Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתלבט בין מאזדה 5 לפג'ו 307 SW.

הדברים שחשובים לי:

1. יכולת להכניס 2 בוסטרים וסלקל לתינוק במושב האמצעי ללא צורך לפתוח את המושבים האחוריים.

2. צריכת דלק

3. אמינות.

ב-2 המקרים מדובר על מודל 2006.

כרגע עומדת על הפרק פג'ו 307 SW שנת 2006 ,מליסינג, עם פחות מ-50,000 ק"מ ושלפחות לפי הבדיקה נראית בסדר גמור. אני מתלבט אם ללכת על זה או לחכות למזדה 5 עם נתונים טובים. צריך להחליט מהר...

אודה לעזרתכם

אורי

פורסם

בגדול...לא להאמין לבדיקה של הליסינג.

לקחת לבדיקה במקום אחר ואם אפשר אפילו בעיר אחרת.

ובעוד יותר גדול : רכב לא קונים בלחץ!

אם קונים רכב בלחץ אז לרוב נופלים וחזק. קח את הזמן , תבדוק את השוק לעומק , תקרא על רכבים ורק אז תחליט.

פורסם

את ה307 אני לא מכיר, לאחי יש מאזדה 5 אין אפשרות להגיע למושב האחורי מבלי לקפל את השורה הראשונה או לנסות להדחק

לשורה הראשונה הכניסה נוחה ואין בעיה לשים בוסטרים/ כסאות

צריכת הדלק של ה 5 לא מזהירה בלשון המעטה מכיוון שסה"כ הרכב כבד בעל מנוע 2000 עם 4 הילוכים אוטומאטיים

ומנוע שנוסע על טורים גבוהים

בתחום הנוחות היא גם נופלת, בנסיעה לצפון בכבישי הבקעה הרכב קיפץצ בעצבנות כל הזמן ווגורם לחוסר נוחות מוחשי לנוסעים מאחורה וכל זאת שאבי נוהג בנהיגה שפוייה לחלוטין כך שאני לא רוצה לדעת מה יקרה בנסיעה קצת חזקה

מקדימה המצב יותר טוב אבל גם רחוק מלהיות נח

הייתי מציע לך לבדוק גם את הפיקאסו

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני נוהג על מאזדה 5 בסופי שבוע ואולי אני אוכל קצת לעזור לך

בעניין הנוחות: אני אתחיל מהשורה השלישית האחרונה עם שני המקומות

ישבתי שם עם אחי הקטן בן ה5 וכבר היה הרגשתי לא בנוח גם מבחינת הנוחות וגם מבחינת הצפיפות.

בנוסף אם עולים על במפרים במהירות של 25-35 בשורה השלישית אתה תדפוק את הראש בתיקרת הרכב.(אני לא בחור גדול,1.70)בשורה השניה לא רצוי לשבת שלושה אנשים כי לא יהיה מקום לנשום (גם אם האנשים לא גדולים ואיפילו קטנים אפשר לאמר)

מקדימה באזור הנהג הכי נוח(הכל יחסי, אני למשל מעדיף בעניין הנוחות את המאזדה לאנטיס שלי)מקדימה יש דיי מרחב ולא חסר מקום.בעיקרון לא התלהבתי מהכיסאות של המאזדה 5, בתור בן אדם שקצת סובל מהגב זה ממש מורגש בנסיעות של מעל חצי שעה.

בעניין איכות תא הנוסעים:סה"כ אין קרקושים והרכב דיי שקט בנסיעה רגועה, אבל שאתה קצת לוחץ את תיק תק תשמע את המנוע

בתא הנוסעים דבר שאותי מאוד מטריד(יכול להיות בגלל שאני נוסע המון עם חברים עם רכבים יקרים אני מרגיש ככה)

הביצועים:שאני נוהג ברכב אני לא מרגיש שהוא עגלה אבל לא מכונית מרוץ. המון פעמים אבא שלי יצא איתו לעקיפות חזקות בעליות

והרכב עולה ועוקף בלי בעיה.

מקווה שתרמתי לך קצת לקראת קניית הרכב

בהצלחה

תמיר.

פורסם

בתור אחד שהיה לו את הרכבים הנ"ל בסדר הזה 307 ואחריו 5

תראה אני יכול להגיד לך כמה דברים הכי מוחשיים

1. המאזדה מגיבה פי כמה וכמה יותר טוב בכול מה שקשור למנוע גיר, אוטו מרגיש חזק יותר גיר טיפטרוניק מלא עוזר יחסית ברקסים טיפה חלשים אבל שוב זה רכב למשפחה לכן המהיריות נמוכות יותר

2. הפיג'ו הרבה יותר מפנקת מבפנים מבחינת התחושה של יוקרה והמושבים שלה יותר נוחים ואוחים מהמושבים של המאזדה שלא תמיד ימצאו נוחים, מה גם שבפיג'ו לדוגמא יש אפשרות להוציא את כול חמשת המושבים מהרכב וככה לקבל באגז' גדול מאוד,

וכמובן חלון גג גדול מאוד מאוד

3. אני רוצה לציין כמה דברים לגבי טיפולים וכ'ו בפיג'ו במהלך השנה השנייה ומעלה היו לנו המון בעיות חשמל כגון מנורות שנשרפות כול יום (לא מגזים) וליבואן/יצרן לא היה פיתרון, מחשב רכב שהשתגע פעמיים, על הגיר יש פה תרד שלם שאתה יכול לקרוא חלק אוהבים וחלק לא אני לא חסיד גדול

במאזדה לאומת זאת חוץ מתושבות מנוע שהלכו להם באזור ה75 אלף והעלות שלהם יקרה יחסית ורעש מהציריה השמאלית שגם הוא תוקן (וזה כי אני לא מרחם כול כך על האוטו) הרכב פשוט מצויין

אני ישמח לעזור אם יש עוד שאלות אגב יותר נוח להכניס מושבים של ילדים במאזדה

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

לבוגדני מגעיל (איזה שם בחרת לך...)

איזה מודל היה ה307 שלך ? ממה ששוטטתי הבנתי שהחל ממודל 2006 הרכב עבר מקצה שיפורים לפחות מבחינת בעיות הגיר.

אתה יודע אם זה נכון?

לגבי הכיסאות- עשיתי נסיון להכניס סלקל + 2 בוסטרים (גדולים, כאלו שהם גם כיסאות) לשורת המושבים האמצעית במאזדה 5 וזה היה נראה לי צפוף בטירוף ולא נח בעליל לחגור כך את הילדים בבוסטרים.

יש לי אופציה לקנות 307 שנת 2006 בדגם של ה2000 סמ"ק אמנם מליסינג אבל עם 48000 ק"מ בלבד. דיברתי עם מי שנהגה ברכב עד כה והיא אמרה שמלבד הטיפולים השגרתיים לא היו לה בעיות מיוחדות.

התקציב שלי לא יאפשר יותר מזה או מאזדה 5 שנת 2006. קשה לי להאמין שאמצא מאזדה 5 מ2006 במצב כזה (אני מחפש כבר בערך חודש) ולכן אני חושב שאלך על ה307 למרות שיש לי קצת פיק ברכיים מהאפשרות שאאלץ לבלות עם הרכב יותר מדי במוסכים.

מה אתה חושב? עדיף לחכות שתבוא מאזדה 5 עם קילומטרז טוב (מה שלא בטוח יקרה...)?

תודה

פורסם
לבוגדני מגעיל (איזה שם בחרת לך...)

איזה מודל היה ה307 שלך ? ממה ששוטטתי הבנתי שהחל ממודל 2006 הרכב עבר מקצה שיפורים לפחות מבחינת בעיות הגיר.

אתה יודע אם זה נכון?

לגבי הכיסאות- עשיתי נסיון להכניס סלקל + 2 בוסטרים (גדולים, כאלו שהם גם כיסאות) לשורת המושבים האמצעית במאזדה 5 וזה היה נראה לי צפוף בטירוף ולא נח בעליל לחגור כך את הילדים בבוסטרים.

יש לי אופציה לקנות 307 שנת 2006 בדגם של ה2000 סמ"ק אמנם מליסינג אבל עם 48000 ק"מ בלבד. דיברתי עם מי שנהגה ברכב עד כה והיא אמרה שמלבד הטיפולים השגרתיים לא היו לה בעיות מיוחדות.

התקציב שלי לא יאפשר יותר מזה או מאזדה 5 שנת 2006. קשה לי להאמין שאמצא מאזדה 5 מ2006 במצב כזה (אני מחפש כבר בערך חודש) ולכן אני חושב שאלך על ה307 למרות שיש לי קצת פיק ברכיים מהאפשרות שאאלץ לבלות עם הרכב יותר מדי במוסכים.

מה אתה חושב? עדיף לחכות שתבוא מאזדה 5 עם קילומטרז טוב (מה שלא בטוח יקרה...)?

תודה

ה307 רכב נהדר ואמין.אם אתה רוצה שקט לגבי הרכב הזה ספציפית תבקש לראות היסטוריה ולראות אם ומה עבר על הרכב.

• תוכן חדש...