Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטיפון טכניקס דאבל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא כזה- עומד להתגלגל לידיי פטיפון כפול, של חברת טכניקס. אין לי מושג מה שם הדגם וכמו כן אני לא בטוח ב100 אחוז ששני הצדדים שלו עובדים.

השרשור הזה נפתח כדי לדעת האם יש כאן בפורום מישהו שחושב שהוא יתעניין בדבר כזה, או מכיר מישהו שמעוניין. הרעיון הוא לדעת האם יש בכלל טעם לקחת את המכשיר מהיכן שהוא נמצא (אצל חבר לשעבר של אחותי). ברור לי שכל העניין הזה נשמע קצת לא ברור אבל בכל זאת, אם מישהו מהגולשים פה יביע קצה של התעניינות, אדע שיש טעם להביא את המכשיר אליי.

מי שרוצה להפנות אותי לפרומים אחרים- שיתאפק. מי שכבר גולש בפורומים אחרים שעוסקים בנושא- עזרתו תתקבל בברכה.

תודה מראש.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם לדגם שאמור להגיע לידיים שלך קוראים : SL 1200 אז יהיו לו לא מעט מתעניינים.

בכלל,טכניקס מייצרים אחלה פטיפונים,

שלא לדבר על פטיפונים לתקליטנים-הם החברה מס' 1 בעולם בתחום.

בקיצור,

תברר את הדגם ותרשום אותו כאן בפורום.

פורסם

היי!

אני מעוניין, אם תוכל לברר לי טיפה פרטים כמו דגם ומצב תקינות אשמח, גם מחיר מבוקש יתקבל בברכה.

תודה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תמונה + דגם, בבקשה.

אם מדובר ב-1200, הרי שהוא ממשיך לככב גם היום באתרי "יד שנייה" למיניהם,

והגלגולים שלו עדיין מיוצרים ונמכרים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ה1200 וה 1210 הם פטיפונים לדיג'יים

אם זה מה שהשגת אז תתחדש, פטיפון ברמה גבוהה

בכלל הפטיפונים של טכניקס הם בין הטובים שיש ...

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם
ה1200 וה 1210 הם פטיפונים לדיג'יים

אם זה מה שהשגת אז תתחדש, פטיפון ברמה גבוהה

בכלל הפטיפונים של טכניקס הם בין הטובים שיש ...

לא הייתי נסחף עד כדי כך, הם טובים ואמינים כמו מאזדה 3

אולי יותר , אבל הצמרת שייכת לאקזוטיקה בריטית ואמריקאית :

SME :

SMEmodel30.jpg

ו- Rockport

DSC_00380038.jpg

פורסם

קשקושים אודיופיליים מטופשים ומכוערים רצח.

אפשר "להסתפק" ב-VPI SCOUT (שגם הוא לא ממש זול),

או בכל פטיפון בעל בסיס סביר וזרוע של SME (גם לא זול).

ההנעה הישירה של הטכניקס 1200 היא עניין הנתון בוויכוח אינסופי

(אודיופילי, כן או לא) ובכל מקרה לדעתי חשובה יותר הזרוע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

במשוואה של האודיופילים תכניסו את הLINN המצויינים לאודיופילים והמחירים בהתאם.

טכניקס וסטאנטון נחמדות מאד לדיג'יי. והדיירקט דרייב שלהן מאד מאד אמין. הבלט דרייב קצת פחות.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

לא הבנתי מה מטופש ב SME וכידוע לך הזרועות שלה משמשות במספר רב של פטיפונים ,

אתה יכול לקרוא אולי לטרנסרוטור בתמונות למטה הפלצה אודיופילית יקרה , גם שם ד.א נעשה שימוש בזרוע SME

מכוער זה כבר ענין של טעם .

לגבי LINN הם אכן טובים מאוד , לא בליגה של SME (יצרנית רכיבים תעופתיים בין השאר)

transrotor_quintess.jpg

פורסם

תקרא שוב את מה שכתבתי.

אפילו מופיעה שם המלצה על SME,

רק שהיא מוגבלת לזרועות. ברגע שהבסיס מתוכנן היטב,

הוא אפילו יכול להיות מבוסס (שומו-שמים) על קפיצים.

מה שמטופש הוא מיליון ואחת הפרדות המבוססות על כיסי אוויר,

ספייקים מוזהבים וכל מיני חומרים אקזוטיים וכבדים מדי,

שלא בהכרח יוצרים הבדל או אפילו מספקים את הסחורה.

פורסם

או.קיי , בקטע הנ"ל מתוך הכתבה יש התייחסות לגבי תיכנון הבסיס של SME וההישג ההנדסי בבידוד , אין כיסי אויר יקרים אלא מערכת מיכנית זולה משמעותית מכיסי אויר , לא נראה שהזרוע לבד מספיקה .

s.gifDesign Rationale

High mass, compactness, and stiffness combine to reduce flexing and vibrating—two things you don't want a plinth to do. .

Designing a suspended subchassis that will operate at the effectively low resonant frequency of 3Hz that's necessary for true isolation is fraught with difficulties. SOTA and Rockport tried this, and both companies' results were equally problematic. On some SOTA models, the spring-hung subchassis oscillated like a porch glider when the arm's mass would shift back and forth due to record eccentricities. Ditto the air-suspended Rockport Capella, which I reviewed years ago for The Abso!ute Sound. The motors of both 'tables were hard-mounted to their bases; when the subchassis was horizontally deflected, the platter-to-motor pulley distance would vary, causing speed irregularities. On the Rockport, the problem was exacerbated due to the linear-tracking tonearm's relatively high horizontal mass. Fitting the SOTA with an Eminent Technology arm (a popular combo in the early 1990s), with its moving rail and thus even higher horizontal mass, created an even bigger deflection—but even a pivoted arm caused movement.

SME's solution to the "porch glider" effect was to hang the subchassis on 48 specially made O-rings (12 per tower), for a total of 96 strands, in combination with damping systems of a paddle in thick fluid: one damping system per tower. Should you need to replace the O-rings (not likely, unless buying the 'table causes a divorce and your soon-to-be-ex takes a box-cutter to them), it can be done almost instantaneously—even while a record is playing, according to SME. The damping system all but eliminates horizontal deflection, while the adjustability of the degree of damping lets the user adjust the system to various conditions of acoustical and floor-borne feedback.

....

There you have it: a no-BS, industrial-grade turntable using one high-quality motor plus electronic drive, a crowned stainless-steel pulley, a compact, high-mass plinth system, ultra-low-tolerance machining everywhere, zero use of acrylic, and a truly effective isolation system.

• תוכן חדש...