Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה רואה את האיש הפשוט נוטש את מיקרוסופט לטובת התוכנה של אפל? לי לא נראה, אז במקרה של האדם הפשוט אין יתרון לאפל כי התוכנה תישאר אותה התוכנה, המערכת הפכה להיות של אינטל (משהו שם שונה משאר המוצרים של אינטל?), ולכן מתקבל בגדול מחשב רגיל שאני לא רואה את היתרון שלו בשביל המשתמש הפשוט.

התוכנה ממש לא אותה התוכנה. החומרה טובה בהרבה מאשר החלופות, וכך גם התוכנה.

אני האיש הפשוט, ואני רכשתי לי מקבוק. לא נזדקקתי אף לא פעם אחת מאז הרכישה לתוכנה של WIN. כמו כן, לא נתקלתי בבעיות תאימות כלל וכלל. כל החלופות במקינטוש פשוט טובות יותר ברובם הכמעט מוחלט של המקרים.

מעבר לזה, אני לא זקוק לסוללה גדולה יותר על מנת לקבל את 5 שעות העבודה עם המחשב, העבודה עם מערכת ההפעלה הרבה יותר מהנה ופרודוקטיבית, והיא גם הרבה יותר יציבה.

תוסיף לזה טראקפד מהמתקדמים בשוק, אם לא הכי מתקדם (שמגמד בגודלו את השאר בצורה ממש מצחיקה, והרבה הרבה יותר נוח לעבודה), מסך מבוסס LED ולא LCD, שגם מציג תמונה חדה יותר, וגם צורך פחות סוללה, ותקבל מתכון מוצלח ביותר לדעתי.

!AWDSOME

פורסם

כל הבעיות יציבות של WINDOWS נובעות מחומרה סינית באיכות ירודה, דרייברים לאותה חומרה שנכתבו ע"י מפתחים עם שתי ידיים שמאליות, תוכנות צד שלישי פרוצות עם ספייוורים וטרויאנים, תוכנות צד שלישי בכלל, וספייוורים וטרויאנים בעצמם.

ואם היית קונה לפטופ PC באותו מחיר שעלה לך המקבוק, היית מגלה שהוא עולה על המקבוק בכל הפרמטרים.

היתרון היחידי שיש למחשבי אפל, הוא שהחומרה מותאמת באופן כמעט מושלם למערכת הפעלה שהיא מריצה. עדיין לא באופן מושלם, אחרת האתר הזה לא היה קיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה נכון לגבי וינדוס 2000, ו-XP.

אבל יש שם עוד הרבה בעיות אחרות (למשל דרך הרישום והשיתוף של DLLים, השימוש ב-REGISTRY ועוד אי אילו בעיות תכנון).

לפני ווינדוס 2000, ווינדוס הייתה מערכת נוראית שסבלה מתכנון לקוי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

זה נכון לגבי כל WINDOWS מגירסה 5 ומעלה, כמו 2000, XP, ויסטה והנגזרות שלהן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואם היית קונה לפטופ PC באותו מחיר שעלה לך המקבוק, היית מגלה שהוא עולה על המקבוק בכל הפרמטרים.

שטויות

כמו שכתבתי תמצא לי מחשב נייד PC עם המפרט הבא:

מעבד מסידרה 9 של INTEL במהירות 2.0 (ולא עגלות סדרה 5000)

כרטיס מסך 9400 של NVIDIA

2 גיגה DDR3 במהירות 1033

250 גיגה דיסק קשיח

WIFI N

13"

צג LED

פחות מ2 קילו ושילדת אלומיניום (חסכתי לך את העובדה שכל המחשב אלומיניום)

ואז נשווה את המחיר.

אולי זה נכון לקראת החלפת דגם , בדגמים הבייתיים או לפני שנה שנתיים... כרגע - ממש לא נכון ונובע מזה שאתה לא מעודכן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...