Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה סיבוב בכפרי הצפון ותראה איזה זוועות מוטורית מסתובבות על הכבישים ותבין את כוונתי.

ואם יורשה לי לחזור לנושא השרשור - לכמה מהזוועות המוטוריות הללו ניתנה הורדה מהכביש? להערכתי אצבעות יד אחת יספיקו - יען כי בוחני משטרת ישראל "המהוללים" מחפשים בנרות להפיל אנשים על שטויות כמו את פותח השרשור.

• תגובות 207
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שי וסולל הדרך, אני לא פרשתי את הודעותיכם כפי שנראה לי אלא ממה שאתם עצמכם כתבתם.

שניכם התייחסתם בהודעותיכם לרכבים ישנים - סולל, אתה בהודעתך על מקרה הסינגפורים, ושי, אתה לגבי רכבים ישנים.

סליחה אם מכך לא הבנתי שאתם לא כוללים את אוכלוסיית הפורום, למרות שגם כאן מדי פעם אני נתקל בהודעות אשר מעלות את חמתי ואני בוחר לא לקחת חלק בשרשורים אלה מפאת התפתחותם לדיונים ארוכים ומייגעים כגון אלה אשר בסופו של דבר אנשים נשארים בדיעותיהם הם.

לגבי רמת הבטיחות, אין לי בעיה אם נושא ההחמרה בבדיקות הבטיחות התקופתיות כל עוד לא יבוצע בצורה אשר מצריכה הוצאת כסף רב מעבר לבדיקות השנתיות הקיימות, לגבי נושא הABS, כפי שכבר ציינו, ישנם עדיין רכבים חדשים אשר לא נמכרים עם ABS, ובכלל קח לדוגמא את התרבות המוטורית המפותחת בארה"ב לדוגמא של רסטורציה ובניית מכוניות, לרוב, אין להם מערכת בטיחות שכזו מותקנת.

סולל, אני גר בצפון ורואה לצערי את הדוגמאות לזוועות המוטוריות אשר אתה מתייחס אליהם, אך האשמים בזוועות אלה הם לא בעלי הרכבים, התנהגותם זוועתית ולכן משליכים זאת על רכבם, האשמים הם רשויות החוק והאכיפה אשר מעלימות עין ומאפשרות לכך להתקיים. מכוני הטסטים אשר "מעלימים" עין, אם בטעות או במתכוון ממפגעים אלה ועסוקים בלמלא את כיסיהם על חשבונם אנשים תמימים אשר לא מבינים מספיק ברכביהם כדי לעמוד על "טעותם" בזיהוי "ליקויים" ברכב.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
האשמים הם רשויות החוק והאכיפה אשר מעלימות עין ומאפשרות לכך להתקיים. מכוני הטסטים אשר "מעלימים" עין, אם בטעות או במתכוון ממפגעים אלה ועסוקים בלמלא את כיסיהם על חשבונם אנשים תמימים אשר לא מבינים מספיק ברכביהם כדי לעמוד על "טעותם" בזיהוי "ליקויים" ברכב.

לא מסכים.

האשמים הם בעלי הרכב שמזניחים את רכבם כדי "לחסוך" כסף.

לרשויות, באשר הן - יש רשלנות תורמת, אבל אתה לא יכול להאשים אף שוטר, אפילו אם הוא זולל דונאטס כל היום - בכך שמאן דהוא נוסע עם צמיגים מחוקים והגה בעל חופשים.

פורסם

אני יכול להעיד מ"יד ראשונה" על כמויות הרכבים הישנים שיש בהם ליקויים - כ-75%(ובמילים-שבעים וחישה אחוזים).

אני מעיד רק על ליקויים בטיחותיים כאשר כלל הרכבים(כולל הישנים) עומד על כ-60%.

מדובר על אך ורק בליקויים בטיחותיים(צמיגים, היגוי, מתלים, בלמים).

גם אלו אשר נפסלים ומחוייבים הרי לתקן מנסים לחסוך:

1. צמיגים - מחליפים למשומשים ו/או משאילים.

2. גומיה לציריה אשר קרועה קלות - מדביקים עם סיליקון.

3. גומית אבק למסרק הגה במידה והיא קרועה קרוב לקצה - מלבישים אזיקון ומקצרים אותה.

4. בולמ"ז נוזלים - שוטפים ומייבשים.

5. משאבת בלם בתוף בילום נוזלת - מחליפים רק משאבה ומייבשים את הסנדלים והתוף.

6. משמנים צנרת בילום סדוקה.

ועוד, ועוד...

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קצת עדכונים:

הרכב שוחרר היום מהמוסך, כל ה"ליקויים" למיניהם סודרו. תודה רבה לרון! עבודה מקצועית.

עברתי על הדרך גם באי אנד איי לקחת את האישור של האגזוז. תודה גם להם!

המנ*אקים האלה הסתלבטו עליי היום. :)

בדרך לשם עצרו אותי בצד, טענו שהם שוטרים, ושאלו איך זה שאני נוסע על אוטו שהורד מהכביש. הבדיחה על חשבוני.

:)

וזהו, מחר צריך לסוע להעביר את הרכב בבחינה.

שאגב, נשאלת השאלה, איפה בדיוק עושים את זה?

בכל מכון רישוי? או במשרד הרישוי?

ואיפה יש כאלה באיזור שלי? (בני עייש, איזור ק.מלאכי/גדרה וכו')

בקיצור, מה התהליך שאני צריך לעבור עכשיו?

והאם יש מקום שהוא מומלץ יותר?

תודה!

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם

שמר, מבין מה שאתה כתבת, לצערי לא ניתן לחנך אנשים כאלה אשר מזניחים את רכבם בצורה פושעת ומהווים סכנה מוחשית בכבישים, כי כך הם ולא ישתנו. ולצערי אנשים מבינים דברים בארץ הזאת בשני דרכים, אחת אחרי טראומה רצינית ושניה דרך הכיס וגם אז בשני המקרים לאו דווקא.

קיימים נהגים רבים אשר נעצרו לאחר תאונות שבצעו וגילו כי נהגים אלה בעלי עשרות עבירות תנועה קודמות.

לזאת התכוונתי שרשויות החוק אינם מבצעות דיו נגד שכאלו.

פורסם
שמר, מבין מה שאתה כתבת, לצערי לא ניתן לחנך אנשים כאלה אשר מזניחים את רכבם בצורה פושעת ומהווים סכנה מוחשית בכבישים, כי כך הם ולא ישתנו. ולצערי אנשים מבינים דברים בארץ הזאת בשני דרכים, אחת אחרי טראומה רצינית ושניה דרך הכיס וגם אז בשני המקרים לאו דווקא.

ובכך הצטרפת למחנה של שר החבורע העלוב של מדינת ישראל, מפקד אגף התנועה, שרשרת פקודיו, וכתוספת - כמות "מתנדבים" לא קטנה, שהיא צרת מוחין באופן מיוחד (יש לנו כמה דוגמאות אפילו כאן בפורום לצערי).

אנשים לא מבינים כלום מטראומה רצינית, כי הם לא מבינים אפילו מדוע קרתה להם הטראומה הזו (חוסר ידע מוחלט בנהיגה).

גם דרך הכיס לא ממש מבינים, משתי סיבות: 1. אלה שנפגעו באופן חד-פעמי - יפחדו לזמן מה, אבל ההרגלים יגברו על הפחד מייד אחרי שזכרון הקנס ייעלם. 2. ה"עבריינים" הרציניים - אלה שיודעים את דרכי פעולתה של המשטרה, יודעים איך להתגונן, וכיצד לא להיפגע באופן משמעותי.

שיטת האכיפה המחורבנת של המשטרה פוגעת בעיקר בכאלה שמרשים לעצמם לנסוע מהר, אך אינם מכירים את דרכי הפעולה שכנגד.

הרשלנות הפושעת של הרשויות מתחילה בכל שיטת לימוד הנהיגה ובשליחת מאות אלפי נהגים לכביש בלי שיש להם שמץ של מושג או ידע על מה שמתרחש בין הידיים שלהם לבין הצמיגים, ולאיזו תגובה Y גורמת פעולה X שלהם.

בנוסף לכך - הזנחה בת שנים של התשתיות ותקנים מיושנים / חיסכון בעלויות ע"ח איכות העבודה, מוסיפים שמן למדורה וגורמים לכל טעות אנוש להסתיים באסון.

הרשלנות הפושעת של המשטרה הינה תוספת שולית לאמור לעיל. תפקיד המשטרה הינו מניעת העבירה, אבל באמצעות תפיסת העבריין. תפקידה אינו לחנך את העבריין מגיל אפס כך שלא יגדל להיות כזה. תפקיד המשטרה גם אינו ללמד את נהגי ישראל לנהוג, אלא למנוע תאונות.

זה שהיא לא מנסה למנוע את התאונות (על פי מתאם מדוייק לגורמי התאונה) אלא משחקת בקקה ובגביית מיסים - זה עניין שערורייתי לכשעצמו - אבל הוא אינו תחליף ללימוד נהיגה אמיתי.

• ספונסר פורום
פורסם

nex

עם טופב ההורדה אתה נוסע למכון רישוי,שם אתה עובר בדיקה,במידה והכל בסדר אתה מקבל אישור שאיתו אתה הולך למשרד הרישוי כדי להוציא רישיון חדש.

אורן

פורסם

הרשלנות הפושעת של הרשויות מתחילה בכל שיטת לימוד הנהיגה ובשליחת מאות אלפי נהגים לכביש בלי שיש להם שמץ של מושג או ידע על מה שמתרחש בין הידיים שלהם לבין הצמיגים, ולאיזו תגובה Y גורמת פעולה X שלהם.

בנוסף לכך - הזנחה בת שנים של התשתיות ותקנים מיושנים / חיסכון בעלויות ע"ח איכות העבודה, מוסיפים שמן למדורה וגורמים לכל טעות אנוש להסתיים באסון.

הרשלנות הפושעת של המשטרה הינה תוספת שולית לאמור לעיל. תפקיד המשטרה הינו מניעת העבירה, אבל באמצעות תפיסת העבריין. תפקידה אינו לחנך את העבריין מגיל אפס כך שלא יגדל להיות כזה. תפקיד המשטרה גם אינו ללמד את נהגי ישראל לנהוג, אלא למנוע תאונות.

זה שהיא לא מנסה למנוע את התאונות (על פי מתאם מדוייק לגורמי התאונה) אלא משחקת בקקה ובגביית מיסים - זה עניין שערורייתי לכשעצמו - אבל הוא אינו תחליף ללימוד נהיגה אמיתי.

אז עד שכל זה יקרה, ויעלו נהגים "ראויים" על הכביש, שלא יעשו כלום?

פורסם
nex

עם טופב ההורדה אתה נוסע למכון רישוי,שם אתה עובר בדיקה,במידה והכל בסדר אתה מקבל אישור שאיתו אתה הולך למשרד הרישוי כדי להוציא רישיון חדש.

אורן

כל מכון רישוי, וכל משרד רישוי? לא משנה איזה, נכון?

יש המלצות? כאלה שלא יחפשו אותי?

אה, ותן לי לנחש, הבדיקה בטח גם עולה כסף, נכון?

גם להוציא רשיון חדש במ.הרישוי כנל, לא?

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

פורסם
ואיפה יש כאלה באיזור שלי? (בני עייש, איזור ק.מלאכי/גדרה וכו')

מכוני הרישוי הקרובים אליך:

1. ישראל-קרית מלאכי

2. היימן - אשדוד

3. דביר - אשקלון

4. עד-הלום - אשקלון

5. מכון-הדרום - רחובות

עלות טסט 62 ש"ח + 24 ש"ח בד' גזי פליטה.

כפל רשיון רכב - 33 או 34 ש"ח.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
כל מכון רישוי, וכל משרד רישוי? לא משנה איזה, נכון?

יש המלצות? כאלה שלא יחפשו אותי?

אה, ותן לי לנחש, הבדיקה בטח גם עולה כסף, נכון?

גם להוציא רשיון חדש במ.הרישוי כנל, לא?

מה זה לא יחפשו אותך

הם עושים את העבודה שלהם

יש שבודקים יותר יש שבודקים פחות

תעשה בדיקה כמו שצריך תדע שהאוטו שלך בטיחותי

ותפסיק להתנהג כמו ילד .

תפפסיק להתחכם ותתנהג יפה ויעזבו אותך , כל השטויות שציינת לטענתך לא כולם שטויות

אם מנורת ABS שלך דולקת זה לא אמור לעניין את השוטר אבל זה צריך לעניין אותך

לדים אגזוז פילטר וכל השטויות האלו זה שטויות באוטו שלך

חוץ מצליל מגעיל (לדעתי ) זה לא נותן לך כלום מלבד פוזה .

אם היה לך באמת מנוע משופר בטורבו אטמוספירי אז אני מבין אבל אתה סטנדרתי

והרכב שלך נועד להגיע מA ל B אז למה אתה צריך צרות תסביר לי ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
אז עד שכל זה יקרה, ויעלו נהגים "ראויים" על הכביש, שלא יעשו כלום?

חלילה,

קרא אחדות מהודעותיי (בתקווה שלא תתעצבן מכמותן (כמו שיש כמה שזה מפריע להן, אבל למי איכפת?)) ותבין כמה ביקורת יש לי על המחדלים של משטרת התנועה המגונה, ועל שיטות האכיפה המטומטמות שלהם.

מכאן ועד הטלת האשמה על כל חוליי הכביש הישראלי הדרך עוד ארוכה.

גם אם הייתה לנו משטרה הפוכה לחלוטין מזו שיש (כלומר, מצויינת ועניינית) - זה לא היה פותר את כל הבעיות.

בניגוד למה שחושבים כמה מראשי המשרד וגרוריהם - אכיפה וענישה אינם הפתרון היחיד. עובדה היא שעבריינים חוזרים שוב ושוב לדרך הפשע, לא רק בתחום התעבורה ולא רק בישראל.

פורסם
מה זה לא יחפשו אותך

הם עושים את העבודה שלהם

יש שבודקים יותר יש שבודקים פחות

תעשה בדיקה כמו שצריך תדע שהאוטו שלך בטיחותי

ותפסיק להתנהג כמו ילד .

תפפסיק להתחכם ותתנהג יפה ויעזבו אותך , כל השטויות שציינת לטענתך לא כולם שטויות

אם מנורת ABS שלך דולקת זה לא אמור לעניין את השוטר אבל זה צריך לעניין אותך

לדים אגזוז פילטר וכל השטויות האלו זה שטויות באוטו שלך

חוץ מצליל מגעיל (לדעתי ) זה לא נותן לך כלום מלבד פוזה .

אם היה לך באמת מנוע משופר בטורבו אטמוספירי אז אני מבין אבל אתה סטנדרתי

והרכב שלך נועד להגיע מA ל B אז למה אתה צריך צרות תסביר לי ?

להסביר לך מה זה לא יחפשו אותי?

יש לי נסיון לא כ"כ טוב עם חיפושים.

ואני לא מתנהג כמו ילד. קיבלתי "עונש"?

סידרתי הכל,האוטו שלי בטיחותי. זה לא שאני מחביא דברים מתחת לשטיח ומקווה שלא ישימו לב.

מה שהיה צריך לתקן, תוקן, ומה שיש לו אישורים, הושגו אישורים.

ועם כל הכבוד יקירי, אתה לא תגיד לי מה נותן לי ומה לא, כל ה"שטויות" שבאוטו שלי.

ובטח שלא להגיד לי שהרכב נועד להגיע מA ל B. ובאמת שזה לא משנה אם הוא סטנדרטי.

אז תעשה טובה בבקשה,

זה מגעיל לראות תגובות כאלה כמו שלך בפורום. חשבתי הפסיקו איתם, ואז שוב חכם גדול דוחף אחת.

גועל נפש.

בטח גם אתה מחזיק את הטענה שברכב עם "שטויות" כאלה, שלא נותן כלום מלבד פוזה, יש נהג עבריין, שעובר קו לבן, רמזור אדום, מהירות מופרזת בשכרות ודורס זקנות במעבר חציה.

יום טוב!

SEAT IBIZA CUPRA R

בעבר vw polo GTI

• תוכן חדש...