Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני בקרוב קונה מערכת לאוטו ואני צריך קצת עזרה כי יש טונות של סוגים..

מחיר בסביבות 2500 , איכות חשובה אבל גם הווליום..אני יגיד תאמת, אני לא מבין כ"כ במערכת לאוטו ולא יודע מה החשיבות של טוויטרים או של הסאב או של המגבר , ואני לא יודע מה כדאי לקנות ..

אם אפשר בבקשה הצעות למערכת שתתפקד ברמה סבירה עם סאונד סביר..(שוב, אני לא מנסה לקבל סאונד מטורף עם התקציב הזה..ותאמת שזה גם לא צריך להיות כזה סאונד..זה לא מועדון בכל זאת)

תודה לכל העוזרים ויום טוב. :-)

פורסם

דבר ראשון תערוך חיפוש בפורום ותמצא הרבה נושאים מקבילים לנושא עם הרבה מאד המלצות טובות ומועילות ותערוך קצת סקר שוק על מוצרים שהיית חושב לחקחת.

בתקציבים האלו השוני הוא לא גדול אבל תמיד אפשר לשאול דברים ועדיף שאלות ספציפיות.

דוד.

פורסם

דבר ראשון תקציב אמרנו 2500 אבל עם התקנה או בלי?

דבר שני מה יש כבר באוטו? רדיו דיסק יש? רמקולים אחוריים? קדמיים?

ננסח את השאלה ככה: מה אתה רוצה להביא בתקציב הזה? מגבר וסאב? או גם רמקולים חדשים

פורסם
דבר ראשון תקציב אמרנו 2500 אבל עם התקנה או בלי?

דבר שני מה יש כבר באוטו? רדיו דיסק יש? רמקולים אחוריים? קדמיים?

ננסח את השאלה ככה: מה אתה רוצה להביא בתקציב הזה? מגבר וסאב? או גם רמקולים חדשים

2500 בלי התקנה, כמה עולה התקנה לדעתך?

לגבי השאלה השניה, יש רדיו-דיסק, רמקולים אחוריים וקידמיים עלובים למדי..

עכשיו, אני לא יודע מה כדאי להביא, מה זה משנה אם אני מביא רמקולים רגילים או טוויטרים או כל אלה..

פורסם

הקרוס הוא רק חלק אחד מהסט שנקרא "קומפוננט"

אתה רואה את התמונה מעלי? הקופסא היא הקרוס והיא מחלקת עוצמה ותדרים מתאימים לטוויטר (הרמקול הקטן) והמיד (הרמקול הגדול) סט זה סטנדרטי ונקרא 2 חלקים (2WAY COMPONENT) מכיוון שיש רק 2 רמקולים (הקרוס לא נחשב למיספר)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...