Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי להתייעץ איתכם בקשר למיקום הקרוסים, כרגע ברכב הם נמצאים מאחורי הרדיו-דיסק אך אני מתלבט האם כדאי לי להעביר אותם לתא המטען.

הדלת היא לא אפשרות כיוון שראיתי שזה לא מומלץ, מה היתרונות והחסרונות בין כל אחד מהמקומות (מאחורי הHU או בתא המטען)?

[חסרון גדול בתא המטען שאני יודע הוא גניבות כי אם יגנבו את הפלטה גם הקרוסים יהיו שם]

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

אם הם יהיו מעוגנים - ולא ישחקו שם - מאחרי הHU, אין שום מניעה או חסרון לשים אותם שם.

מיקום קרוסים בתא המטען הוא אלמנט וויזואלי שיכול להשתלב בעיצוב הפלטה/תא מטען מאחור.

בנוסף, במידה ותרצה, ויש אפשרות, לבצע שינוי כוון בקרוס, כשהוא בתא מטען הוא נגיש יותר בד"כ, אך גם לא תמיד.

פורסם

אין כל כך משמעות למיקום הקרוסים. רק לנוחות שלך.

בתוך הדלת זה המנהג המקובל, הייתי ממליץ לך אולי לתפוס אותם במקום של רגלי הנהג והנוסע שלידו בפינה הכי רחוקה מהרגליים.

פורסם
בתוך הדלת זה המנהג המקובל.

מנהג רע, על פי רוב.

בדלת יש מעבר מי גשם, והקרוס שם עלול להנזק, אלא א"כ מדובר בהתקנה על חלק בדלת שמופרד מהחלק הפנימי, בו עוברים המים. וגם אז - רצוי שלא.

פורסם

אחרי שמצאת את הכיוון הנכון בקרוסים (הנחתה \ הגברה של הדרייברים, פאזות או כל משחק אחר שיש בקרוסים) הכי נכון יהיה לקבוא אותם באיזור הדש-בורד.

קח בחשבון שאם הקרוסים ממוקמים בתא המטען יש צורך להריץ חיווט כפול לאורך הרכב, מה שמייקר ומסבך קצת את העסק.

כמו שנאמר - בדלתות זה לא מומלץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בתור הדלת זו טעות אבל לא בכל המכוניות

למשל בגולף אפשר לשים בתוך הדלת על הפח החשוף ביותר בלי לדאוג לגשם, הוא לא נכנס לשם

אבל כברירת מחדל עדיף לא לשים שם

לדעתי שווה להשקיע ולשים אותו במקום נגיש (לא חייב להיות נראה להעין)

כדי לבצע שינוים וכיוונים אם אפשרי וצריך

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

קודם כל אין מה להריץ חיווט כפול אם הם בתא המטען, הם מחוברים ליציאות המגבר ומשם לרמקולים.

הם כרגע מאחורי הרדיו-דיסק ומאוד נגישים, לפרק את הר"ד זה עניין של 6 ברגים משו לא רציני כך רציתי לשים אותם בפלטה כחלק עיצובי אך לאור הנושאים הרבים בזמן האחרון על גניבות ועוד סיפורים שאני שומע אני מאוד חושש, כנראה שארד מן הרעיון.

אולי אחליף את החיווט כיוון שיציאות הקרוסים מחוברים לחוטים שמגיעים עם האוטו...

ובע"ה השידרוג הבא יהיה-איטום (הרעש מהפלסטיק של הנורת ברקס בלתי נסבל)

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

לי דווקא יש רעיון קצת שונה.

אם יש לך מקום מאחורי הכיסאות במושב האחורי (בין הכסאות לתא מטען).

אתה יכול לתקוע שם פלטה לפי הגודל ועל הפלטה לשים את הקרוסים במידה שהם לא מפריעים למושבים האחוריים זהי קל הכי פשוט לפי דעתי,נכון צריך קצת לעבוד על זה אבל יהיה לך שקט לא ייכנסו מים כמו שיכולים להיכנס בדלת ולפי דעתי זה הכי פחות כאב ראש.

פורסם

איפה לשים את הקרוסים?!? פליאה פליאה

זה מזכיר לי את המערכון של "איפה לשים את הסנדביץ'?" של הדמות מומו טומפז ברחוב סומסום - על הצלחת? בתוך הצלחת? מתחת לצלחת?

תשים את הקרוסים בכל מקום שהם לא יהיו חשופים לרטיבות או חבטות של חפצים או רגליים, בכל מקום שבו אין סיכוי שהחיווט ימשך ויקרע, רצוי שתהיה לך נגישות קלה יחסית אל הקרוסים עבור כל שינוי שיתחשק לך לבצע בהם.

תשים אותם בתקרה אם מתחשק לך - העיקר שהם יהיו מוגנים ושיהיה נוח לגשת אליהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ענו לך את כל האופציות.

עכשיו תבחר.

מעל לצלחת בתוך הצלחת. או מתחת.

בדלת איפה שאין גישה למים!

בתוך הדש. מאחורי הדש. מתחת לדש.

מתחת לכסאות. בתוך הכסאות או על הנהג עצמו שיחזיק תוך כדי נסיעה.

בבג'ז.

בקיצור במקום הכי נוח.

עם אתה חושב לעבור להגברה אקטיבית. הייתי מתקין בבג'ז. קרוב למגברים.

כי גם כך אתה מריץ 2 זוגות של חוטים לדלתות.

עם לא אקטיבי. במקום הכי קרוב לדלת.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

דווקא אם הוא מגביר את הסט פסיבית על הקרוס אז עדיף יותר קרוב לרמקולים כי ככה הוא מותח רק חוט ארוך אחד מהמגבר עד הקרוס ולא שני חוטים ארוכים מהקרוס לרמקולים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...