Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 207
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא לי לראות את הBMW שלו..

עם איך שהיא נראית:shock: אני מניח שהיא גם תישאר ככה!

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם
אנגולה, בנגלדש, רואנדה, טוגו, זימבבואה...להמשיך?

בהחלט מדינות פאר מפותחות להחריד, אם לא מעצמות-על בכלל.

אוי לנו אם נתיימר להיות "מתוקנים" כמו המדינות הנ"ל.

מזל שלא הבאת דוגמאות כמו צפון קוריאה, עיראק, או כל מדינה אחרת שאולי אוסרת התקנה של לדים, יחד עם גלישה באינטרנט או אפילו הבעת דעה.

חלק מהתגובות פה כל כך פוליטיקלי קורקט שהם יותר גרועות מכל גזענות קיימת. אתה באמת חשבת על לתת את טוגו זימבבואה אנגולה בנגלדש ורואנדה בתור מדינות דוגמא? זה פשוט בלתי נתפס.

עושה רושם שיש לחלק מהאנשים פה אג'נדה ספציפית נגד מרכיבי לדים למיניהם או כאלו שהמגב האחורי לא עובד להם.

אני בעצמי לא יתקין לדים, לא יצבע חלונות לצבע שחור, ולא יעשה שום דבר מהקשקושים האלו שאמורים "לשפר" את תדמית האוטו. אבל מצד שני - אין לי בעיה עם כאלו שכן עושים את הדברים האלו. שאני נוהג ורואה גולף עם אגזוז בצבע ניקל אני לא מתחיל להזיע ובורח 4 נתיבים ימינה בשביל להימלט.. בסך הכל זה רכב כמו שאר הרכבים.

התגובה מהעמודים הראשונים של haimy היא תגובה גרועה יותר מכל תגובה אחרה בדיון. חבר'ה, נכון - הדבקת מדבקות והתקנת לדים זו לא פעילות מוטורית כזאת או אחרת, אבל אתם חייבים לזכור שזהו פורום לספורט מוטורי, ולא של אגודת אור ירוק - אל תתנו לפורום הזה להפוך לאחד!

אתם צועקים "גזען!!" במשך עמוד שלם כבר, אבל אף אמר שום דבר על ההודעה של haimy, למה?

בתור בני אדם הגיוניים אני מזמין אותכם לקרוא את ההודעה המקורית של פותח הדיון הזה, ואז לקרוא את תגובתו של haimy.. תגידו לי, יש סיבה אחת שמצדיקה את ההנחה של haimy שפותח הדיון הוא פורע חוק-דורס זקנות-חוצה קו לבן?

מכיוון שאנחנו נמצאים בפורום מוטורי - זה לא קצת דומה לגזענות, כל ההתנהגות של "אתה מרכיב לדים = אתה פושע דורס זקנות"?

אמר מישהו ובצדק - אין יותר משתי מדינות המתיימרות להיות מדינות מתוקנות כיום, שאוכפות חוקים כל כך אינפנטילים בכל מה שקשור לכביש.

אני מציע לידידינו haimy לא לבקר ביוון או קפריסין, כי שם קיים סיכוי שתראה אפילו ניידת משטרה עם ספוילר.

בהקשר לנושא המקורי פה - בסך הכל, מה שקרה לESI TURBO, קרה בדיוק גם לnex.

האחד מודה שהשינויים הנ"ל בוצעו על ידיו, והשני טוען בתקיפות (וכנראה בצדק) שהרכב 100% מקורי.

ועדיין, שניהם הורדו מהכביש.

בשני המקרים הגיע בוחן תנועה עם אג'נדה אישית כנראה להוריד את הרכבים מהכביש, ולא יעזור אם היו מדביקים לו על המצח תעודות מקוריות. ההבדל היחיד בין שני המקרים הוא שבמקרה של nex, לבוחן התמזל המזל והוא הצליח למצוא סעיפים קטנים וחסרי משמעות בחוק שמאפשרים לו להכניס שטויות כאלו ואחרות לדו"ח.

נכון, שמשות קדמיות כהות זה לא נחמד, אבל בנוגע לכל השאר?

תרשו לי לעשות רשימה של הליקויים ותנסו לקרוא אותה הפעם, בלי דעה קדומה על כל מיני נהגים ששמים "שיפורים" כאלו ו"פוטנציאל" שהם יהיו מסוכנים לחברה: (אני שוב מדגיש, אני מודע לכך שיש סיכוי שעל פי החוק המיושן המצחין והמעלה עובש בארצנו כל אחד מהסעיפים הבאים הוא סיבה לליקוי, אני פשוט מחפש את ההגיון שבדבר)

לוחית זיהוי קדמית קטנה - סיבה אחת. אני רוצה סיבה אחת למה לעזאזל למישהו צריך להיות איכפת לגודל לוחיות הזיהוי כל עוד המספרים הם ברורים וניתנים לקריאה, ועל פי התמונה שהוא הביא לא נראה שיש שום בעיה בקריאת המספרים מרחוק.

חיפוי של פנס ערפל שמאלי שבור - אני לא רואה שום סיבה שדבר כזה שטותי בכלל יירשם על דו"ח. אם לשוטר באמת היה איכפת, הוא היה מודיע לnex שהחיפוי שבור ומזכיר לו לתקן אותו.. דבר שאמור לעלות 10-20 ש"ח?..

פילטר אוויר פתוח - באמת ובתמים שבפעמיים שהתבקשתי לפתוח מכסה מנוע, השוטר לא אמר לי דבר לגבי פילטר אוויר ש-אני- התקנתי ברכב הישן שלי. מה גם, שעברתי איתו שני טסטים לעזאזל.

איתות בצד הרכב בצבע אדום - האמת שלא נתקלתי עדיין בכזה דבר אז אני לא יכול להגיד כמה מסוכן זה, אבל אני בטוח שלא מדובר בסכנת נפשות שמצדיקה רישום בדו"ח. שוב, אם לשוטר היה איכפת הוא היה אומר לnex שזה אסור ומזהיר אותו להחליף אותם.

נורית ABS לרכב את זה אני ישאיר לסוף.

מגב אחורי בלוי ואין מים - כל כך פתאטי שזה אפילו לא מצדיק התייחסות.

לדים בלוחית זיהוי אחורית - אני יודע מה הבעיה פה.. זה סמל של אגודת "דרוס זקנה, חצה קו הפרדה", נכון?

שוב אני חוזר ואומר שבמדינה עם חוקים מגוחכים עם סדרי עדיפויות הזויים, כמו שלנו, זה אולי סיבת התייחסות. אבל כל מדינה מתוקנת אחרת לא היתה בכלל טורחת להתמודד עם כאלו נושאים חסרי חשיבות.

אה רגע איזה דביל אני, בנגלדש טוגו אנגולה רואנדה ו goddamn זימבאבווה מתייחסות לדבר הזה באותה חומרה כמו שלנו!

אנחנו צריכים להיות גאים שלא בחרנו להידמות למדינות אירופה או בכלל למדינות המערב.. פחחח.

לגבי הABS זה יהיה נחמד אם יכתוב דעתו מוסכניק מחברי הפורום.

בכל ההגינות אני לא יודע אם רכבים שמותקן בהם ABS מאבדים את היכולת לבלום כראים כאשר יש ליקוי במערכת, או שהמערכת היא פשוט אקסטרה והרכב מסוגל לבלום כמו שצרים גם אם המערכת לא עובדת בכלל. האפשרות השניה נראית לי יותר הגיונית, אבל שוב, צריך דעה של מקצוען בנושא.

מה שכן, אני מחכה לתשובה מESI TURBO לגבי הפניה שלו לתחנת המשטרה.. מסקרן אותי מאוד המקרה שלו ואני באמת לא רוצה שזה יסתיים בזה שהוא ישלם 1000 שקל סתם ככה. זה באמת נשמע כמו אחד המקרים שיכולים אפילו להיות מכוסים בקטנה ע"י התקשורת.

למי שלא היה כח לקרוא את המגילה הפלצנית שלי, קחו גרסא קצרה:

אל תשפטו נהגים רק על פי לדים, ספוילרים, מדבקות של NOS, מגנזיום, אגזוזי זרימה חופשית, חלונות כהים בצדדים וכו'.

...ואם אתם כן בוחרים לשפוט, אז אל תתלוננו על גזענות כי זוהי גזענות מוטורית. :roll:

יום טוב.

פורסם

:bigcry:

בהחלט מדינות פאר מפותחות להחריד, אם לא מעצמות-על בכלל.

אוי לנו אם נתיימר להיות "מתוקנים" כמו המדינות הנ"ל.

מזל שלא הבאת דוגמאות כמו צפון קוריאה, עיראק, או כל מדינה אחרת שאולי אוסרת התקנה של לדים, יחד עם גלישה באינטרנט או אפילו הבעת דעה.

חלק מהתגובות פה כל כך פוליטיקלי קורקט שהם יותר גרועות מכל גזענות קיימת. אתה באמת חשבת על לתת את טוגו זימבבואה אנגולה בנגלדש ורואנדה בתור מדינות דוגמא? זה פשוט בלתי נתפס.

ממליץ למגיב לגשת שוב למבחן הפסיכומטרי (לחלק של הבנת הנקרא)

לוחית זיהוי קדמית קטנה - סיבה אחת. אני רוצה סיבה אחת למה לעזאזל למישהו צריך להיות איכפת לגודל לוחיות הזיהוי כל עוד המספרים הם ברורים וניתנים לקריאה (ממליץ להפסיק לעשן חשיש, אתה לא המחוקק ולכן המלצתך המרגשת בדבר "יכולת קריאה" איננה מספקת) , ועל פי התמונה שהוא הביא לא נראה שיש שום בעיה בקריאת המספרים מרחוק.

אנחנו צריכים להיות גאים שלא בחרנו להידמות למדינות אירופה או בכלל למדינות המערב.. פחחח.

הפחחח.. בסוף המשפט מחזק את הזהות הלאומית שלנו כעם נבחר שלא מקבל את עול העולם הנאור.

לגבי הABS זה יהיה נחמד אם יכתוב דעתו מוסכניק מחברי הפורום.

בכל ההגינות אני לא יודע אם רכבים שמותקן בהם ABS מאבדים את היכולת לבלום כראים כאשר יש ליקוי במערכת, או שהמערכת היא פשוט אקסטרה והרכב מסוגל לבלום כמו שצרים גם אם המערכת לא עובדת בכלל. האפשרות השניה נראית לי יותר הגיונית, אבל שוב, צריך דעה של מקצוען בנושא. אתה צריך מכונאי שיסביר לך למה ABS היא מערכת בטיחותית...? תחזור לפסיכומטרי, עזוב, עדיף שתעשה איזה סיבוב בבית לוינשטין לפני שאתה כותב שטויות.

למי שלא היה כח לקרוא את המגילה הפלצנית שלי, קחו גרסא קצרה:

אל תשפטו נהגים רק על פי לדים, ספוילרים, מדבקות של NOS, מגנזיום, אגזוזי זרימה חופשית, חלונות כהים בצדדים וכו'.

...ואם אתם כן בוחרים לשפוט, אז אל תתלוננו על גזענות כי זוהי גזענות מוטורית. :roll:

אנחנו לא, אבל עובדה סטאטיסטית שנהגים צעירים (קהל היעד של הלדים המגנזיום והחלונות הכהים) מעורבים יותר בתאונות דרכים מאשר הזקנים. מי שמתעלם מהחוק במודע, שיזמברו אותו אחושלינג!

יום טוב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קהל היעד שלך של הלדים והמגנזיום עושים תאונות לא בגלל זה, אלא בגלל נהיגה תחת שכרות. אם כבר סטטיסטיקה.

ואין שום קשר בין לדים ולבין תרבות נהיגה.

וכבר אמרו את זה 20 פעם.

תפסיקו כבר לקשר ביניהם!

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

טוב לא יודע כמה זה יעזור לך

יש לי במקרה ספר של מה ששוטורים יכולים לתת לך על כל עבירה

1.לוחית הזיהוי הקדמית/האחורית/שתי לוחיות הזיהוי אינה/אינן תקינות

סמל סעיף 6262 קנס 250, שקל 0 נקודות

2.לא רשום מה שכן רשום

"פנס בלימה אינו תקין " סמל סעיף 5529 ,קנס 100 שקל ,0 נקודות

דף לבוחן :(לא יודע כמה זה קשור למקרה שלך אבל זה רק מה שרשום באופן כללי)

1.שינוי מבנה רכב סמל סעיף 6054 קנס =הזמנה לדין , 0 נקודות

"שינית את מבנה הרכב בכך ש.. ללא קבלת היתר מאת רשות הרישוי בניגוד לתקנה 380(א)לתקנות התעבורה

2.איסור שימוש ברכב לא תקין (בלמים,הגה,שלדה,מתלים) סמל סעיף 6057 קנס 1000 שקל, 0 נקודות

"נהגת ברכב הנ"ל והרכב נבדק ע"י שוטר שהוא בוחן/תנועה של רשות הרישוי ונמצא כי הבלמים /מערכת

פורסם

טוב, אז זה דיי מסביר לי הכל. ושהקנס שלי הוא "בסדר". ובאמת שאין מה לערער.

תודה

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

התכחשות למציאות היא באמת יותר צבועה מכל סוג של גזענות.

לתושבי המשולש יש תרבות נהיגה שונה מזו של הישראלי היהודי. אין מה לעשות עם זה. אני לא אומר את זה בביקורתיות, זה קיים.

זה לא עניין גנטי אלא תרבותי.

רואים את זה במדינות שמסביבנו.

זאת לא בעיה כשהם נוהגים בכפרים שלהם או בין אנשים שנוהגים כמוהם. הבעיה היא כששמים אנשים עם דפוסי נהיגה שונים באותו כביש (תחשבו על צרפתי או אנגלי מנסה לעבור פקק תנועה במילאנו. זה לא יהיה מחזה נעים).

כמו שאנחנו מוצאים שהם מסוכנים מאוד (חלק גדול מהם), ככה הם גם לא אוהבים את תרבות הנהיגה שלנו. זה משהו שאפשר למדוד בלי יותר מדי בעיות וזה נעשה בעבר באקדמיה.

זה קשור לזהות האישית בתוך המרחב הקהילתי, למבנה ההיררכיות בתוך החברה, טקסי מעבר מסוימים שהחברה שלהם מכתיבה ואני יכול להמשיך הרבה יותר מזה.

נכון, אין הבדל גנטי שגורם להתנהגות מסוימת, אבל כן יש את הפן התרבותי שממנו אי אפשר להתעלם, ולפיו, צורת הנהיגה של הערבי הישראלי היא בחלק גדול מהמקרים שונה לחלוטין מזו של היהודי הישראלי, שאותו עצמו אפשר לקטלג לקטגוריות שונות (נהגי ליסינג, נהגים חדשים, זקנים בנתיב שמאל, פרחות ביונדאי טוסון שלא שמות לב לכביש, וכו')

פורסם

טוב לא יודע כמה זה יעזור לך

יש לי במקרה ספר של מה ששוטרים יכולים לתת לך על כל עבירה

1.לוחית הזיהוי הקדמית/האחורית/שתי לוחיות הזיהוי אינה/אינן תקינות

סמל סעיף 6262 קנס 250, שקל 0 נקודות

2.לא רשום מה שכן רשום

"פנס בלימה אינו תקין " סמל סעיף 5529 ,קנס 100 שקל ,0 נקודות

דף לבוחן (לא יודע כמה זה קשור למקרה שלך אבל זה רק מה שרשום באופן כללי)

1.שינוי מבנה רכב סמל סעיף 6054 קנס =הזמנה לדין , 0 נקודות

"שינית את מבנה הרכב בכך ש.. ללא קבלת היתר מאת רשות הרישוי בניגוד לתקנה 380(א)לתקנות התעבורה

2.איסור שימוש ברכב לא תקין (בלמים,הגה,שלדה,מתלים) סמל סעיף 6057 קנס 1000 שקל, 0 נקודות

"נהגת ברכב הנ"ל והרכב נבדק ע"י שוטר שהוא בוחן/תנועה של רשות הרישוי ונמצא כי הבלמים /מערכת ההגה/מערכת שילדה/מתלים אינם תקינים ובשל כך נאסר לשימוש לפי תקנה 308 לתקנות התעבורה ובניגוד לתקנה 306 לתקנות התעבורה"

לא כתוב כלום על ABS

בקיצור זה מה שמצאתי אני מקווה שזה עזר לך

והספר מעודכן לשנת 2006 אבל בטוח שרוב הנהלים נשארים כמו שהם

בכל מקרה קרה הרבה מקרים ששוטר לא רשם דוח כמו שצריך וטעה בכתובת או כל טעות "תכנית " והשופט זיכה

אם כמו שאתה אומר

ש קסנון מקורי

או הלוחית כן צריכה להיות ככה ,מה שאומר שיש לך סיכוי מאוד גדול לצאת מזה

בהצלחה..

פורסם
צריך מכונאי שיסביר לך למה ABS היא מערכת בטיחותית...? תחזור לפסיכומטרי, עזוב, עדיף שתעשה איזה סיבוב בבית לוינשטין לפני שאתה כותב שטויות.

ABS היא מערכת עזר לבלימה. כמו ESP, EBD ומערכות עזר שונות.

אי תקינות שלה או היעדרה (יש הרבה מכוניות שאינן כוללות את כל המערכות) אינה הופכת בלמים ללא בטיחותיים. עובדה היא שהמערכת לא נבדקת במבחן השנתי, הכולל את כל המערכות אשר המחוקק סיווג כבטיחותיות.

על פי הגדרתך - כל מכונית חסרת ESP ו/או ABS אמורה לקבל הורדה מהכביש.

רמת ההתחסדות כאן בפורום שוברת שיאים מיום ליום. האם לא ברור למישהו שהבוחן פשוט "התלבש" על הרכב הספציפי הזה?

האם לא ברור לכם שהרשימה כולה נועדה להציק לבעל הרכב?

אם השוטר היה רושם רק את החלונות המושחרים ואת ה-ABS, הייתי מצדיק אותו איכשהו, אבל לרשום את העדשה השבורה של פנס הערפל? פנסי איתות אדומים? זה לא משחק בקקה?

ראיתם את ההודעה של אורן - השוטר נתן לו דו"ח על מנוע טורבו, ברכב שמגיע עם מגדש מ-ה-מ-פ-ע-ל ! היה כאן אחד שקיבל דו"ח והורדה מהכביש על רכב (איביזה) עם דוושות מתכת, שהגיעו כך ישירות מהחברה !

משטרת ישראל רואה בחובבי הנהיגה ושיפורי הרכב את האויבים שלה - ובאופן ממוצע - דווקא המשפרים למיניהם הם גם אלה שהולכים ומשקיעים גם בעצמם (קרי: קורסי נהיגה ואימונים), והם עדיפים עשרת מונים על נהג או נהגת שמרחפים על הכביש בלי הבנה מינימלית של תנועה והשתלבות בה.

כל עוד זה היחס - שלא יתפלאו השוטרים אם היחס הוא הדדי - כלומר כל שוטר נחשב לאוייב, ולא משרת הציבור. :evil:

פורסם
:bigcry:

"ממליץ למגיב לגשת שוב למבחן הפסיכומטרי (לחלק של הבנת הנקרא)"

תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה ענית לבחור שאמר "תראה לי מדינה אחת שתז**ן את השכל על כאלה שטויות"

ובכן, הבאת לו כמה דוגמאות של מדינות כמו רואנדה, זימבבואה וטוגו, שלדעתי בכלל מגוחך להתגאות שדוקא הן המדינות שדומות לישראל באכיפה על הכביש.

אני ינסה איתך משחק חדש.. מדי פעם שאני אומר משהו שאני חושש שיהיה לך קצת קשה להבין, אני ישתמש בעברית פשוטה? אוקיי?

עברית פשוטה: הבחור רמז שהחוק בישראל הוא טיפשי, ושום מדינה בעולם לא תאמץ את החוק הזה של דוחות על לדים או "שיפורי מראה" קטנים. אתה ענית לו ואמרת שיש מדינות שעושות את זה - רואנדה, טוגו, זימבבואה, בנגלדש ואנגולה. אני עניתי לך, ואמרתי שאם לדעתך מדינות כמו רואנדה, טוגו וכו' הן מדינות מתקדמות מבחינת חוק וסדר, אתה חי באשליה עצובה.

"(ממליץ להפסיק לעשן חשיש, אתה לא המחוקק ולכן המלצתך המרגשת בדבר "יכולת קריאה" איננה מספקת)"

כנראה שאני, ממשל ארה"ב, ממשלות אירופה ורוב אסיה הם מעשני חשיש כבדים, כי "המלצתי לחוק" בכל מה שנוגע ללוחית רישוי (לא צריכה להיות בעיה עם גודל לוחית הרישוי משתנה במספר סנטימטרים, אם המספרים\אותיות ניתנים לקריאה בצורה נורמלית, ממרחק) היא תקינה בחוק במדינות שרשמתי.

אני מניח שאתה קצת כבד הבנה אז הנה, אותו דבר בעברית פשוטה: במדינות המערב, אירופה, ורוב אסיה (או - מדינות מפותחות ומתקדמות חוקית, ברשותך) , אין שום בעיה אם תשנה את גודל מסגרת לוחיות הרשיון בכמה סנטימטרים, כל עוד המספרים\אותיות ניתנים לקריאה במרחק.

"הפחחח.. בסוף המשפט מחזק את הזהות הלאומית שלנו כעם נבחר שלא מקבל את עול העולם הנאור."

ה"פחחחח" היה בכוונה בשביל להדגיש ציניות. לא ראית אותי כותב עם סימני קריאה מוגזמים בצורה כזאת!!11, או משתמש בפחחח יותר מדי, נכון?

אה כן, כל המשפט בכלל היה בציניות ואני מניח שגם לא שמת לב לזה.. נו טוב.

"אתה צריך מכונאי שיסביר לך למה ABS היא מערכת בטיחותית...? תחזור לפסיכומטרי, עזוב, עדיף שתעשה איזה סיבוב בבית לוינשטין לפני שאתה כותב שטויות."

.. חבר, אתה בכלל קראת את ההודעה שלי? תקרא שוב, לאט.

בשום חלק מההודעה לא שאלתי אם ABS היא מערכת בטיחותית ולמה. מה שכן שאלתי זה אם הרכב מסוגל לבלום במקרה שיש פגם או תקלה במערכת הABS (בעברית פשוטה: אם מערכת הABS היא תוסף למערכת הבלימה שיש בכל רכב), או האם הABS הוא חלק בלתי נפרד ממערכת הבלימה ואם יש פגם במערכת עצמה, יש פגם גם ביכולת הבלימה של הרכב בכלל.

"אנחנו לא, אבל עובדה סטאטיסטית שנהגים צעירים (קהל היעד של הלדים המגנזיום והחלונות הכהים) מעורבים יותר בתאונות דרכים מאשר הזקנים. מי שמתעלם מהחוק במודע, שיזמברו אותו אחושלינג!"

נחש מה? פותח הדיון לא היה פותח את הדיון בכלל אם הוא היה יודע בוודאות שלשים לדים בלוחית הרישוי זה דבר כנגד החוק. אתה באמת גורם לזה להישמע כאילו כל מי ששם "שיפורי מראה" כאלה ואחרים, יוצא בהצהרה שהוא פורע חוק.

בגדול שום דבר ממה שרשמת לי לא מבורך בהגיון כלל וכלל. לא קראת בכלל, או שקראת ולא הבנת חלק מהדברים שרשמתי, וקפצת על ההזדמנות לעקוץ אותי בדרכים אינפנטיליות כמו "לך לפסיכומטרי, לך למכון לוינשטיין" וכו'.

עושה רושם שאתה לא אדם... בוגר שכלית, יותר מדי. אני למשל, יכלתי ללעוג לך עד מחר על כמה שהתגובה שלך היתה פיספוס אחד גדול, על חוסר הבנת הנקרא שלך, על ניפוח ויציאה מפרופורציות, ועל טיפשות בכלל.

פורסם
מה שאומר שיש לך סיכוי מאוד גדול לצאת מזה

בהצלחה..

סעיפי הדו"ח הם כולם ביחד, וכל אחד לחוד. חבל על השחתת זמנו של פותח השרשור - להתחמק מהתשלום, לצערו, הוא לא יוכל.

פורסם

מה אתם מתפלאים,מי בעצם בוחר ב"קריירה" של שוטר? שימו לב לחומר האנושי שמשרת את הציבור ותבינו הכל, שם מתחיל ונגמר הכל ואין לי מה להוסיף יותר,כולי תקווה שלא אצטרך את עזרתם לעולם ,כי כשאתה צריך אותם הם אף פעם לא שם ויקומו ויקפצו כאלה שיאמרו "כן היה לי מקרה בלבלה בלה ששוטר עזר לי" ,יופי ובכמה מקרים לא??,ברוב המקרים נתקלים באטימות מוחלטת ובחוסר אינטלגנציה משווע של לובש המדים הממוצע כשהוא עומד מולך עד כדי כך שאתה צריך לחפש מילים נכונות בשביל לדבר בשפתו בכדי שיבין אותך,מקרים קלאסים של עבד כי ימלוך. וכן יש יוצאים מן הכלל אבל הרי נאמר שהיוצא מן הכלל מעיד על הכלל. חג שמח.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם

הבטחתי לעדכן

אז ככה,היום פניתי למחלקה הטכנית של סמל"ת לצורך קבלת אישור שהרכב הגיע מהמפעל עם מגדש טורבו,וחלונות בגוון מעט כחול(לא כהים בשום מצב-שקופים,אך עם מעט כחול למי שמכיר את הדגם)

בכל מקרה,שליחת רישון הרכב בפקס לא הספיקה ,והבחור מהמחלקה הטכנית רוצה לראות את הרכב פיזית,רק מה,שהבוחן רשם על טופס ההורדה"בגרירה בלבד",ואני לא מתכוון להוציא עכשיו עוד 1000 שקל על גרירות ממני אל המחלקה הטכנית וחזרה.

מחר אני אנסה לדבר עם הבוחן שיאשר לי לנהוג ברכב עד למחלקה הטכנית וחזרה לצורך קבלת האישור,אני מקווה שהוא יאפשר.

אורן

• תוכן חדש...