Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנס לי ג'וק חדש לראש.

אני שוקל לעשות הורדת נפח בדלת.

השאלה היא עד כמה אני ארגיש את השינוי? וכמה נפח הרמקול שלי צריך?

וכמה נפח של הדלת שלי בהונדה בערך? (אני אולי השבוע המדוד.)

וגם תנו לי רעיונות יצירתיים של הורדת הנפח בדלת .

חשוב שלא יהיה כבד,מלכלך,קל להתקנה,וברור שלא יפגע ברכב או בתפקוד הרגיל שלו.

תודה.

פורסם

חוץ מ-4 שכבות של דיינמאט אקסטרים הוספתי פסים של פוליאטלן מוקצף ואטמתי עליו שוב.

עיצה של יוסי למדידת נפח דלת: כדורי קלקר, מיליתי את הדלת עד הסוף ואחרי זה הוצאתי והכנסתי לקופסת קרטון וכך מדדתי בדיוק מה הנפח של הדלת.

אני חושב שההשפעה של נפח הדלת היא תהיה משמעותית לתפקוד הוופר, נפח לא נכון יכול לגרום נזק.

פורסם

גישה שלך מוזרה למדי .קודם בודקים נתונים של הרמקול שאחרי ניתן לדעת איזה נפח הוא דורש.הנתונים הם

, Vas Qts ניתן ליבדוק אותם בתנאי בית-אבל צריך ידע ב אלקטרוניקה.אחרי שיש לך ביד נתונים אפשר להשתמש ב תוכנה כמו JBL SPEAKERSHOP וכוי שיתן תמונה להתנהגות של רמקול בנפחים שונים.

ואז ...-לא יהיה לכם ספק ש...לדוגמה REVELATOR W18 לא יכול לשבת בדלת!הוא צריך משהו כ19ליטר.

חברי-תתחילו לגשת לבעייה בצורה מיקצוית יותר!

סליחה על יעברית שלי -זה ישתפכר :)

פורסם

בוא תגיד לי איפה ראית שהוא צריך 19 ליטר?:shock:

עד כמה שאני יודע הוא צריך משהו כמו 8 ליטר.

אבל אני אשמח לדעת שאני טועה.

בקשה תעלה קישור איפה ראית את זה.

פורסם

לא אני לא רוצה ללמוד והבחור פותח השרשור לא רוצה ללמוד גם ואנחנו חובבנים עם ידע שואף לאפס, בא לכם לתת תושובת לשאלה שלו אז בבקשה ותודה רבה.

לא רוצים אז תחסכו התנשאויות וכסח שקשורות ללינקים תמימים מסכנים.

390-804_s.jpg

100$ בשביל לבדוק איזה נפח רצוי לתיבה. נו בחיאאאת, חבר, תחסוך את העצות :)

מישהו רוצה לעזור לרועי ולתת תשובה חינמית.

פורסם

רועי,

האלמנט שלך אם אני לא טועה זה ה18W4531.

טווח נפח העבודה המומלץ שלו הוא באיזור ה8-12 ליטר, כאשר אני יכול להגיד שלטעמי ב8 ליטר הוא נשמע הכי טוב.

אפשר לצמצם בכמה אפשרויות את הנפח בדלת, אבל שום צמצום לא יתן את אותה תוצאה כמו של בניית תיבה אטומה על הדלת עצמה.

אם היה לך רכב בעייתי הייתי אומר שזה סיפור לא פשוט, אבל על הדלת שלך לבנות תיבה אטומה של 8 ליטר זה ממש לא הבעיה.

בגדול, תמיד יהיה עדיף תיבה אטומה מאשר דלת עם נפח מצומצם כי פשוט מה שלא תעשה הדלת לעולם לא תהיה אטומה(מבחינת נפח).

ועוד יתרון לזה,

ברגע שאתה עובד עם תיבה אטומה אין לך צורך בחומרים מבודדים על הדלת כי אין חיבור עם הפח.

מה גם שאין לך את כל שלל תופעות הבאס-חוזר מהפח של הדלת, ובנוסף אתה מבודד את הבעיה של שימוש באלמנטים בדלת של הרכב שהיא גם לא אטומה מבחינת עמידות במים ולכן אתה גם שומר על אורך החיים של האלמנט.

אם תשאל אותי, השלב הבא שלך יהיה בנייה על הדלת של תיבה אטומה לוופר, ואותו מעמד הבנייה רצוי גם לתת זווית טובה יותר מבחינת אקסיס נכון יותר לוופר, משהו של אוף-אקסיס 30-45 מעלות.

התוצאה תהיה משמעותית ובהחלט שווה את ההשקעה.

under construction..

פורסם

אני מנסה לעזור בדרך שאני מכיר-סליחה אים זה לא עובד! JBL SPEAKERSHOP זה חינם!...ומומלץ!

רוצה רק תשובות? זה פורום הכי חזק ברוסייה http://www.bluesmobil.com/board/forumdisplay.php?f=3 ..... לא!לא!לא! לא צריך לילמוד רוסית :) ..בטוח שכל אחד שמעוניין ימצא מישהו ש יתרגם.לא צריך לשועל שום דבר!חיפוש מילה REVELATOR W18 -...דובר שם 100 פעמים .גם שם חברי רוצים לקבל GENESIS ABSOLUTE פחות מחצי מחיר

בהצלחה!

פורסם

2 הדרייברים הנ"ל הם אכן דומים ביותר מ80%, עדיין יש לא מעט נתונים שונים בינהם שנובעים מכל מיני סיבות כאלו ואחרות כמו המגנט,הבאסקט והסליל(למרות שהם חולקים את אותו מנוע).

אלפיין מצהירים שבחיתוך פסיבי ע"י הקרוס בדרגה רביעית(24DB/סלופ בשיטת בטרוורת') האלמנט ינגן במיטבו ב23 ליטר.

מדובר על נפח לא אטום, בתיבה אטומה גם האלמנט שלך נאדר ינגן טוב יותר ב8-12 ליטר.

השוני בנתונים הוא לא עד כדי כך משמעותי, שמצריך פי 2 נפח.

לא צריך להיות פרופסור, תבנה לך 2 תיבות, האחת 23 ליטר והשניה 12 ליטר או אפילו 8-10 ליטר ותשמע את זה ברכב שלך.

under construction..

פורסם
לא צריך להיות פרופסור, תבנה לך 2 תיבות, האחת 23 ליטר והשניה 12 ליטר או אפילו 8-10 ליטר ותשמע את זה ברכב שלך.

100%-אין צורך ב2 ! ...אחד 25 ליטר..-ולשים כל פעם קובייה של 1 ליטר....לישמוע

פורסם
נכנס לי ג'וק חדש לראש.

אני שוקל לעשות הורדת נפח בדלת.

השאלה היא עד כמה אני ארגיש את השינוי? וכמה נפח הרמקול שלי צריך?

וכמה נפח של הדלת שלי בהונדה בערך? (אני אולי השבוע המדוד.)

וגם תנו לי רעיונות יצירתיים של הורדת הנפח בדלת .

חשוב שלא יהיה כבד,מלכלך,קל להתקנה,וברור שלא יפגע ברכב או בתפקוד הרגיל שלו.

תודה.

זה ג'וק זה?? זה עקרב! :-D

לתת לרמקול לנגן בנפח שתוכנן או הומלץ ע"י היצרן, זה אלף-בית. היית צריך כבר בהתקנתם הראשונית לבצע זאת, אך מצד שני, טוב שתעשה זאת לאחר זמן - כך תוכל לחוש את השינוי בצורה מקסימלית, מה גם שהרמקול כבר 'פתוח'.

תכל'ס, רועי. מה שאתה צריך, זה לבנות תיבה בנפח הרצוי - על הדלת. אם ניר אומר 8 ליטר הוא יודע מה הוא אומר. 8 ליטר לבנות על דלת זה לא נורא ויכול להראות פצצה. - בטח אם יוסי יעשה זאת, וכנראה הוא יבצע את זה, כמו שהוא ביצע את השאר אצלך. [אלא אם כן גם בזה, כמו עם התיבה לסאב, תרצה להתקשקש עם ת'רדים בבקשות למצוא חנויות לממכר פיבר, פוליאסטר, מקשה וכו'..]

תיבה מתוכננת היטב, לפי הנפח הרצוי, ולפי הדלת שלך, לא תפגע ברכב ו/או בתפקוד הרגיל שלו. אם כבר - להיפך!

אל תתפתה לנסות להוריד נפח תיבה באמצעים כאלו ואחרים, כי אז זה וודאי "יהיה כבד,מלכלך,קשה להתקנה,וברור שמאד יפגע ברכב או בתפקוד הרגיל שלו."

תיבה בנויה על הדלת בנפח הרצוי, ומותאמת לקונסטרוקציה הכללית - זה מה שעליך לעשות.

• תוכן חדש...