Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ל-HU עד 2500 ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני זה לא נכון בכלל יש לך שליטה על הסאב אומנם לא במצב 3WAY אבל יש לך אני גם לא סגור על אופציית השליטה ב 3WAY שיתכן ואפשרי לשלוט,בלי קשר על איזה מנגנון שליטה אמרת שיהרס? למה הכוונה?

ג'ובני

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דני זה לא נכון בכלל יש לך שליטה על הסאב אומנם לא במצב 3WAY אבל יש לך אני גם לא סגור על אופציית השליטה ב 3WAY שיתכן ואפשרי לשלוט' date='בלי קשר על איזה מנגנון שליטה אמרת שיהרס? למה הכוונה?[/quote']

גוב'ני בוא נבחן את ההבדלים מקרוב 9887 מול 7200:

סאב:

9887: בלחיצת כפתור אני מקבל שליטה על הווליום של הסאב + פאזה.

7200: תפריט > SOUND > לאחר מכן TC > לאחר מכן דפדף עד שתגיע לסאב ואחרי זה תשחק בצד ימין ושמאל (אין הגיון בכלל הרי המגבר\סאב הוא מונו למה יש שמאל וימין רק אלוהים יודע).

מסך:

9887: מסך גדול ומאוד נקי בעל ראות מצויינת + פונטים גדולים.

7200: מסך קטן ומאוד בעל ראות מוגבלת + פונטים סופר קטנים (שילוב קטלני).

BALANCE:

9887: בלאנס בלחיצת כפתור

7200: שוב, תפריט > SOUND > לאחר מכן TC > ואז תתחיל להנחית כל אלמנט עד שתגיע לבלאנס הרצוי.

מנגנון גלישה:

9887: פנאל נופל סופר פשוט הסיכוי לתקלה טכנית אפסי.

7200: מנוע חשמלי עם כבל FFC בעל מנגון TILT די משוגע, הסיכוי לתקלה? לדעתי גבוהה.

USB:

9887: דורש תוספת בעוד כמה שקלקלים.

7200: מובנה.

BT:

9887: דורש תוספת של עוד כמה שקלקלים.

7200: מובנה.

לפי דעתי אלא הם השיקולים העייקרים אם אתה בוחן 9887 מול 7200, אל תשכח שנכון להיום אם אתה מתכנן לרכוש בארץ המחיר של ה-7200 לא קרוב בכלל לתקציב שלך.

יש כאלו אשר יגידו ש-7200 בעל אופי צליל טוב כי יש לו DAC של חברה כזו או אחרת, אני חולק ואומר שההבדל לא שמיע ברמות האלו, בכל מקרה לכל מי ששוקל לקנות 7200 אני ממליץ בחום לבדוק 7100 מסך טוב יותר משמועתית!

בהצלחה.

פורסם

מחזק את הדברים של דני .

בסופו של דבר היתרון היחידי שיש לאקליפס מול האלפיין זה הרדיו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לפתוח השירשור ,אתה קצת סוטר את העצמך ביקשת רדיו דיסק בלי פוזות בעל פונקציות חיוניות אבל אתה פוסל מכשיר (ה9887) בגלל שהוא צריך מתאם USB או כבל לאייפוד בתוספת כמה שקלים?

ה9887 זול משמעותית מהאליפקס ואפשר לקנות אותו עם אחריות ועם אבא ואמא בלי לקנות מכשיר על בליינד בחו"ל(האליפקס).

אם אתה באמת חושב על סאונד נטו ומתכוון לנצל את מכשיר במלואו (למשל את אופצית הביאמפינג) אז ה9887 הוא בחירה מצוינת.

** אל תישכח ל9887 יש את האימפריט(האלוהי) ואופצית חיבור של מעבדי סאונד של אלפיין.

לסיכום

אני-פעם אלפיין תמיד אלפיין(עד שמעבדה תפריד בנינו 9855FOREVER):lol:

פורסם

אני לא סותר את עצמי בשום צורה.

ממתי חיבור USB נחשב לפוזה? בזמן שאנשים מחליפים בין דיסקים שנהיים בלויים עם הזמן, אפשר להיות עם DOK בעל 16GB,

מפוצץ תיקיות מסודרות עם שירים, ובלי כאבי ראש מיותרים.

זה נקרא פוזה?

לא ידידי, זה נקרא נוחות, וזה משהו שאני אישית לא הייתי מתפשר עליו - גם אם זה אומר שאני חייב להתפשר קצת על איכות ה-HU.

כשאני אומר שאני לא מעוניין בפיצ'רים מיותרים, אני מתכוון לכל הדגים האלה שמסתובבים לך במסכי הפיוניר השונים, כל מני מסכי מגע בעלי ממשק מטופש שנהרסים עם השימוש, כל מני תוספות BT לא חיוניים (לפחות בשבילי)

ועוד ועוד.

הדרישות שלי מ-HU בתקציב כזה(וזה לא תקציב כ"כ נמוך ל-HU), הן:

*אפשרות לחיבור DOK ל-USB(לא מפריע לי אם יהיה חריץ כניסה ל-USB ע"ג הפאנל, או ע"י מתאם)

*איכות טובה

*ממשק נוח לשימוש(לא מצפה שיהיה ממשק למוגבלים מצד אחד, אבל מצד שני - שלא יהיה כאב ראש כמו שתיארו פה על ה-7200)

*שלא יהיה מצועצע מדיי

סך הכל הדרישות הנ"ל הינן דרישות בסיסיות. אני מקווה שתעזרו לי למצוא משהו מתאים.

תודה רבה חבר'ה.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

Milk-Inc,

להזכירך בחיבור ה-USB יש באפשרותך לנגן קבצים מסוג MP3\WMA בלבד, שניהם קצבים בפורמט דחוס ובשניהם ממוזיקה אמיתית אי אפשר להנות, לי יש 7200 ואני לא משתמש בכלל ב-USB אלא רק בדיסקים רגילים (כן כן דיסקים רגילים כאלו "שנהיים בלויים") אם אתה הולך להשקיע במערכת ברמה תעשה לעצמך טובה ורד מ-MP3.

פורסם

כמה אירוני זה שמי שבאמת אוהב איכות שומע דיסקים מקוריים אבל זה לא קשור עכשיו לדיון.

לדעתי שילוב של 9887 עם כבל לאייפוד הוא הטוב ביותר- העברת קבצעים לאייפוד וניגנום איכותית יותר מצריבתם על דיסק.

אבל אם אני לא טועה יש גם את ה9886 שהוא לא פחות טוב והוא מגיע עם כבל USB תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אין מה לעשות, אי אפשר להנות משני העולמות.

מצד אחד זה נכון, אני כן רוצה לשמוע איכות.

מצד שני - המציאות היא שרוב השירים דחוסים בפורמט MP3, וגירסאות שירי Lossless בפורמט WAV הן לא נפוצות.

(מה לעשות, השירים שאני שומע לרוב לא מצויים בדיסקים מקוריים הניתנים לקנייה)

אגב - אין לי IPOD, ככה שזה לא כ"כ רלוונטי לגביי.

עריכה: עוד שאלה שעלתה אצלי: יש מכשיר המסוגל לקרוא קבצי FLAC? או שזה בלתי אפשר?

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

צודק, אייפוד 30 גיגה ב-500 ש"ח :-)

לא ידעתי שאפשר לקנות אייפוד במחירים כאלה.

בכל אופן - חיבור האייפוד ל-9887 הוא בעייתי?

ואם כבר חזרנו למכשיר הזה: כמה אמור לעלות לי דגם ה-R?

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

ממש לא בעיתי מעבירים כבל מתאמם וזהו.. לא צריך לגעת בו כול השליטה על האייפוד נעשת מהרדיו כאילו הכנסת דיסק רגיל והאייפוד משמש כדיסק קשיח נייד שגם ניטען בעזרת הכבל עקב כך הוא יכול להיות ברכב כול הזמן.

אממ אם אני לא טועה הR עולה בין 1200-1500שקלים יותר.

קח דוגמא

אני קניתי אייפוד קלאסיק 80GB חדש חדש עם אריזה ואחריות ב650שקלים!!

פורסם

התלהבתי מהקטע של האייפוד,

אבל אחרי שאמרת לי את המחיר של ה-R

ביטלת בפניי בצורה מוחלטת את האפשרות לרכוש אותו :cry:

(התקציב שלי כאמור הוא-2500 ש"ח)

הרכב הוא של המשפחה, ולמרות שאני ממילא אף פעם לא שומע רדיו - צריך להתחשב בהם גם, שכן הם שומעים בקביעות רדיו.

איזה עוד אפשרויות נותרו בפניי?(ונוציא את האקליפס מהרשימה כרגע)

אז זה קלריון או פיוניר, מה עדיף?

הוצע פה הדגם PRS של פיוניר. איך הוא?

יש דגם של קלריון שעדיף?

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

למה ביטלת את אפשרות האלפיין?

בגלל שאתה מחפש רק את הR בגלל הרדיו?

עדיין אפשר לשמוע רדיו רק אתה לא תוכל לקלוט את כול התחנות.

הPRS מכשיר מעולה לדעתי אבל הצעד החלש שלו זה המחלות של פיוניר.

קלריון מה שעולה לי בראש זה 785.

פורסם

אני חושב שלא הבנת אותו. אדי התכוון שהתוספת היא למחיר חו"ל. זה לא שכאן זה עולה 2500+1500=4000.

אלא בסה"כ בהשוואה ל9887 ה"רגיל" ישנה תוספת כזו לR. אני שילמתי על חדש 9887R כאן עם אחריות כ3000 לפני חצי שנה בערך. בדוק מחירים בארץ. הכבל לאייפוד גם קניתי בארץ כדי שאם וכאשר ארצה, אוכל להשתמש בIPOD. שילמתי עליו 200 שח. זה עולה 20$. :-(

ראיתי אצל Eddy באמת את האייפוד מחובר ל9855 שלו - זה תענוג. יש לך אייפוד "בתוך המכשיר". הכל נשלט במדויק כמו באייפוד עצמו. הוסף לכך את זה שהוא נטען דרך האלפיין. אתה זורק 80-120 גיגה בתא כפפות, שוכח מזה ואתה מסודר.

לגבי מה שאמר דני על הפורמטים. זה נכון שכשאתה בונה מערכת מעולה שמכוונת לSQ ומשקיע בהתאם, ולאחר מכן זורק שירים בפורמט מקומפרס ומסורס זה לא ממש חכם. אבל צריך לזכור - כמו שפותח הת'רד הזכיר, שאתה לא יכול ולא מסוגל להפוך את כל ספריית המוסיקה שלך לפלאקים או לדיסקים מקוריים, כי זה יעלה לך הון עתק - ואת חלקם גם לא תשיג בכלל. לכן בתור בקאפ לאלו מבין הדיסקים שאתה מעוניין בכל זאת לשמר ולשמוע מדי פעם זה רעיון לא רע.

לי יש כמה עשרות דיסקים מקוריים, כמה עשרות בפורמטי לוסלוס וכמה מאות בMP3s. אמנם אין לי אייפוד אבל אני מתכוון להביא אחד. ואם אתה משתדל על 192Kbps לפחות, שלא נדבר על 320, זה לא סוף העולם - למרות שתמיד עדיף וכיף בפורמטים לוסלס ומקורי.

אגב, מה עם משומש? נראה לי שיש כאן בפורום מכירה אודיו 9887/9887R. בדקת?

לגבי ה80/880PRS, זה גם מכשיר טוב. יש כאן כמה איתו - אולי ירחיבו על כך.

לגבי מכשירים קוראים FLAC. לא. אין. [היה את המכשיר הרוסי, אבל ייצורו הוקפא שלו לצד כמה בקבוקי וודקה..]

• תוכן חדש...