Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטתי שאני משנה את המיקום של הטויטרים שלי, MT23.

כרגע הטויטרים עומדים על הדשבורד שניהם מכוונים לכיוון מושב הנהג.

אני מעוניין לבנות קורות בעזרת קצף כפי שנעשה פה כבר בעבר.

מס' שאלות:

*איזה קצף הוא החזק ביותר?, והאם קיימים סוגים שונים של קצף?.

האם מדובר בקצף פוליארותן?.

*מהי עלות +\- של ריפוד קורות לאחר בניה כזאת?,והמלצות על מקום באיזור המרכז אם יש.

*האם מישהו יתנסה בבניה על קורות A בסיויק 92-95, הקורה ממשיכה עד סוף חלון הנהג, :|.

*עוד דברים שאני צריך לדעת לפני תחילת הבניה?,אשמח להצעות וטיפים.

תודה לעוזרים , יום טוב.

פורסם

משתמשים בקצף פוליארטן.

הוא מגיע בצפיפויות מסויימות- ככל שהוא יותר צפוף וקשיח כך קשה יותר לעבד אותו לצורה שאתה רוצה.

בעקרון הוא מתחיל מצפיפות שהיא ממש גמישה ואוורירית , אתה צריך את דרגת הביניים (אם אני לא טועה זה באיזור ה40).

הוא מגיע כחומר A+B כלומר 2 חומרים שאותם אתה מערבב יחד כדי ליצור את הנוזל שעתיד להיות הקצף.

הבעיה היחידה היא שמדובר על נוזל, ולכן לא כל דבר ניתן לעצב בעזרת הפוליאוריטן, סה"כ צריך ליצוק אותו על משהו.

מחירו הוא באיזור ה150-170 ש"ח לק"ג של A+B (כ"א).

אתה יכול למצוא את החומר באלגד בת"א ברח' ריב"ל 5.

לגבי הריפוד לקורות, אין לי מושג לגבי מחירים של רפדים, אבל זה פחות הבעיה שלך - הבעיה שהרפדים כמעט ולא לוקחים עבודות קטנות כאלו, וגם אם כן לוקח להם הרבה זמן לעשות זאת.

הם פשוט ידחו אותך לסוף וככה זה מתעכב סתם.

שתסיים את הבנייה אתה יכול לדבר עם יוסי (alpine) בנוגע לריפוד , הוא פשוט עושה את זה אצלו ולכן זה יכול לחסוך לך זמן.

under construction..

פורסם

תודה על התשובה.

האם החומר הוא לא החומר שנמכר בבלונים גדולים בחנויות "טמבור" וכו'?,והאם חומר כזה גם יכול להתאים?.

*החומר נוזלי לגמרי?,האם ניתן לשים כמות כלשהי ואז להעבירה על הקורה,דיי קשה יהיה להחזיק משהו נוזלי על קורה עגולה עד שהוא יתקשה.

שוב תודה.

• תוכן חדש...