Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה התקנתי מערכת באוטו

חיברתי + - remote המגבר עובד

אבל כשאני בא לחבר את הרמקולים והסבאב הוא ניכנס לפרוטקשן

אני לא יודע למה תעזרו לי

ויש עוד משהו כשאני מחבר רק את הסאב לבד למגבר

וה level במגבר נימצא על 0 המגבר לא ניכבה

וכשאני מגביהה קצת את הlevel הוא גם לא ניכבה אבל כשאני מגביה מהמערכת מעל ל5

הוא שוב ניכבה

פורסם

תנסה לבודד מה הגורם למגבר להכנס לפרוטקשיין, תנסה לחבר רמקולים בלבד ולהגביר ולחילופין רק את הסאב.

במידה ואלו הרמקולים תבדוק האם חוטי הרמקולים המחווטים נוגעים אחד בשני.

לגבי הסאב, אני מציע לקחת רב מודד ולבדוק את ההתנגדות שלו, קרה לי בעבר שהמגבר היה נכנס לפרוטקשיין והסיבה הייתה בסוף ההתנגדות של הסאב שהייתה מאוד גבוהה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אוי ויי

זה נשמע כמו קצר ורק אלוהים יודע איפה.

א. תנתק את כל חוטי הרמקולים ואת חוטי הRCA מהמגבר.

תבדוק הדלקה וכיבוי שלו קודם כל.

HU כבוי מגבר כבוי - שים V.

HU דלוק מגבר דלוק עם גיין על האפס - שים V.

HU דלוק מגבר דלוק עם גיין על האמצע למשך 15 דקות - שים V.

ב. תוסיף עכשיו את חוטי הRCA בלבד למסיבה ותחזור על אותה הבדיקה.

אם בשלב מסויים בגיין שהוא לא על האפס המגבר נכבה - תנסה RCA חליפי.

ג. תוסיף עכשיו רק את החוטים של הסאב בלי לחבר אותם לסאב מהצד השני - תדאג שהקצוות הגלויים לא נוגעים אחד בשני חס וחלילה - תחזור על הבדיקה, הכל בסדר? תמשיך לחיבור של הסאב.

ד. חיברת את הסאב ופתאום התופעה מתרחשת - יש לך בעיה בסאב.

באופן אישי, נשמע שאתה לא מיומן במערכות האלה - מציע לך בחום לגשת למתקין מקצועי.

ממליץ על לאוד-אנד-קליר או על יוסי מEAC (אלפיין)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה לך

יש לי עוד כמה שאלות אתה אומר לי לבדוק על איזה ווליום של המערכת עצמה אני אמור לבדוק

בכל חלק של הבדיקה

למה אתה מתכוון שאתה אומר ג'יין על 0

כי לא רשום לי ג'יין במגבר

פורסם

GAIN או LEVEL

0 = מינימום.

ואם אתה שואל כזו שאלה, בבבקשה אל תעלב כי אני אומר את זה רק לטובתך ובוודאי ובוודאי שלטובת הרכב שלך ומערכת החשמל שלו והכיס שלך - גש למתקין, מייד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

או שזה קצר, או שזו התנגדות נמוכה מדי שהמגבר רואה מהסאב.זה לא ג'יין, היא לא חברה של טרזן.

סלח לי שלא עקבתי, אבל מה הסאב שלך? ואיזה מגבר יש לך?

זה יעזור לנו מבחינת הבסיס, מעבר לזה, זה רק לבדוק חיווט.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לפי כל מה שפותח הת'רד תיאר זה נשמע הרבה יותר כמו בעיה בסאב כי זה קורה לו כשהוא מרים את הווליום מעבר לרמה מסויימת, או בעיה בסליל או קצר במקום אחר כלשהוא, עדיין צריך לבודד את החיווט מהמגבר ולחבר בהדרגה.

זה לא נשמע לי כמו משהו שכרגע, היה כדאי לפותח הת'רד להתנסות בו בלי ליווי של מתקין מקצועי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...