Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחר צהרים טובים

אני לא חושב שהרעש הזה אומר שמשו דפוק אבל הוא בהחלט מעצבן

את הרעש שומעים רק שיש שקט ז"א בלילה בדר"כ ושאני בלי מוזיקה באוטו.

התופעה היא , כשאני לוחץ על הברקס יש מן הרעש כזה לא משו מתכתי , אלא קול כזה כמו שיש חריקה של צירים בדלת של שער גינה .

ככל שאני לוחץ יותר חזק על הברקס כך התדירות של הרעש יותר מהירה

התמונה שמצאתי שהכי קשורה להמחשת הנושא היא דווקא המודולוציה ליצירת תדר FM אבל לא משנה

תתיחסו רק לגרף השני , כשאני לוחץ חזק אז כאילו האותות צפופים יותר לוחץ חלש האותות באים בתדירות נמוכה יותר

אני מקווה שהבנתם כי גם לי לקח כמה זמן להבין מה אני רוצה מעצמי

ITAY.jpg

פורסם

יש ברפידות ברזל שהוא מתחיל לחרוק בדיסק כאשר הרפידה מגיעה כמעט לסוף.

אולי הגיע הזמן להחליף רפידות ולטפל בבלמים.

אם זה קורה כאשר אתה ברמזור למשל ואתה רוצה להתקדם כמה ס"מ קדימה תוך כדי שהברקס טיפה לחוץ הרעש טבעי של חיכוך עדין, זה קיים כמעט בכל רכב.

אם הבלמים תקינים יתכן והרפידות לא מקוריות או לא איכותיות שגורמות לחריקות.

פורסם

תודה על התגובה המהירה , עוד כמה שאלות

1. כמה אמור לעלות 2 רפידות ל2 ברקסים אחוריים (כי הקדמיים החלפתי ברקסים לפני חצי שנה)

2. אם אני לא אטפל בבעיה, אני יכול להגיע למצב שהברקס לא יעבוד לי ? כאילו זה בעיה שחייב לטפל בא?

תודה רבה

איתי

פורסם

חייב לטפל בברקסים.

בהחלט אתה יכול למצוא את עצמך פתאום ללא בלמים והרכב לא יעצור/יעצור חלש.

בבלמים חובה לטפל ולדאג שהכל תקין, זו מערכת בטיחותית חשובה מאוד.

פורסם

לא לרוץ להחליף רפידות. יכול להיות שסתם צריך לעשות פאזות לרפידות. גש למוסך שאתה מאמין ביושרו שיבדוק עבורך. אם זה פאזה - חצי שעה ואתה בחוץ.

• תוכן חדש...