Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוכים הבאים לעתיד של הלפטופים.

http://www.youtube.com/watch?v=XU9o0nKiOJE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה טוב, כי זה נוצץ, ומצוייר על זה תפוח

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"הפלצה מוחית", אני קורא לזה.

הדור הבא של אמצעי הקלט הוא לא ב"גלגל" , אלא בזיהוי כתב יד.

מה שאפל עשו...

איך נומר את זה במילים עדינות.

"הם לקחו רעיון מטומטם, הוסיפו קצת טיפשות מלווה בקמצוץ שיכרות כרונית, עיצבו את זה לדעת, ולוקחים על זה מחיר מופקע".

אף פעם לא נמשכתי לאפל. הדגש שלהם הוא על העיצוב יותר מעל התוכן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם לי זה נראה המצאה לא משהו בכלל אפשר לשכוח מהקלדה מהירה. אבל אולי סוף סוף אפשר יהיה לשחק במירוצי מכוניות עם הגה אמיתי:lol:.

אני גם לא מבין מה אנשים מוצאים ב חברה הזאת בסה"כ זה לפטופ מעוצב (ואני מודה שגם מעוצב טוב) אבל ממש לא שווה את הכסף שדורשים אליו במיוחד לא בארץ

פורסם

במקום להמציא שטויות שכאלה שיעשו מחשב נייד עם מסך מגע כאשר המקלדת מופיעה על המסך וכל מה שנשאר זה ללחוץ על האות הרצויה במסך ובזה נגמר הסיפור.

זה מהיר זה נוח וזה נראה טוב

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני חושב שהייתה כתבה לאחרונה בנוגע לזה שזה לא באמת הולך לצאת לפועל.

בכל מקרה יש לי מחשב נייד של אפל וההנדסת אנוש בו באמת מדהימה מעבר למראה היפה של המחשב.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

רגע, אני לא מבין.

אתם אשכרה חושבים שזה לא רעיון טוב?

בעיני זאת אחת ההברקות הכי יוצאות דופן לטובה שעולם הטכנולוגיה ראה בשנים האחרונות.

מקלדת רגילה עם 100+ מקשים מאוד לא אינטואיטיבית לשימוש, וזה מבריק מצידה של אפל להצליח ולהחליף את כל הבלאגן הזה בגלגלת מגע גאונית שכזו.

נ.ב. וסחטיין על רשת הבצל שחשפה זאת. ;-)

פורסם

חבר'ה, זו סתם בדיחה.

תוכן מפוברק שלא ברור אם כל מי שדיווח עליו נפל בפח או שיתף פעולה ...

אל תאמינו לכל מה שמראים בתקשורת, במיוחד לא בזמן זה !

פורסם

תומר - מסך מגע כאשר המקלדת מופיעה על המסך וכל מה שנשאר זה ללחוץ על האות הרצויה במסך ובזה נגמר הסיפור - כבר קיים זמן רב במחשבי טבלט וגאדג'טים כמו gps, iphone, pda ועוד רבים...

ברווז - זיהוי כתב יד - גם כן טכנולוגיה קיימת מזה זמן רב.

פורסם
תומר - מסך מגע כאשר המקלדת מופיעה על המסך וכל מה שנשאר זה ללחוץ על האות הרצויה במסך ובזה נגמר הסיפור - כבר קיים זמן רב במחשבי טבלט וגאדג'טים כמו gps, iphone, pda ועוד רבים...

ברווז - זיהוי כתב יד - גם כן טכנולוגיה קיימת מזה זמן רב.

במחשב נייד יש כזה?

בכל הצעצועים הקטנים האלה לא נוח ללחוץ עם האצבע על המקלדת כי יש סיכוי שבטעות ילחץ לך מקש אחר בגלל הגודל של המקשים. במחשב נייד יש לך מסך גדול מה שמאפשר מקשים גדולים והקלדה כמו במקלדת רגילה מבחינת מהירות ונוחות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
חבר'ה, זו סתם בדיחה.

צדיק אחד בסדום :-P.

חיכיתי שמישהו יעלה על זה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
במחשב נייד יש כזה?

כן. במחשבים ניידים מסוג טאבלט.

אני גם לא מבין מה אנשים מוצאים ב חברה הזאת בסה"כ זה לפטופ מעוצב (ואני מודה שגם מעוצב טוב) אבל ממש לא שווה את הכסף שדורשים אליו במיוחד לא בארץ

מה עם מערכת הפעלה יציבה, זמן סוללה ארוך יותר וממשק משתמש טוב יותר?

וזה לפני שנזכיר שאין ממש וירוסים.

אני בהחלט מסכים שהמחירים בארץ לא זולים בלשון המעטה, אבל המוצרים בהחלט יותר מ"סה"כ מחשב מעוצב".

!AWDSOME

פורסם

זה ככל הנראה בדיחה, אבל מה לעשות, שום דבר לא יכול להחליף את המקלדת, לא טאץ' סקרין ולא בטיח.

תמיד הקלדה על מקלדת תהיה מהירה יותר ונוחה יותר, כל השאר זה גאדג'טים.

גם בהקלדה בטלפון סלולרי, עשו תחרות הקלדה מהירה בין מס' "מומחים" בהקלדה מהירה בכל מיני סוגים של טלפונים, מי שהשתמש במקדלת מובנת נתן רכבות לשאר המשתמשים.

אין תחליף לתחושה באצבעות.

פורסם
צדיק אחד בסדום :-P.

חיכיתי שמישהו יעלה על זה

למה אתה מבאס סתם?

ואני עוד עושה כאלה מאמצים עילאיים לא לחשוף את הבדיחה למי שלא הבין.

נ.ב. וסחטיין על רשת הבצל שחשפה זאת. ;-)

מי שלא מכיר, מוזמן להיכנס לאתר של The Onion (רשת הבצל, בשבילכם) ולקרוא עוד מגוון דיווחי חדשות עדכניים שלא תמצאו בשום מקום אחר, למשל:

"בוש מנצל את ימיו האחרונים במשרה כדי למלכד את שולחן העבודה"

• תוכן חדש...