Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבר'ה, זה The Onion.

אחד הסרטים היותר טפשיים ומצחיקים שראיתי לאחרונה: The Onion

אחד הקטעים היותר מצחיקים הוא על שדרוגי המחשבים של Gil Bates.

וכמובן המשפט החזק: Drug Wins Drug War.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אגב, אפל כבר מזמן עברו למעבדי אינטל.

אפשר להתקין mac os כמעט על כל מחשב היום.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ארילו - עכשיו רק תשיג דרייברים לכל מה שלא בא סטנדרטי במק.

לגבי התמחור לבחור שקישקש לגבי התמחור :

תמצא לי 2 מפרטי ניידים כאלו:

13" , 2 קילו , אלומניום , 250 גיגה דיסק קשיח , 2 גיגה זיכרון DDR3 1033 , מעבד סידרה 9000 של אינטל 2 גיגה הרץ וכרטיס מסך 9400 של NVIDIA עם 256 מגה יעודיים GDDR3.

תעדכן אותי כמה זה עולה (רמז זה מפרט יותר עדכני מהXPS13" הכי חזק של דל)

15" 2.5 קילו (כולל סוללה 6 תאים אמיתית) , 250 גיגה דיסק קשיח , 4 גיגה זיכרון DDR3 , מעבד סידרה 9000 במהירות 2.4 גיגההרץ וכרטיס מסך 9400 + 9600 עם חצי גיגה זיכרון (כן - 2 כרטיסי מסך על לפטופ אחד)

רמז קליל - התמחור הוגן ביותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אתם יודעים? - אני לא משוכנע שזו בדיחה.

אפל אשכרה עלולים לעשות את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש שמועות שאפל מוציאים iphone nano

http://www.appleinsider.com/articles/09/01/13/paper_suggests_apples_iphone_nano_will_ring_this_spring.html

מי שחושב שאפל זה רק עיצוב,לא מכיר את החברה.

הם תמיד היו יותר מתקדמים ומהירים ממחשבים עם WINDOWS

מסך מגע לא נוח להקלדה מהירה,חוץ מזה שהוא תופס חצי מסך.

זאת מקלדת של אפל,זה הדבר הכי קטן שאפשר לעשות ויהיה נוח להקליד.

MB110LL_AV1?wid=326&hei=326&fmt=jpeg&qlt=95&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.5,0.5,0,0&iccEmbed=0&layer=comp

אייל

פורסם

היום אפל עובדים עם אינטל וחלונות ממה שידוע לי, מה היתרון שלהם במצב הזה חוץ מעיצוב?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אפל המציאו את המושג חלונות.

הם היו מוכרים מחשבים עם חלונות בזמן שאנשי ה PC היו עובדים בDOS.

מערכת ההפעלה של אפל זאת לא הקטספרופה שאתה מכיר ממיקרוסופט.

זאת מערכת הפעלה הרבה יותר מהירה ויציבה רק הבעיה שלנו שהיא לא כלכך אוהבת עברית

אייל

פורסם

רק לשם הדיוק..

מיקרוסופט "השאילה" את ווינדוס מחברת XEROX, אשר פתחה GUI ייעודי למערכות ההדפסה המשרדיות והתעשיתיות הגדולות שלה. מערכת אשר עבדה במולטיטסקינג לצורך ביצוע עבודות הדפסה.

כמו שאר מוצרי מיקרוסופט הראשונים, הם לא המציאו דבר, אלא רכבו על מוצרי אחרים. שלא לדבר בכלל על גזילת מערכת QDOS ומכירתה לIBM בתור DOS.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אפל מימשה בצורה מוצלחת וראשונה את הקונספט שג'ובס ראה בביקור המיתולוגי במעבדות זירוקס כולל העכבר.

גייטס העתיק מאפל בצורה מגושמת ויצר מערכת הפעלה פרימיטיבית חסרת יציבות שרק במהדורה האחרונה של מה"פ עם הויסטה!

נפרדה סופית מקוד 16ביט שגררה עוד מדוס .

פורסם
היום אפל עובדים עם אינטל וחלונות ממה שידוע לי, מה היתרון שלהם במצב הזה חוץ מעיצוב?

הם לא עובדים עם חלונות (WINDOWS). עצם העובדה שהם עברו למעבדי INTEL, מאפשרת לך להריץ WINDOWS ללא שום בעיה מיוחדת על מחשבי מקינטוש, אם אתה מאלה שלא מצליחים להתנתק לחלוטין :)

!AWDSOME

פורסם
לשם השוואה - מק אוס' היא 64 ביט עם תמיכה ב32.

ליביו

יש גם גירסאות של ויסטה ו-XP שהן 64 ביט עם תמיכה ב-32

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חוץ מזה שמק לא 64 מלא. רק תומך באפליקציות 64 כבר די הרבה גרסאות (בלי צורך בגרסה נפרדת כמו בווינדוס) אבל רק ב-10.6 שעוד לא יצא החליפו גם את הקרנל להיות 64.

פורסם
הם לא עובדים עם חלונות (WINDOWS). עצם העובדה שהם עברו למעבדי INTEL, מאפשרת לך להריץ WINDOWS ללא שום בעיה מיוחדת על מחשבי מקינטוש, אם אתה מאלה שלא מצליחים להתנתק לחלוטין :)

אתה רואה את האיש הפשוט נוטש את מיקרוסופט לטובת התוכנה של אפל? לי לא נראה, אז במקרה של האדם הפשוט אין יתרון לאפל כי התוכנה תישאר אותה התוכנה, המערכת הפכה להיות של אינטל (משהו שם שונה משאר המוצרים של אינטל?), ולכן מתקבל בגדול מחשב רגיל שאני לא רואה את היתרון שלו בשביל המשתמש הפשוט.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...