Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דויד תודה רבה.

אני אבדוק את האופציה להוריד את הריפוד, ואז אני אכניס מלמטה חתיכת פח כמו שאמרת.

אם אני אזדמן לרחובות השבוע או שבוע הבא אצור קשר.

ושוב תודה

(אם יצא לי יפה אני אפרסם תמונות)

אייל

כל יום דבר חדש

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שוב שלום,

אחרי שרבים מכם עזרו וסייעו בעצות מועילות לגבי תיקון כתם החלודה, רציתי לשתף אותכם בתוצאה. סדר התמונות הוא מימין לשמאל. בתמונה הראשונה ניתן לראות את כתם החלודה לפני הטיפול. מכוער, נפוח, ומאיים. התמונה השניה מראה את הכתם אחרי שגירדנו ממנו את המתכת האכולה עם מברג ושייפנו ממנו את שאריות הצבע. התמונה השלישית מראה את אותו כתם אחרי טיפול בממיר חלודה (שכחתי את שם החומר). התמונה האחרונה (שמאלית) בשורה העליונה מציגה את הכתם, עם שפכטל הפחחים, לפני שיוף.

בתמונה הימנית בשורה התחתונה רואים את האיזור אחרי שיוף יסודי של שפכטל הפחחים. שתי התמונות האחרונות מציגות את התוצאה אחרי צבע - התמונה הימנית ממש בסיום העבודה, והתמונה השמאלית כשעה לאחר סיום העבודה. כמו שאתם רואים הצביעה הייתה יכולה להיות קצת יותר טובה - אבל בסה"כ אני מאוד מבסוט מהתוצאה, והרבה יותר שקט לקראת הגשמים ש(אינשאללה) בדרך.

חומרים: 230 ש"ח (נשאר עוד המון מהכל כמובן)

זמן עבודה: 5 שעות (לחלק מהחומרים לוקח הרבה זמן להתייבש).

תודה לכל היועצים מהפורום ולחבר שסייע במלאכה!

אייל

sprinklers 003b.jpg

sprinklers 005.jpg

sprinklers 006.jpg

sprinklers 009.jpg

sprinklers 011.jpg

sprinklers 014.jpg

sprinklers 016.jpg

כל יום דבר חדש

פורסם

ואלה יצא יפה!

גם אצלי יש כמה מכות קטנטנות כאלה אבל מזלי שעוד לא התפתח חלודה ממש..

אגב איך צבעת את זה עם מברשת או ספריי?

חבל שאתה לא גר לידי, הייתי קונה ממך את מה שנשאר

פורסם

תודה.

צבעתי עם מברשת. ספריי יהיה יותר טוב על משטחים גדולים ופשוטים - כאן הייתה לי את המגרעת של רצועת הפלסטיק השחורה ולכן לא היה טעם לספרי, מה גם שזה קצת קרוב לחלון ולגומי של הדלת אז העדפתי להשתמש במברשת.

כל יום דבר חדש

פורסם

עם ספריי הייתה מתקבלת תוצאה יותר אחידה, לא?

כמה זמן לקח לזה להתייבש? והאם עם ספריי חייב לצבוע במקום סגור ונקי מאבק?

פורסם

באופן כללי, בין אם ספריי או מברשת, כדאי לצבוע במקום סגור ומוגן מרוח ואבק. לא ניסיתי ספריי אבל אני חושב שזה באמת אמור לצאת יותר אחיד. הצביעה שלי יצאה ממש לא משהו, אבל זה לא בגלל המברשת אלא בגלל חוסר הנסיון.

בכל מקרה, תביא בחשבון שכמעט בלתי אפשרי להגיע בדיוק לאותו גוון של האוטו. יכול להיות שאחרי ווקס זה יראה יותר טוב, אני לא יודע. (אולי מישהו כן יודע?)

אייל

כל יום דבר חדש

פורסם

יפה מאוד גם אצלי בקליאו מתחיל להיות בפס קישוט קצת התבעבעות של חלודה קטנטה אולי גם אני יעשה את זה מתישהו !

I ♥ my Honda & I ❤ JDM

Honda Civc EX 93

Honda Civic 97 Coupe

• תוכן חדש...