Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשיתי טיפול ראשון לרכב בצ'מפיון מרכזי ,באתי לשחרר את הרכב ומכיוון שהביקורות עליהם לא הכי טובות, החלטתי לבדוק שמן ולהפתעתי המדיד מראה שהשמן במינימום לא האמנתי שזה מה שאני רואה אז בדקתי שוב ומה..? שוב פעם המדיד מראה לי מינימום :evil::evil: על ההמשך אין טעם לספר (והיה כזה :x) הם פשוט מילאו וסגרתי עניין. עכשיו אני לא בטוח אם החליפו פילטר שמן.

יש למישהו עצה איך אני יכול לדעת? חוץ מלשאול אותם :wink:

תודה

שי

פורסם

תסתכל עם הפילטר שמן שלך הוא דנדש ונקי יחסית לשער המנוע, אבל עם יש לך רכב חדש אז אפילו אל תנסה, או שתבקש מהמוסך לראות את הישן שלך

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

להראות את הישן ? :-)יש להם מאות כאלה להראות

אם אתה לא סומך על המוסך בצע פעולה פשוטה בעתיד, סמן את החלקים שצריכים להחליף ובדוק עם קבלת הרכב לאחר הטיפול.

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

יש לי הרגשה שעוד כמה שניות השרשור הזה יקפוץ לפורום הטכני :wink:

אבל לשאלותיך, לפני שאני מעביר אותם לטיפול הכרישים הרעבים.

מפלס שמן המנוע, כפי שמופיע על המדיד, נמוך במידה ניכרת כאשר המנוע חם. כלומר אם בדקת את המדיד זמן קצר לאחר שמנוע הרכב דומם המפלס שראית על המדיד אינו המפלס האמיתי. בדיקה נכונה נעשית במישור וכשהרכב קר.

לגבי הפילטר - מבט אחד זריז על הפילטר יגלה לך את האמת. אם הפילטר נקי, ללא סימני אבק, בוץ ושאר חברים כנראה שהוא חדש. תעיף מבט על פילטר שמותקן חצי שנה ויותר ברכב וישר תראה את ההבדל, הוא מוחשי מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מופתע.

לפני כשנתיים נכנסתי למוסך הזה עם פולו SDI (נזילת מיים גדולה מחיבור של פלאנצ' ).

התקבלתי במשרד מפואר עם מחשב חדיש, 10 דקות הכנסתי את נתוני הרכב שלי למחשב.

כאשר כל הפרוצדורה הזאת הסתיימה, "יועץ תכני" ניגש לרכב שלי, בדק ואמר לי להמשיך לנסוע ככה

ואם יחסר לי נוזל קירור, להוסיף מיים מהברז.

ובכלל, אין לו מספיק זמן כדי להתעסק עם הרכב שלי, צריך מראש לקבוע תאריך ושעה באופן מסודר בכדי לתקן את הנזילה.

בקיצור, הייתי במוסך הזה באותו יום פעמיים - בפעם הראשונה והאחרונה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכב חיכה לי אחרי הטיפול ועמד זמן מה בחנייה מישורית ,השמן היה בקו המינימום תאמין לי שכשראיתי את זה גם אני לא האמנתי, בגלל זה בדקתי כמה פעמים. הם מילאו, עכשיו השמן עומד בקו המקסימום.

הפילטר נראה נקי וחדש ,לקודם לא שמתי לב הרכב חדש עם 8000 ק"מ אז אני מניח שגם הוא היה נקי.

פורסם

קצת WD40 על הפילטר בן חצי שנה וניגוב טוב עושה אותו חדש - ראיתי כבר דברים כאלה :twisted:

הכי פשוט זה לסמן,כמו שאמרתי,משהו קטן שרק אתה רואה.

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

על צ'מפיון בני ברק שמעתי כבר ניסים ונפלאות.

לחבר טוב אפילו השאירו מצת מוברג חלקית אחרי שהרסו את ההברגה ועוד ניסו להאשים אותו שהרכב הגיע ככה.

דבילים

הרי הרכב עבר טיפול הרגע לא?:?

פורסם

באמת עזוב לקרוא הודעות כאלו, המוצא האחרון שלך לסמוך על מוסך מרכזי שאמור לדעת את העבודה יותר טוב מכולם ככה מפשל

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
להראות את הישן ? :-)יש להם מאות כאלה להראות

אם אתה לא סומך על המוסך בצע פעולה פשוטה בעתיד, סמן את החלקים שצריכים להחליף ובדוק עם קבלת הרכב לאחר הטיפול.

זה מה שצריך לעשות !

1. רכב חדש עם 8K השמן צריך להיות נקי וצלול גם אחרי נסיעה של 1000K ! לכן בדוק את צבע השמן

כמובן מה שכתבו לגבי פילטר השמן נכון לכן בדוק האם יש סימני נזילות מסביב לפילטרהשמן, תמיד לאחר החלפת מסנן שמן נשארים סימני שמן מסביבו.

איזה כייף לי :)

פורסם

אולי כדאי שתחליף פשוט שמן ופילטר ולא תיכנס יותר למוסך שאתה לא סומך עליו (בצדק או לא זה לא משנה).

לא חייב במוסך מורשה לצורך העניין כי כבר סימנו לך טיפול.לשמור על מנוע טוב מידי פעם שווה להשקיע עוד פח שמן ופילטר.

כך אני לפחות הייתי עושה ולא נכנס אליהם שוב.

• תוכן חדש...