Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

אני מעלה בדיקה של 106XS 98


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לרכב שאסי, נזילת דלק די רצינית שזה דבר שחייבים לסדר, צבע גמור ונורת כרית אוויר דולקת (יכול להיות שזה רק מגעים, שזו בד"כ התקלה, אבל עלול להיות כרית, שזה עלות של כמה אלפים).

 

בקיצור - רק אם לא תמצא משהו יותר טוב, או שמורידים לך חזק מאוד במחיר.

פורסם

לא בהכרח. ב-106 אפשר לפגוע בשילדה (בקורה האחורית) אפילו אם מתעטשים לידה. מבחינה בטיחותית - הפגיעה היא באמת בעלת משמעות נמוכה, אם בכלל.

מבחינה מסחרית - עניין של משא ומתן.

פורסם

מחזק את שמר,

 

ל-106 יש בעייה שהקורות האחוריות (אורך ורוחב) יושבות ממש צמוד לטמבון,ולכן מספיק אפילו מכת חנייה פשוטה כדי לגרום ללחיצה בקורה,והופ,יש לרכב קצ"ש (קצה שילדה).

 

מאחר והפגיעה בקורה מצויינת תחת משמעות נמוכה אני נוטה להאמין שאכן מדובר על קצה שילדה (כלומר הפגיעה לא הגיעה לקו הגלגלים).

 

במצב כזה לא אמור להיות ליקוי בטיחותי,אבל צריך לבדוק יותר לעומק את הפגיעה המדוברת.

 

לגבי יתר הדברים, יש לא מעט לתקן,החל במיכל דלק נוזל (סביר להניח שהנזילה מגיעה מחיבור צינור יציאת הדלק מהמשאבת דלק ומשם זה נוזל אל תחתית המיכל,ולכן גם ריח הדלק בתוך הרכב (המשאבת דלק ממוקמת מתחת למושב האחורי מצד ימין).

 

צריך לבדוק למה אין קומפרסיה אחידה בין הצילינדרים.

 

לגבי נורית הכרית אויר, זה יכול להגרם כתוצאה מתקלה בכרית אויר עצמה,שזה יכול להפטר ע"י קניית כרית אויר מפירוקיה (ולא חסר למצוא) במחיר של לא יותר מ-500 שקל,או לקנות כרית אויר מהיבואן במחיר של אלפי שקלים,אותו כנ"ל אם מדובר במחשב כרית אויר,אבל בכל מקרה זה חייב טיפול.

 

בגדול, זה רכב שהייתי מוותר עליו,אלא אם כן אתה קונה אותו במאוד זול (ואני לא מדבר על 10% מתחת למחירון,אלא הרבה מתחת), וכמובן כשאתה לוקח בחשבון שכמו שקנית במאוד זול,ככה גם תצטרך למכור אותו- במאוד מאוד זול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה קצת מוזר האמת... הצבע של האוטו הוא מעולה. בכל הרצינות !

1. יש לו קצת צבע דהוי על דלת שמאל. ממש כמעט ולא רואים.

2. פגיעת השאסי הזאת נגרמה בגלל הוו שיש לו מאחור. לפי מה שהבוחן אמר זה נפוץ בגלל שכל פעם שחונים עם האוטו הוו נדפק קצת ויש פגיעה ממש קטנה. הוא טען שרק הוא מחויב לציין אבל אין לפגיעה שום משמעות.

 

לי יותר מציק נזילת הדלק מהמיכל, נזילת שמן במנוע ובכלל כל מה שרשום בסעיף הראשון.

 

מנהל מכון הבדיקה אמר לי שיש בעיה עם השסתומים - שההספק לא תמיד זהה בינהם וזה כנראה נגרם מפיח ובלאי שהצטבר במנוע.

הוא טען שיכול להיות שניקוי מנוע יספיק אבל בלי להביע דעה על תיקון ועלויות.

 

הייתי במקביל אצל מנהל מוסך פיג'ו והוא פוצץ לי מחירים - טוען שצריך החלפת מנוע באיזה 5000 ש"ח, החלפת מצמד, כיוון פרונט... קיצר הוריד את כל מחיר הרכב.

 

מה שמחשיד בסיפור הזה ששניה לפני שיצאנו לו מהמשרד הוא ביקש שאני אשאר והציע לי לקנות רכב זהה רק באוטומט ככה שאני מפחד שיש כאן סתירה בין כל מה שהוא אמר לי

פורסם

אני שוב חוזר - מה שקריטי לעניין מחיר האוטו הוא השאסי. מוריד ממחירו הרבה. אם תקנה את האוטו להרבה שנים - זה לא נורא, אבל אם אתה חושב על מכירה - קח בחשבון.

בטיחותית - נזילת הדלק היא החשובה, למרות שעלות תיקונה עשויה להיות נמוכה.

מצב המנוע הוא קצת כסת"ח וקצת אמת. אל תצפה ממנוע ישן להיות במצב הרבה יותר טוב.

 

יש להשקיע לא מעט כסף ברכב כדי להביאו למצב תקין. אני לא הייתי משלם מעל 50-60 אחוז מהמחירון.

 

ממוסך הפיז'ו הזה ברח.

פורסם

עצוב עצוב עצוב... אהבתי את האוטו. אבל אכן פגיעת שאסי היא בעייתית, למרות שהיא באמת לא רצינית.

 

כנראה שאני לא ארכוש את הרכב הזה.

 

תודה רבה לכם על העזרה !

פורסם

אל תוותר לדעתי

 

הבדיקה סבירה ופגיעה כלל לא נוראית לרכב בן 10 שנים על הכביש

 

צריך לקחת בחשבון עלויות תיקונים. וזהו.

 

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

קנייה לא כדאית, למרות הכסת"חים שכנראה קיימים.

 

מנוע חלש, עובדה, אימתו במוסך פיג'ו, קלאץ, נזילות שמן, בעיית זיהום אוויר, או בעיה בהזרקת הדלק או בממיר, קצה שילדה (יום אחד צריך למכור את האוטו) , בקיצור, לא מעניין, עליויות התיקון גבוהות ביותר.

 

צריך למצוא אקזמפלר אחר.

 

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

אני קצת מוטרד ממנהל המוסך הזה. זה דיי בטוח שהוא רצה למכור לי את הסחורה שלו וניפח את כל הנושא.

 

שוב, לגבי פגיעת השילדה, זה באמת נכון, יום אחד אני ארצה למכור את האוטו.

 

אבל לא יודע, אולי כדאי לקבל חוות דעת מעוד מוסך ?

 

בכל מקרה, פגיעת השילדה לא נגרמה אפילו מתאונה. האוטו ריק מתאונות.

 

מה שהכי מוזר לי בסיפור הזה הוא שהאוטו עבר טסט לפני חודש. יש דעות בנוגע לזה?

פורסם

קודם כל אני מעריך לחלוטין את הדעות של כולכם.

 

נראה לחלוטין שמיותר לרכוש את האוטו כי ההוצאה עליו תהיה הרבה יותר גדולה מהקניה.

 

זה מדהים בסך הכל כי זה היה ה 106 XS הראשון שמצאתי שנראה שמור מאוד, אבל איך אומרים, מה שרואים מבחוץ לא רואים מבפנים.

 

לא נורא. נמשיך הלאה 8)

 

אם אתם מכירים מישהוא שמעוניין למכור 106 XS שנת 97-98 נא לשלוח בפרטי :-D

 

Shine ON !!!

 

ושוב, תודה לכולכם

×
×
  • תוכן חדש...