Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש האוטו עבר טיימינג + חיישן קראנק + ניקוי מנוע.

מאז הטיפול כשאני עוצר ברמזור הטורים יורדים טיפה למטע וחוזרים למצב יציב, לפעמים זה קורה מספר פעמים אחד אחרי השני בהפרשים של 2-3 שניות ולפעמים זה קורה פעם אחת ברמזור, לפי דעתי זה קורה בעיקר כשהאוטו חם.

* לאחר ניקוי המנוע במוסך האוטו לא הניע, הם העיפו את המים בעזרת לחץ אוויר ואז האוטו הניע בלי בעיה, יכול להיות שנישאר שמה מים, שעושים איזה בעיה? :roll:

** נהגתי ברכבים שהנפילת טורים היתה רצינית והאוטו כמעט נכבה - זה לא מה שיש אצלי! , אצלי זה בקטנה אך עדיין מעצבן!

1) יכול להיות שנגרם נזק כתוצאה מירידת הטורים?

2) ממה נגרם הירידה?

כניראה שאני יחזור למוסך ואבקש לסדר את זה, אך אני עדיין מתעניין בגורמים לכך

בברכה טל.

פורסם

דבר אחד לא חכם שעשו- ניקוי את המנוע בלי לנקוט אמצעי זהירות,נשארו מים (שהעיפו אותם בינתיים ),אבל הנזק כנראה נגרם.

צביקה היה אומר על זה-"אין צירוף מקרים יש הצטרפות של מקרים".

ככל הנראה חדרו מים למערכת החשמל ו/או מערכת ההצתה וגרמו לתקלה כלשהי,שלא חושב שניתן יהיה לאתר דרך מסך המחשב.

חזור למוסך,שבו נעשה הטיפול ודרוש טיפול ברכב עקב גרימת הנזק בטיפול שנעשה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אוקיי, תחושת הבטן שלי היתה לגבי הניקוי מנוע.

הטיפול בבעיה הוא בניקוי בלחץ אוויר להיציא את המים?

במידה וזה לא הבעיה, מה עוד יכול להיות?

פורסם

עדכון:

לפי הרגשה המצב מחמיר, כמו כן בזמן עמידה ברמזור, אם אני נותן גז חזק האוטו נחנק כזה ולוקח לו זמן (לטורים )להתייצב ולהאיץ, דבר שלא היה קיים בעבר.

אני מקווה שאוכל ללכת ביום חמישי למוסך ולעדכן אותכם מה היה הבעיה....

בברכה טל.

פורסם

לטורים לא יציבים יכול להיות מיליון ואחת סיבות.

לפי התיאור שלך הרכב גם עשה טיימינג וחיישן קראנק "סיבובי מנוע" חיישן כזה לא מחליפים בטיפול מדוע מלכתחילה הוא הוחלף?

ואם המוסך חשב שכדאי להחליף גם אותו מדוע לא תבדקו קודם כל האם החלפת החיישן התחילה עם הצרות מכיוון שיש לו השפעה רבה מאוד על יציבות הטורים.

אתה מרגיש איבוד כוח של הרכב בנסיעה? אם כן אולי יהיה גם שווה לבדוק את הרצועה שהותקנה כהלכה

קשה לי להאמין שמיים עשו לך את הבעיות כי מיים יכולים להכנס בכל זמן כשנוסעים על שלוליות ובגשם,כמובן שלא בלחץ מיים שמפעילים בניקוי מנוע אבל קצת מיים שנכנסים דרך הגריל בנסיעה בגשם לכיוון המנוע לא צריכה להוות בעיה.

זוהי עצתי,המתן אולייגיעו החברה שמומחים ממני כמו צביקה ורפי ועוד כמה תותחים

בכל מקרה בברכה שהתקלה תיהיה עבורך פשוטה וללא הוצאות מיותרות

פורסם

יש מצב שהבעיה נגרמת בגלל מים שנילכדו באחד הקונקטורים, או חיישן הקרנק לא מכוון.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לא ידעתי שהחיישן צריך כיוון.

החיישן הוחלף כי מוסך מורשה "לפיד" קבע שהוא הגורם לכיבוי הרכב בנסיעה, ואכן הבעיה נפתרה מאז....

איך מכוונים חיישן קראנק? או איך בדוקים אם הוא מכוון מלכתחילה?

כי עד כמה שידוע לי, האוטו לא חובר למחשב או משהוא בסגנון.

המים יכולים להיות לכודים עד עכשיו? (עברו כשבועיים שלוש מאז הטיפול).

לא, אין לי איבוד כוח בנסיעה, האוטו נוסע מעולה, רק בזינוק מרמזור האוטו מגיב מאוד מוזר....

פורסם

עדכון.....

היום נסעתי למוסך שלי, הוא הפנה אותי למוסך אחר שמתמחה בהזרקות דלק תוך כדי התנערות מאחריות.

נסעתי למוסך הזה, והוא רצה על הבדיקה 200 ש"ח, והייתי צריך לחכות הרבה זמן, ולכן ויתרתי על התענוג.

נסעתי הביתה כדי לחבר את ה CARPC שלי (שהוא למכירה) שמתחבר למחשב אוטו ולהוציא דוח תקלות.

בדרך הביתה לאחר עצירה קטנה, התנעתי שוב והאוטו התנהג מאוד מוזר, לא עבר את ה 2000 טורים, נתן דפיקות חזקות של טורים, וזייף בצורה רצינית, איך שהוא הגעתי הביתה, וקראתי לאבי שיעזור לי בפתרון, החלטנו לבדוק את הפלאגים של האוטו, ומצאנו את הבעיה

אחד הפלאגים היה בחוץ !

לאחר חיבור קל, האוטו חזר לעצמו ונוסע מעולה!

כשהמוסך ניקה את המנוע נכנסו מים, ואז הוא הוציא את הפלאגים וניקה בלחץ אוויר את המים, ושכח להחזיר עד הסוף.

פשוט עצוב לראות כאלו בעלי מקצוע!

• תוכן חדש...