי, הגיע בבוקר לעבודה ביבנה החנה את הסקודה אוקטביה דיזל שלו בחנייה באזור התעשייה.

יצא בשעה 19:10 מעבודה הגיע לרכבו ומצא את הרכב פרוץ, החלון שבור, סיוויץ שבור, מחשב האוטו נגנב, עקרו את כל החיווט.

כמובן הוא לא נגע בכלום התקשר במשך 45 דקות למשטרת יבנה וכמה צפוי אין קול ואין עונה.

אחרי שעה באה ארוסתי עם חבר שלי למקום כדאי לעזור.

אחרי שעה של התקשרות ענו בתחנה. הסבירו להם את המצב וכמובן אחרי 20 דקות הגיעה ניידת סיור לגבות עדות. אחרי הגביית עדות, אמרו השוטרים מחר יגיע המז"פ למוסך שלכם באשדוד לקחת טביעות וכול מיני קישקושים.

וכמובן אמרו תבואו בבוקר לתחנה ביבנה לקחת את האישור לביטוח, כדאי שהמוסך יתחיל לסדר את הרכב.

הגיע הבוקר נסעתי איתו לתחנה יבנה, התיישבנו מול חוקר פלילי. שאל אותנו את מספר התיק כמובן שלא ידענו כי לא נתנו לנו כלום. וכמובן גם המז"פ לא הגיע.

בדק לפי ת"ז אין תיק, בשיא הרגוע אמר כניראה העבירו את זה לתחנה ברחובות. ואמר בשיא האדישות מי שהיה אתמול בסיור יחזור לעבוד רק יום ראשון.

כמובן שלא הרמנו ידיים בערב נסענו לתחנה ברחובות, עוד פעם חוקר פלילי, עוד פעם ת"ז אין תיק.וכמובן המשפט היודע "אני לא יודע איך לעזור לכם".

ארוסתי אמרה לו שהיא זוכרת את שם השוטרת שלקחה עדות. הוא במקרה הכיר אותה ואמר בואו ליומנאי ניראה אם היא עובדת היום, לקח את הקשר התחיל לדבר פתאום עונה השוטרת בפלאי פלאים.

החוקר שהוא קצין אומר לה איפה התיק פריצה מיבנה מיום רביעי ???

היא עונה לו אצלנו באוטו...בלה בלה בלה.

הוא התפרץ עליה אמר למה את לא עברת את זה באותו הערב. ואומר לנו היא לא יכולה להגיע לתת את התיק.

אבל קצין תורן של היום זה מפקד תחנת משטרה של יבנה אני ידבר איתו.

אחרי שהמתנו כרבע שעה. יצא אותו הקצין ואמר שהוא קיבל אישור לקחת עדות מחדש ולפתוח תיק.

כמובן שאני כן צריך לציין שאותו קצין כן עזר לנו ועשה את המיטב.

אבל אם לא היינו זוכרים את שמה של השוטרת ששכחה להזין את התלונה אולי הינו מחכים שבועות לאישור המשטרתי.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

איזה סיפור! אני המום! לא ידעתי שיש כזה דבר אירוסין אצל יהודים! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איזה סיפור! אני המום! לא ידעתי שיש כזה דבר אירוסין אצל יהודים! :shock:

יש הרוסתי או הרסהאותי . תבחר אחד.

לא אירוסין כמו רואים בסרטים. פשוט הצעתי לה נישואים שמתי לה טבעת אירוסין. לא משהו רשמי.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

השוטרות בד"כ די מטומטמות ועוד לוקחים את האלו שתופסות מעצמם ומזלזלות בחסות החוק באזרחים (כי במצב אחר לא היו שמים עליהם בשיט)

מה זה לזרוק את התיק בניידת ונראה מה יהיה? אם העיניין לא היה נפתר במקום הייתי בכיף מתלונן על הפוסטמה הזאת

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
השוטרות בד"כ די מטומטמות

לא כמו חלק מהמשתמשים כאן :roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...