Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW Z4 E89 OFFICIAL TEASER

david brown
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין אותי לדעת מה יקרה שיגמרו להם המספרים.

הם יעברו לE1XX?

יתחילו לספור מחדש?

יעברו אות?

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם
מעניין אותי לדעת מה יקרה שיגמרו להם המספרים.

הם יעברו לE1XX?

יתחילו לספור מחדש?

יעברו אות?

וגם מה פרשה יעשו אחרי ה999.

או פג'ו אחרי ה309 :lol:

פורסם

לא ברור מדוע הזכרת את פורשה אך בניגוד לפג'ו שעוברים בסדרות (305,306,307,308 ) וכו', במוו ופורשה עובדים בשיטת האבולוציה ולא ממציאים את הגלגל מחדש כל פעם.

ה-Z4 תמשיך להקרא Z4 (רק מספר השלדה שונה-E89 לעומת E85).

ישנם מקרים חריגים- ה-Z3 שונתה בזמנו ל-Z4 כדי להדגיש את ההבדלים, אך ב-Z4 אין צורך להדגיש את השונה, אלא את הדומה.

פורסם

כן, את זה אני יודע, זאת סתם הייתה בדיחה :).

נכון שהZ4 תמיד תהיה Z4 וה911 תמיד תשאר 911.

ושהם עובדים בסדרות כמו מרצדס ואודי.

אבל מה הם יעשו כשהמספר שלדה יגיע ל100 :lol:

כמו שה911 הנוכחית היא כביכול ה997.

בקשר לZ4, ב.מ.וו אמרו שגרסת הM תקבל את הV8 של הM3 e92

פורסם

לא הבנתי של מה הפרסומת

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

סביר להניח שלא יהיה מספר שילדה E100, הם פשוט עוברים לאות F. סדרה 7 החדשהנקראת F01, סדרה 5 העתידית תקרא F10.

bmw e34 520I, ידנית (למכירה:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=212210)

פורסם

על פי כמות התגובות, ואיכותן(לא של כולן) לגודל החדשות, מבחינת עולם הרכב, כנראה שהפורום הזה באמת לא מוכן לדברים כאלה..אדע לפעם הבאה. :roll:

פורסם

רק לי הרקע של האתר מזכיר "רכב יוקרה שפגע בהולכת רגל במעבר חצייה, המשטרה פתחה בחיפושים עדיין לא נעצרו חשודים במעשה", או שגם לכם?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...