Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות למה נועד מגבר המונובלוק (כאילו למה יש לו ערוץ אחד מה מחברים אליו ,רמקולי ,סאב)

ואם אתם יכולים לשלוח לי קישור של מגבר מונובלוק טוב

תודה לעוזרים:lol::lol:

פורסם

מגבר המיועד להגביר רכיב אחד בלבד ( ערוץ אחד )

מגביר בדרך כלל סאבוופר.

מה אתה מתכנן להגביר?

יש הרבה סוגים של מונובלוקים.

תציין מה אתה מגביר ומה התקציב.

פורסם

אני מתכוון להגביר סאב בעוצה של 300-600 וואט rms

ותקציב יש 5000 שח

אני צריך מונובלוק + סאב ששניהם יהיו אכותיים וחברה טובה

תודה

פורסם

גבר, ככה לא נראה שירשור רציני. אתה רוצה תשובות רציניות, אז גם אתה צריך להיות רציני.

אתה קודם מכין לך 5000 ש"ח ואח"כ מנסה ללמוד מה זה מונובלוק?

אנא תכין את כל המידע לו אתה זקוק, ואז תגיש אותו לנו.

אתה בונה מערכת שמורכבת מסאב ומגבר? זה מרשים מאוד. (אם לא, אז אתה לא חושב שכדיי לך לספר לנו איך נראת שאר הקונפיגורציה?)

יואב

יואב :arrow:

פורסם

במילים פשוטות יותר תציין מה כבר יש לך ומה אתה צריך בתקציב שציינת.

איזה רדיודיסק, קומפוננט, מגבר ( אם יש ) ומה הצרכים שלך.

פורסם

תקציב ציינת.

איזה בס אתה מחפש? באס עוצמתי בלבד שרק יתן את הבום הכי גדול שאתה מחפש או סאב שיותר מיועד לSQ - כלומר מערכת שהדגש העיקרי והיחיד בה בעצם הוא על איכות ואז אתה מחפש סאב וופר שצריך לדעת גם לנגן באס, להיות טונאלי, להשתלב עם המידבאסים נכון ו"לבוא קדימה" לשמשה הקדמית של הרכב וכו' וכו'...

תפרט לנו:

1. HU (רדיו דיסק) יצרן ודגם.

2. חיווט - עובי חוטים ויצרן ודגם אם יש (לא חובה כמובן).

3. רמקולים - יצרנים ודגמים ואיך ואיפה הם מותקנים.

4. מגברים - יצרנים ודגמים.

5. אם יש לך אקולייזרים ופרוססורים כאלו או אחרים גם תציין כפי שרשום מעלה.

להמליץ על סאב טוב אין שום בעיה - אבל לא כל סאב ישתלב כמו כל סאב אחר עם רכיבים מסויימים.

להמליץ למישהו על סאב כמו W7 או האבוק 15 אינטש של AA כשיש לו קומפוננט חלשלוש ועלום שם כמו למשל MIK 4 אינטש זה יהיה לתת לבן אדם לשמוע רק סאבוופר...

כדי שיהיה אפשר לספק לך את ההמלצות הכי טובות - צריך לדעת על איזה בסיס הן מסתמכות.

אני בקלות יכול לאמר לך לקנות L7 של קיקר עם מונובלוק מפלצתי שלהם ואז אתה תקבל וואחד בום - שלא קשור לשום דבר אחר במערכת שלך - אני לא רוצה לעשות את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני רוצה לשמוע בומים חזקים

בסדר, מה לגבי שאר השאלות ששאל אותך LANOS?

קשה להבין לאיזה בומים אתה מתכוון בדיוק, קצרים (טרנסים) או ארוכים (HIP HOP, R&B, RAP )

יכול להיות שגם פיוניר ממוצע יענה למשאלותיך.

תשמע אם לא תעזור לנו, יהיה לנו קשה מאוד לעזור לך. ויש רצון, פשוט אנחנו לא נוהגים סתם לדחוף לאנשים המלצות בלי לרדת לעומק של מה בדיוק הם רוצים.

(מה שכן, תשובותיך המלומדות מוציאות קצת את החשק)

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אם אתה רוצה בומים חזקים יש לי משו בשבילך ב5 אלף. סאב +מגבר מונו

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...