Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחח הם כאלה עלוקות,גם לי יש רכב ישן וקרה מקרה דומה שעצר אותי מתנדב(כן כן) והתחיל ממש לחפש בכל האוטו שבמהלך כל החיפוש והבדיקה הוא חזר על המשפט "בוא בוא נראה מה עוד אפשר למצוא,בוא נמצא עוד משהו לא תקין". רק שלמזלי הוא מצא רק שהכפתור של החלון חשמל האחורי יצא קצת מהמקום וזה מאד מאד הפריע לו,וגם הפריע לו שהדוושה של המצערת לא באותו גובה כמו של המצמד והברקס. למזלו הוא רק אמר לי לסדר את זה ונסעתי לשלומי 8)

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גועל נפש המשטרה הזאת.

ועוד יותר האלה שמצדיקים אותם.

זה כבר מזמן מוכח שהם רק מחפשים איפה להכניס אותה לאזרח הקטן, בשביל לקבל עוד כסף.

לא מזמן פורסמה כתבה בוואלה על זה.

גם אני בזמנו הייתי קורבן של המנאייקים האלה, גם קיבלתי הורדה וקנס 1000ש"ח. רק שבמקרה שלי, לא היה סיכוי לערעור.

בהצלחה!

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

קשה לי להאמין שהחופש בתיבת ההגה היה ברמה שהבחור הרגיש. תבקש להשפט, הסיכויים לטובתך.

סופ"ש גם אותי עצר שוטר לבדיקה שיגרתית באזור נתניה ואם הייתי יותר תמים ומכיר את הרכב שלי פחות מצבי היה דומה. ולא, הרכב שלי לא מסכן אף אחד והוא תקין ב100 אחוז.

אני בטוח שאוכל למצוא אצל כל יפיי הנפש ליקויים באוטו, החל ממטף כיבוי אש חסר או נורות ספייר חסרות ועד לליקויים טכניים של ממש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם אתה לא מסוגל לתחזק רכב ברמה בטיחותית, אנא ממך, למענך ולמען יתר המשתמשים בכביש, סע בתחבורה ציבורית.

סוף סוף המשטרה עושה משהו חיובי חוץ מלרדוף אחרי נהגים שעברו עבירות שוליות, חזק ואמץ.

מסכים איתך. רכב לא תקין לא צריך להיות על הכביש, וזה למען הבטיחות של כולנו.

אבל מצד שאני, אני לא חושב שהגיוני לבקש מכל הדיוט שיבצע בדיקה שבועית מקיפה לכל מכלולי הרכב שלו ברמה שמבוצעת במכון טסטים או בניידות הבדיקה שמפוזרות בדרכים. אני מדבר באופן כללי ולא באופן ספציפי על נזילות שמן רציניות שכל אידיוט יוכל לזהות או על צמיגים שחוקים. יש לא מעט ליקויים בטיחותיים שלאיש מהשורה פשוט כמעט בלתי אפשרי לגלות בלי עזרה של בעל מקצוע או בוחן רכב מוסמך.

אם מישהו חושב שכל נהג יודע לבדוק חופשים בהגה או בתפוחי הפרונט אז מדוע נדרש אישור של מוסך על ביצוע התיקון? מדוע נדרשת בדיקה שנתית (או חצי שנתית ברכבים ישנים)? הרי מדובר בתקלה בסיסית ופשוטה שכל אחד יכול לאבחן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם לאמא שלי יהיה חופש בהגה ברמה של הורדה מהכביש אז יקרו אחד משלושה דברים:

1. אני אומר תודה לשוטר שהוריד אותה מהכביש כי אני צריך אותה בחיים.

2. אם אני אגלה את זה לפני השוטר אני אוריד אותה מהכביש כי אני צריך אותה בחיים.

3. אם אמא שלי תסע ברכב עם חופש בהגה ברמה של הורדה מהכביש בלי להרגיש את זה כשהיא מסובבת אותו אז אני אדאג שהיא תרד מהכביש כי אני צריך אותה בחיים.

אתה יכול לשבח ולהלל את מתנ"ע, לחפש תירוץ מהיום עד מחר, אבל זה ברור כשמש שההורדה הזו נובעת מהיעד הגבוה שמשטרת התנועה אמורה לעמוד בו השנה.

ב-י-ז-י-ו-ן

לפותח הת'רד לך למשפט, אני בטוח שאת השופט לא מעניין יעד הדוחות של מתנ"ע.

פורסם

אף אחד לא יכול לדעת מה המצב ואם הדו''ח צודק אם לא נהג ברכב.

הבן אדם אומר שהרכב עבר טסט לפני שלושה חודשים, מה נראה לכם שכל חודש הוא יבקר במוסך לביקורת אם אין תקלה?

רכב זה לא כמו ברפואה זה לא טיפול מונע, אם יש תקלה נכנסים ומסדרים.

אני מכיר הרכב רכבים גם משנת 2007 שיש להם חופשים בהגה ותפוח הגה לקוי.

לא צריל לתת הורדה ולא משנה אם זה פיאט אונו או מוסטנג.

כל עוד אין סכנה ממשית, אחרת למה הוא קיבל 24 שעות לסדר את הליקויים? באמת מכעיס ומקומם, השוטר היה יכול לתת לו 24 שעות לתקן את הליקויים ובלי שום קנס, הקנס צריך להיות תנאי אם לא תסדר...

מכעיס לשמוע כמה הורדות מהכביש ופסילות יש כאן בגלל דברים כאלו בכלל לא מוצדקים.

אין יום בלי שירשור של הורדה מהכביש ושתי שרשורים על פסילות של 90 יום בגלל צבירת נקודות, אנשים עובדים, אחרת באמת יהיו יותר מובטלים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אתה לא הבנת כנראה מה נושא האשכול ומה כל כך מציק לי.

אשרי הבוחן שמצא אצלי ליקויים,אמיתיים או שלא,את זה נברר בבדיקה מעמיקה יותר.

על מה ולמה 1000 שקל קנס? אני לא מכיר אותך אבל אני יכול להבטיח לך שגם לך זה יכול לקרות.

פורסם

הייתי מערער על הדו"ח הזה. אם הרכב עבר טסט אפשר אולי להוריד את הרכב מהכביש, אבל מה הבחור אשם אם הרכב עבר טסט על פי החוק. אלו לא בעיות שאפשר לעלות עליהן בקלות (חוץ מהפגוש, אולי - וראיתי המון רכבים שנוסעים במצב הרבה יותר גרוע מפגוש לא במקום...)

ומי שאמר שפותח השרשור צריך לעשות בדיקה פעם בחודש אם הוא לא מבין במכונאות רכב פשוט מצטדק.

כאילו שאתם כל שבוע בודקים תפוחים וחופשים בהגה באוטו של אמא שלכם. יש טיפול חצי שנתי ויש טסט שנתי.

אם האדם הסביר מרגיש שיש בעיה ברכב, אני מסכים שחובה עליו לטפל בבעיה.

אם האדם הסביר לא יכול לעלות על הבעיה הזאת, אין הצדקה לדו"ח של 1000 ש"ח.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אתה לא הבנת כנראה מה נושא האשכול ומה כל כך מציק לי.

אשרי הבוחן שמצא אצלי ליקויים,אמיתיים או שלא,את זה נברר בבדיקה מעמיקה יותר.

על מה ולמה 1000 שקל קנס? אני לא מכיר אותך אבל אני יכול להבטיח לך שגם לך זה יכול לקרות.

הורדה מהכביש של רכב לא תקין באה אוטומטית עם דו"ח של 1000 ש"ח אין לשוטר שום מקום לשיקול דעת בנושא, אין לו אפשרות למלא דו"ח הורדה ללא דו"ח קנס.

פורסם

לדעתי צריך להתנות את ההורדה בוידוא של האבחנה ע"י מוסך מורשה או לחילופין מוסך מורשה בידי המשטרה.

במידה והממצאים הראשוניים בשטח מתגלים כלא נכונים - יש לבטל את הקנס וההורדה לאלתר.

עם כל הכבוד לבוחנים האלה ,אני לא סומך על "מוסכי מדרכה" או "בוחני מדרכה".

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

השאלה הבאמת מציקה היא איך יכול בוחן בתנאי שדה, בלי לרדת לבור ולבדוק את מצב התפוחים להוריד רכב מהכביש.

חופש בהגה אינו קרע בצינור בלימה ואיבוד הבלמים. יש הדרדרות קבועה תמידית והדרגתית במידת החופש שההגה מפתח, לכן מה שלי באמת מציק כאן היא הקלות הבלתי נסבלת של חזרזירונים נטולי י"ב כיתות לקבוע את סדר יומינו וחיינו.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
א רק שלמזלי הוא מצא רק שהכפתור של החלון חשמל האחורי יצא קצת מהמקום וזה מאד מאד הפריע לו,וגם הפריע לו שהדוושה של המצערת לא באותו גובה כמו של המצמד והברקס.

:?:?:?

מנהלים: מצטער, לא יכולתי להתנסח יותר טוב.

אביחי

פורסם
השאלה הבאמת מציקה היא איך יכול בוחן בתנאי שדה, בלי לרדת לבור ולבדוק את מצב התפוחים להוריד רכב מהכביש.

חופש בהגה אינו קרע בצינור בלימה ואיבוד הבלמים. יש הדרדרות קבועה תמידית והדרגתית במידת החופש שההגה מפתח.

ניידת תקינות יכולה גם יכולה לבדוק את המערכות הנ"ל, אם לא שמת לב, יש לה מעין ליפט.

לגבי ההורדה - עם כל הכבוד לצדקנים שבינינו, אתם כותבים שטוית.

רכב, במיוחד כזה שאינו חדש, מפתח בלאי במערכות שונות, ולרוב לא ניתן לעלות עליהן רק תוך כדי נהיגה, בטח ובטח אם מדובר בנהג שאינו בעל הבנה טכנית ותחושה טובה של הרכב.

אני מקפיד לעבור על הרכב מדי פעם, וכל אימת שהרכב עולה על ליפט (אני לא מדבר על הטסט השנתי) אני עובר מתחת לאוטו, למגינת ליבם של המכונאים במוסך, ומסתכל מעבר למה שהם מסתכלים בד"כ, כולל מעבר על גומיות, תפוחים, רפידות בלמים וכו'.

מכונאי שעובד על אוטו, ברוב המקרים - אם לא ביקשתם מפורשות ו/או הבוחן במוסך הפנה את תשומת ליבו (אן יש בוחן כזה) - לא ישים לב לליקויים באוטו, מהסיבה הפשוטה - הוא אמור להספיק X עבודה ביום, ואין לו זמן להתחיל להתמזמז מתחת לכל רכב.

אדם ש"זורק" את האוטו במוסך (במיוחד במוסך בו אין בוחן), לא יכול לצפות לכך שיבדקו את כל מכלולי הרכב. גם בוחן לא יעלה על כל הליקויים בנסיעה.

אדם סביר, מן היישוב, אשר עובר טסט שנתי וכן מטפל ברכבו בצורה סדירה - לא יחשוד בליקוי אם אין סימן ברור לכך.

לטעמי הקנס המוגדל הינו סתם לעג לרש של הרשויות. מוסכם עליי במאה אחוז שאם יש ליקויים בטיחותיים - יש לתקנם מייד (כולל הורדה אם מדובר במשהו בטיחותי) - אבל למה להוסיף את הקנס הגדול הזה? אם נמצא רכב ללא טסט ועם ליקויים, אני מבין ומצדיק את הקנס (לרוב לא נותנים דו"ח על רכב ללא טסט בתוקף (עד חצי שנה), או שנותנים דו"ח סמלי), אבל סתם ככה?

התאכזרות לשמה, ופסה"ד שהביא עמית מוכיח שאפילו השופטים מסכימים עם כך.

פורסם
לתת 1000 ש"ח קנס לבן אדם שנוסע עם אונו זה רוע לב.

נראה לי שלבן אדם שנוסע באונו, אין 1000 ש"ח לזרוק על קנס ובן אדם כזה היה לומד לקח (איזה לקח אפשר ללמוד??) במתן אזהרה.

רגע, עכשיו הוא צריך כל חודש לבדוק את האוטו? :shock:

מסכים עם כל מילה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...