Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור הסכנה האורבת בכול מקום בארצינו והפשע המשתולל יש לי מספר שאלות חשובות.

1. האם הליכה בפארק הלאומי בשעות הדימדומים מסוכנת ?

2. האם עליי להצטייד בנשק ? או בכלב שמירה ?

3. אולי כדאי ללכת בזוגות ולשנות מסלול הליכה כול יום או יומים ?

4. האם מסוכן להשאיר את הרכב בחנייה ללא השגחה ?

לעזעזל איך מגיעים לפארק הלאומי ברמת-גן ? אני גר ברחוב היירדן ברמת-גן ושמעתי שהפארק נמצא 5 דקות הליכה מביתי, האם למישהו יש מפה או GPS להשאיל ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהנחה שאתה רציני, אז:

1. ממש לא. כל עם ישראל ואחותו עושים שם ספורט.

2. :shock:?!

3. :shock::shock::shock:?!?!

4. אין בעייה, עם זאת הייתי מעדיף להחנות מול הבית קפה בכניסה לפארק ולא במגרש הגדול שליד הכיכר.

איך מגיעים? כמו שאמרו לך, הולך בירדן כל הזמן ישר, חוצה את אלוף שדה לרחוב פרץ ברנשטיין (נראה כמו ההמשך של הירדן) ותוך פחות מ 10 דקות תראה את הפארק לשמאלך.

מהיכן שאתה גר זה בזבוז לקחת את הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לאור הסכנה האורבת בכול מקום בארצינו והפשע המשתולל יש לי מספר שאלות חשובות.

1. האם הליכה בפארק הלאומי בשעות הדימדומים מסוכנת ?

2. האם עליי להצטייד בנשק ? או בכלב שמירה ?

3. אולי כדאי ללכת בזוגות ולשנות מסלול הליכה כול יום או יומים ?

4. האם מסוכן להשאיר את הרכב בחנייה ללא השגחה ?

למישהו יש מפה או GPS להשאיל ?

נתחיל מהסוף - אני בת-ימי , אין לנו GPS , מנווטים לפי האורות הכחולים והסירנות , עוזר להגיע לאזור הדמדומים מהר .

1. בדמדומים הכל מסוכן , אפשר לדרוך במדשאה על "קקי" ( גם בחורות נראות טוב יותר ):roll:

2. תלוי איך אתה נראה ומי הבן זוג , ( כלב עוזר להתחיל הכרויות )

3. עיין תשובה 2 , אם הבת זוג בחורה יפה ( אני הייתי נשאר בבית ) כל יום יומים עובר לחדר אחר ,שכל השכנים יסבלו/יהנו .

4. כן, מסוכן להשאיר את הרכב פתוח , מנוע עובד, מיכל דלק מלא ומכשיר GPS . הגנבים ידעו איך להגיע בחזרה לבת-ים .

( רצוי להשאיר ספר רכב וקבלות על טיפולים , כי במוסך דופקים גם את הבת - ימים :wink:)

מקווה שעזרתי .

אם מדובר על טיול הרהורים קל השאר ברמת גן .

מחפש אקשן , בוא אלינו לים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אולי אתה מתכוון לפארק הזאוליגי בר"ג?

כי אם כן, אז מסוכן מאוד לטייל שם ברגל בלילה! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אתה מתכוון להגיע לפארק הלאומי בת ים ואחרי הביקור לחזור לכיוון בית אל,אז כן, מסוכן מאוד.

חכה לממוגנים,ורצוי שתיקח איתך גם הרבה אלפ"ה, אתה עלול להזדקק לזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני פוקדת את הפארק לעיתים קרובות מאוד.

לפעמים היתי מגיעה בשעות הלילה המאוחרות ביותר 24:00-02:00 לפנות בוקר כדי לדוג ולהנות מהשקט.

אין חשש לרכבים, אני מחנה את הרכב תמיד בחניה הראשית בחזית, המקום תמיד מואר כך שאין חשש, גם אם תבחר לטייל שם לבד.

:-)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים כתב:

אני פוקדת את הפארק לעיתים קרובות מאוד.

מעכשיו את צריכה להיזהר.. :wink:

ואולי הוא :lol: ואולי תחילתה של ידידות מופלאה ( קזבלנקה )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ואולי תחילתה של ידידות מופלאה

בדיוק מה שאני חשבתי ! :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...