Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Boston Acoustics pro 60 נגד Hybrid Audio Clarus?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז נאדר - שמעת אותו, נהנת, הדהים אותך ? תתכונן לשמוע אותו אצלי :)

גם אני מתכונן לזה, כבר התחלתי לעשות מתיחות לאוזניים לקראת השמיעה אצלך :wink::-D

אה, וכן, גם אותי הקלארוס הדהים, גם אצל אלי, ובמיוחד אצל דני, שאצלו הסט נשמע ממש ממש טוב!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם דני הוא הנקודת השוואה שלך, אז אני אוסר עליך לשמוע אצלי עד שאני אקבל את המגבר מחו"ל :)

מצד שני אפשר גם וגם

פורסם

חברה אם כבר אתם מתכננים להשמיע פה לכמה חברה את המערכות שלכם.

מישהו פה עם קלארוס ומגבר סאןדאון SAX100.4?! אני מאוד מעוניין לשמוע את השילוב ביניהם.

ואם יש פה מישהו עם הסאב AA CHAOS עוד יותר טוב.

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

אני יכול להגיד ששמעתי גם את ה-Clarus וגם את ה-Boston Acoustics לפני שהתקנתי את המערכת אצלי ברכב, לדעתי אין מה להשוות בכלל, הבוסטון לא עומדים בקנה אחד עם הקלרוס, הייתי מעדיף דוטק ולא בוסטון, סט מאוד לא מאוזן, כנראה שמרוב פטנטים הם שכחו שהם סך הכל מייצרים רמקולים, כל מי שחושב אחרת שיבושם לו.

אכן אני חושב שעד היום עוד לא נתקלתי בהתקנה של Clarus שנשמע טוב כמו אצלי, הסט הזה כשהוא מותקן נכון, מכוון נכון ומקבל הגברה ראויה, נשמע טוב יותר מסטים יקרים ממנו פי כמה וכמה, אני יכול להגיד שגורל (עתיד) עושה את הדרך הנכונה להיכן שאני הייתי, בכל מקרה גם היום הסט הזה אצלו נשמע טוב יותר מכל סט 2 WAY אחר שאני ששמעתי.

פורסם

אני גם מופתע קצת מההשוואה .

הבוסטון לדעתי סט טוב , אבל הוא לא ברמה של הקלאורוס.

כמו תמיד , ללכת לשמוע.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כן שמעתי אצל אליקו, וזה היה מדהים.

הקלארוס היה הסט היחיד שגרם להיות מופתע כל כך אפילו יותר מה- F#1.

הצליל של ה- F1 היה צפוי, אבל הקלארוס פשוט הדהים אותי והפתיע אותי כמה הסט הזה איכותי. אני כל כך מפחד לשמוע את הלגטיה האח הבכור

פורסם

בתור אחד שהיה לו את הבוסטון המדובר אני יכול להגיד לך (מבלי לשמוע את הקלארוס) שהוא מאוד בעיתי מבחינת הסאונד, כלומר הגבוהים אצלו מאוד חזקים, זאת למרות שאפשר בקרוס לחתוך אותם מה שלא תורם הרבה אלה רק מעמם אותו, מיד באס חלש מאוד, בין היתר בגלל הקרוס, לאומת זאת מהרגע שאתה מוריד את הקרוס ועובר לבי אמפ הם נשמעים הרבה הרבה יותר טוב בין היתר בגלל שיש אפשרות לרסן את הטוויטר, אבל עדיין המיד באס לא נותן שום תפוקה בתדרים הנמוכים ב80 ומטה אלה אם הוא נחתך בסלוף גבוה 18+ וגן עד 63 בלחץ

וכרגיל הכי טוב לשמוע כי האוזן שלי ושאר חברי הפורום זה לא האוזן שלך ...

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תוכן חדש...