Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

הגזמת

טויוטה קורולה 2008 ,יש לאמא שלי אוטו כזה 2008 דגם GLI זה אוטו מצויין,הוא יחסית מפואר מאוד למשפחתיות אחרות,אבל עדיין זה אוטו משפחתי ולא מנהלים.

המאזדה 6 זה היא מכונית מנהלית,זה בכלל קטגוריה אחרת כמו שתגיד לי עכשיו מה יותר טוב:

טויוטה קורולה או טויוטה קאמרי.

או אפילו

מאזדה 3 או מאזדה 6.

אני אישית ממליץ מאוד על הקורולה 2008,היא נסעה עם האוטו כבר 27000 ק"מ,תפו תפו הכל מצויין,שירות מוסכי טויוטה מדהים,מטפלים באוטו כמו בתינוק ובסוף הטיפול אתה מקבל רחיצה בחינם,הלוואי שבצ'מפיון היה שירות כזה.

בהצלחה.

פורסם

המאזדה 6 היא משפחתית גדולה , מכונית מנהלים היא המצאה ישראלית יחודית..

אישית אני לא ממליץ על הקורולה , הגיר הרובוטי אינו ראוי למאכל , ובהשוואה ישירה לשאלה שלך, ה6 עדיפה בכל פרמטר מהקורולה קח בחשבון פערי מחיר של כ 20K אלא אם כן אתה מדבר על 6 משומשת..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

Guest ספורטמוטורי
פורסם

CX25GTI

לא משנה מה המאזדה 6 היא יקרה יותר ובכלל בקטגוריה אחת מעל הקורולה.

אני לא פותח נושא לדיון,אבל אני חייב להגיד,שהגיר הרובוטי הוא אחד מתיבות ההילוכים הכי חכמות שיצאו,אני אישית אהבתי את הרעיון ובכלל הרגשת העברות ההילוכים, כמו בגיר ידני לא הפריעה לי בכלל,ולפי דעתי מי שיפריע לו גיר כזה הוא מפונק,מי שילמד לעבוד עם הגיר הזה,יראה כמה הוא מהנה.

אומנם אין לי רכב כזה, אך נהגתי באוטו כזה די הרבה,פלוסים גדולים של גיר כזה,מרגישים שהאוטו חזק מאוד כי הוא מתנהג כמו תיבת הלוכים ידנית אך הקלאץ' אוטומטי,ונראה גם מנוע ה1.6 עם 124 כ"ס של הקורולה עוזר גם כן,וצריכת הדלק נמוכה מאוד לרכב משפחתי בעל נפח מנוע 1600.

אני מציע לפותח השרשור שייקח נסיעת מבחן.

פורסם

לגבי קורולה הרובוטית, נסעתי עם הרכב הזה, ואני מאד אוהב גיר רגיל ( הרכב הראשון של שש שניםי היה פיזו 205 גיר רגיל). אין לגיר הזה שום יתרון חוץ מחיסכון בדלק, זה שאין קלץ אז הרכב מדרדר וזה ממש מציק שאתה נתקע בשיפוע.

הוא לא מאיץ כמו גיר ידני , ואני מדבר על מצב ידני במצב אוטומט הוא כבר ממש עגלה ( מעביר להילוך רביעי ב 40 קמ"ש), מרעיש, מאד גדול אבל לא מרגיש ממש גדול בתוך הרכב ( אולי חוץ מהבגאז הענק), לטעמי מכוער וזו הקורולה השניה שלי אחרי הדגם הקודם שהיה די פשוט אבל מוצלח, ולמרות המנוע היותר חלש הרגיש הרבה יותר חזק.

ופעם ישבתי מאחור ומישהו שלא הכיר את הרכב נהג בו במצב אוטומט, ירדתי עם בחילה ממש חזקה.

בקיצור היתרנות של הקורולה הם צריכת דלק מאד נמוכה, ואמינות.

החסרונות רבים מאד.

פורסם

לא זה ולא זה.תחכה עוד פחות מחודש ותקנה את הקורולה עם הגיר האוטומט ה"כשר" כפי שאנחנו רגילים.

נ.ב-ואין על השירות של יונדאי,לא רק רחיצה אלא גם סוכריות:)

• תוכן חדש...