Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים

עקב חאפריות לשמה החלטתי לפרסם מה הדגשים בהתקנת פנס אפטר מרקט -

אז זה הסיפור -

לפניי שנתיים התחדשתי בפנסי חזית אנג'ל אייז בבורה שלי, בסוף ההתקנה נאמר לי שבפנסיי אפטר מרקט אין כיוון חשמלי לאורות מתוך הרכב !.

הודות לאלי SOUND MAN שקנה את הפנסיי חזית הללו גם ושיתף אותי בידע שניתן להעביר את המנועים המקוריים לפנה האפטר מרקט, שמח ומאושר התחלתי היום את המלאכה -

שלב 1 פירוק החזית בכדי להוציא את הפנסים ( לא בכל הרכבים צריך לפרק את כל החזית ! ). -

IMG_4179800x600.jpg

שלב שני הוצאת המנועים מהפנסים המקוריים -

IMG_4181800x600.jpg

המנוע בחוץ -

IMG_4180800x600.jpg

מנוע בחוץ על השולחן -

IMG_4182800x600.jpg

שלב שלישי -

לאחר שהסרתם את המנוע הנ"ל, פיתחו את הפנס חזית של האפטר מרקט, אתם תראו שם קליפס שמוברג על ההכנה למנוע, בחצי סיבוב ומשיכה עם הטייה קטנה תשלוף אותו החוצה.

פנסיי SONAR מוכנים להשתלת המנוע -

IMG_4183800x600.jpg

חשוב לציין שיש פלא כהכנה להתקנת המנוע, רק צריך לבדוק שהחיווט לא הפוך בפלאג ! ( לדברי אלי SOUND MAN ), אצלי לא הייתה את הבעיה !.

פנס ראשי SONAR עם מנוע מושתל -

IMG_4184800x600.jpg

שלב רביעי -

סגירת הפנס -

IMG_4185800x600.jpg

פנס סגור ומוכן להתקנה -

IMG_4187800x600.jpg

זהו ! פניטו !.

עוד דבר שגיליתי -

למי שיש פנס של SONAR אז יש מצב שאורות הערפל שלו הגיעו דמה ( כיסויי פלסטיק אפור ), אז חברים יש מצב להתקין גם את הפנס ערפל, שימו לב -

IMG_4188800x600.jpg

IMG_4191800x600.jpg

בקיצור יש הכנות להכל בתוך פנסיי האפטר מרקט וחשוב מאד שבזמן ההתקנה תעמדו על שלכם שיעשו את העבודה כמו שצריך !, מקווה שעזרתי .

בברכה אסף.

• תוכן חדש...