Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

רציתי לדעת מה הפרוצדורה בקניית רכב מליסינג שכרגע נמצא בעסקת "ליסינג מימוני".(הרכב רשום על שם חברת הליסינג ובעל הרכב מעוניין למוכרו לפני שסיים עם התשלומים).

כיצד אני רוכש רכב כזה,האם אני ניגש לסוכנות ודרכם מבצע את הרכישה,ואז הם מעבירים את הרכב על שמי ומתקזזים עם בעל הרכב?(הדרך הבטוחה יותר והעדיפה עליי)האם אני חותם חוזה עם בעל הרכב מעביר אליו את הכסף והוא מוחק את החוב ואז הרכב עובר בעלות?

רציתי לדעת איך חברות הליסינג נוהגות במקרים הנ"ל.

כמו"כ האם הם מנפיקים איזה סוג של תעודה או מסמך שהרכב היה במסלול זה של ליסינג מימוני והרי הוא כרכב פרטי לכל דבר?(יש משמעות גדולה במכירה לעתיד לבוא)

פורסם

מה התנאים שמציעים לך? האם הרכב נמכר בליסינג מימוני רגיל (44 עד 60 תשלומים שווים), או ב-EASY PAY (מקדמה, כ-36 תשלומים שווים ונמוכים, וסכום גדול בסיום)?

אם התשלומים לא נסתיימו, הרכב לא יעבור בעלות עד תום התקופה.

לא חושב שמישהו ייתן לך מסמך כמו שביקשת. מקסימום תוכל לצלם ולהציג לקונה הבא את חוזי הליסינג. הורדת מחיר כלשהי תהיה כמעט בכל מקרה.

פורסם

אני לא מתכנן לבצע עסקה שכזו אלא לקנות רכב מאדם שביצע עסקה כזו ומעוניין למכור את הרכב,לפני תום תקופת המסלול.

פורסם

הבנתי אותך כבר בהודעה הראשונה, אבל מכיוון שהוא לא סיים את התשלומים - גם חברת הליסינג היא צד בחוזה, ואתה חייב לשמוע מה הם רוצים כדי לעשות את העיסקה.

פורסם

עוד שאלה לגבי האחריות.האם גם חברות הליסינג מקבלות אחריות ל3 שנים או 100,000 ק"מ כמו לקוח פרטי?(במקרה של הרכב הנ"ל)

פורסם
אני שמעתי שאלבר כרגע בתהליכים של פשיטת רגל שים לב!

דורנט כרגע בהקפאת הליכים (שלב לפני פשיטת רגל).

נכון להיום, אלבר לא בפשיטת רגל, למרות שהיא ממונפת (חיה מכסף של הבנקים) די חזק.

בעיקרון, האחריות על הרכב זהה - בתלות במילוי תנאיה.

• תוכן חדש...