Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנכם צודקים זה לא 4 אני שיערתי שזה 4 אבל לאחר מבט בספר רכב גיליתי שזה 12 .

עכשיו מבחינת בוקר אני עדיין מרגיש את ההרגשה שהמנוע רוצה להחנק , אבל בגלל אולי שהטורים יותר גבוההים אני מרגיש פחות את הבעיה (בגלל זה חשבתי שהיא לא קיימת) אבל היא עדיין קיימת .

מבחינת הזיזים על האחרון מצד ימין הוא הראה לי חריטה שהרגשתי אותה גם עם היד (היא נראת לעין וגם מורגשת ביד).חריטה של בערך 2 3 מילימטר במה הוא יכול להתגש שהוא נחרט ככה?

פורסם

שמע חבוב, המנוע הזה הוא אחד הבעייתיים של פיאט. (לא שהוא לא אמין, הוא פשוט רגיש להזנחה)

יש בו מעברי שמן צרים מאוד וגל הזיזים לא טבול בשמן אלה "מרוסס" בשמן.

מה תדירות הטיפולים שלך ובאיזה שמנים אתה משתמש?

החלפות שמנים מרוחקות כמו גם שימוש בשמן מאיכות ירודה יובילו לסתימה באחד המרססים ומכאן לאי שימון גל הזיזים.

ייתכן שזהו המצב אצלך והשחיקה נוצרה עקב שימון לקוי.

המלצתי- גש למוסך מומחה המכיר את הרכב (והמנוע) הזה מצויין.

מוסך שמשון ביהוד, רח' העצמאות 24.

טל' 03-5360748.

זהו מוסך מורשה פיאט בו יעזרו לך מבלי לקרוע לך את הכיס.(מגיעים אליו מכל הארץ, ממצפה רמון עד מצפה נטופה.)

ברשות משפחתי 2 פיאטים, אחת מהן היא בראבה עם אותו מנוע בדיוק.

כדאי לטלפן ולדבר עם חיים ולהסביר לו את הבעייה, ייתכן וזה פחות נורא ממה שזה נשמע.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...