Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פולו שנת 96, נפח מנוע 1600

לפני כעשרה ימים נאלצתי להחליף את הגיר, עלה לי המון כסף ועכשיו התעוררה לי בעיה חדשה לאחר ההחלפה, פתאום המהירויות בהם אני צריך להחליף הילוך ירדו, כאילו שכל הכוח של האוטו ירד, האוטו כבר לא יכול להגיע למהירויות הקודמות, עכשיו כבר במהירות של 85/90 אני חייב להעביר לחמישי לעומת 110/115 מלפני החלפת הגיר.. במהירות של 115 קמ"ש האוטו כולו רועד ומסמן שאין לו יותר מה לתת, לפני זה המצב הזה היה מתעורר רק במהירויות של 150/160 (אליהן הגעתי אולי פעמיים במהלך 10 שנים)... אם למישהו יש שמץ מה הבעייה אודה מאוד על התגובה. במוסך הם חוזרים ואומרים כי הגיר בסדר גמור?

תודה מראש

פורסם

נראה שהקלצ' שלך מחליק או שהחליפו לך לגיר קצר, עם יחס העברה שונה.

ראה בחשבונית אם הוחלף הקלצ'. ואם לא בדוק אותו.

כמה טורים היו ב-100 קמ"ש, וכמה הם עכשיו. (בהילוך חמישי).

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• ספונסר פורום
פורסם

התיבה שקיבלת הינה בעלת יחסי מסירה קצרים יותר נקודה .

לדעתי הורכבה אצלך תיבה של פולו עם מנוע 1400 או גרוע מכך של מנוע 1000

תברר את העיניין מול המוסך ותעמוד על כך שתותקן ברכבך התיבה המתאימה .

דרך אגב לכל התיבות מבית פולקסווגן ישנו קוד זיהוי בעל שלוש אותיות

תבקש לראות את הקוד בתיבה הישנה ובתיבה שהורכבה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

קודם כל מודה לכולכם על ההתגובות, מעריך את העזרה, אכן אני אלך לי למוסך אחר כדי לגלות איזה גיר יש לי עכשיו, בתקווה שזו הבעייה באמת ואז נחזור כדי לבקש טיפול.. כן השארתי אותה "כמתנה" , אם אני יוצא פראייר אז עד הסוף :-),לצערי יש הרבה אנשים כמוני שלא כל כך מבינים עניין :oops:.... הבעייה הייתה שהתחילו רעשים מוזרים בעת החלפת הילוכים, קפצתי למוסך ואמרו לי שאני צריך להחליף את הגיר.. חשבתי שהאוטו ימשיך לסחוב לפחות עוד איזה חודש כדי שאתארגן על קצת כסף, החזיק מעמד שבועיים ומת... השאר היסטוריה...

בכל מקרה מודה לכם שוב על התגובות המהירות....

שבוע נעים חברים

פורסם
שלום לכולם,

יש לי פולו שנת 96, נפח מנוע 1600

לפני כעשרה ימים נאלצתי להחליף את הגיר, עלה לי המון כסף ועכשיו התעוררה לי בעיה חדשה לאחר ההחלפה, פתאום המהירויות בהם אני צריך להחליף הילוך ירדו, כאילו שכל הכוח של האוטו ירד, האוטו כבר לא יכול להגיע למהירויות הקודמות, עכשיו כבר במהירות של 85/90 אני חייב להעביר לחמישי לעומת 110/115 מלפני החלפת הגיר.. במהירות של 115 קמ"ש האוטו כולו רועד ומסמן שאין לו יותר מה לתת, לפני זה המצב הזה היה מתעורר רק במהירויות של 150/160 (אליהן הגעתי אולי פעמיים במהלך 10 שנים)... אם למישהו יש שמץ מה הבעייה אודה מאוד על התגובה. במוסך הם חוזרים ואומרים כי הגיר בסדר גמור?

תודה מראש

תקשיב אתה צריך להסביר את עצמך קצת יותר טוב, למה אתה מתכוון ב"חייב" להעביר?

בכל מקרה גם לי יש פולו 1.6 ואצלי אני מעביר לחמישי סביבות 80-90 (הילוך רביעי אפשר למשוך אצלי לפחות ל140-150), וזה שהאוטו כולו רועד ב115 זה אולי כי צריך כיוון פרונט וזה שאין לו מה לתת אולי זה בגלל בעיות הצתה\דלק\בעיות מנוע אחרות שבגללם הרכב לא מספק את כל מה שהוא אמור לתת.

• תוכן חדש...