Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חיפשתי רבות, אך לא מצאתי שרשור שיכול לספק לי מידע רצוי.

 

אני בקרוב צריך להכניס את הרכב (פיג'ו 205 שנת 1990 מנוע 1360) לטיפול 10,000.

 

איזה חלקים צריך להחליף? ואיזה חלקים הם המומלצים\מקוריים לרכב?

 

איך אני יכול לדעת איזה מסנן שמן הוא המקורי לרכב שלי (על המכסה מנוע יש הודעה גדולה שאומרת "מסנן שמן הוא לב המנוע, הקפד על הרכבת מסנן מקורי"), איזה פלאגים מומלצים?

 

ברכב כרגע יש שמן מנוע חצי סינטטי של Valvoline, האם הוא מומלץ? ואם לא מה כן מומלץ? ואיך רצוי לבצע את ההחלפה בין השמן העכשווי, לשמן הרצוי?

 

אילו עוד דברים צריך לבצע בטיפול? אשמח לתגובות מקצועיות ע"מ שאוכל לעשות את הטיפול הכי טוב לרכב.

 

בתודה מראש,

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

השאלה איך תוחזק הרכב עד היום איזה טיפולים בוצעו ומה הוחלף לפי זה תחליף את מה שצריך.

תריץ חיפוש ה 205 אחת הנפוצות פה בפורום מבחינת שאלות טיפולים ואחזקה.

פורסם

No-speed-limit,

צינתי כבר שחיפשתי בפורום, אך לא הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית! אני לא סתם בא ואומר שחיפשתי, אני לא טיפש.

 

יש את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147330

שהדבר היחיד שהצלחתי להבין ממנו זה שרצוי לי למלאות שמן 10.40 חצי סינטטי, אומנם לא מצויין של איזה חברה (שזה פרט חשוב לפי מה שאני מבין)

יש את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=115283

שפה זה בכלל "סבאטוחה" להבין מה הולך שם.

ויש את השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81382

שכל השרשור במקום לדבר לעניין, דיברו על משאבת מים.

 

אז שוב אני אומר, שלא הגעתי למסקנה חד משמעית, ואני באמת רוצה לעשות את הטיפול הכי טוב ויעיל לרכב, לכן אני מבקש את עזרכתם.

 

איזה דגם פלאגים מדויק רצוי לשים? (אני שוב מזכיר, פיג'ו 205 שנת 1990 מנוע 1360 קרבורטור)

איזה מסנן שמן הוא המקורי?

האם יש צורך במקוריות גם של פילטר דלק\אוויר? (דלק לא מחליפים כל טיפול אני יודע, אבל מאחר וקניתי את הרכב לא מזמן איני יודע מתי החליפו לאחרונה, אז אני לא לוקח צ'אנסים)

האם רצוי להחליף חוטי הצתה?

איזה חברה של שמני מנוע רצוי לבחור לשמן 10.40 חצי סינטטי?

 

בתודה, וברכת שבת שלום

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

סוג הפלאגים המתאים לרכבך מופיע בשרשור הדביק שבראש הפורום. NGK BK6ERK אם אני זוכר נכון. בכל מקרה כמעט כל חנות חלפים מחזיקה קטלוג של NGK ושם מופיע הסוג המתאים.

מסנן שמן מקורי מגיע עם לוגו של פיג'ו עליו, לא זוכר את שם היצרן.

פילטר דלק/אוויר מקוריים - לדעתי לא, אבל אני מאמין שיש כאלו שיחלקו על דעתי.

בהחלט, אבל חפש חוטים איכותיים ולא חוטים פשוטים וזולים של B.S.

כל שמן מנוע 10W40 חצי סינטטי של חברה מוכרת ואיכותית יעשה את העבודה עבורך. אם אתה רוצה המלצה ספציפית, אז ראיתי שבהום-סנטר מוכרים גלון של mobilS ב100 ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...