Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיקור| קרבון E7 משטרתית למהדרין!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה לכם סיקור מאתר AUTO.CO.IL

קרבון מוטורס E7 – למשטרה בלבד

13.10.08 דני שטיינמן

יצרנית אמריקנית מציעה לראשונה מכונית משטרה שתוכננה מן הבסיס ככזו, ולא כמכונית סדרתית שעברה התאמות ייעודיות. מתחיל להיות מפחיד לעסוק בפשע...

21960-4.jpg

המשך הכתבה כאן

***שימו לב - אין לצטט כתבות מלאות מאתרי עיתונות בשל זכויות יוצרים***

נראה מרתיע. לא?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

זהו. הדגם הזה הוא אך ורק משטרתי. אין דגם פרטי.

מצד שני, אם חברת ביטחון רוצה לקנות כמה? ימכרו לה, למרות שהם לא שוטרים?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

ניראה כאילו הכניסו בה את כל הרשע בעולם.

בקיצור לא שווה להיות גנב :p.

Hyundai accent 98 GLS

משתעלת? כן.

משעשעת? תלוי איך מסתכלים עלייה.

אבל היא שלי! :)

פורסם

נחמד...

סוף סוף מישהוא הבין שעבודה צריכה כלי ייעודי, והחיל את זה על המכוניות.

העיצוב מעניין למדיי, מהצד היא נראית לא משהוא, אבל הפראקטיות שלה נהדרת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

איפה סאן רוף עם MINIGUN?

ORD_GMG_MK47_on_HMMWV_lg.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה שמעניין זה פגושי ניגוח, ומערכת אורקולית (סירנה וקוז'אקים) הם אינטגרליים. מעניין לשבת באחת כזאת. עוד יותר מעניין לנהוג בה...

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

במקום לחשוב על ביצועים של הרכב שיחשבו על דרכים חדשות לעצירת המרדפים ללא פגושי נגיחה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה מזכיר לי את הקטע מ-TOKYO DRIFT ,שהם נוסעים באוטו ,עוברים מכמונת משטרה וההוא לא

מבין למה עוצרים אותם,אז היפני עושה לו: מעל 150 המשטרה לא מבצעת מירדפים...חחח :lol:

פורסם

נראית כמו קרייזלר C300 מוגזמת.

עכשיו נשאר רק להנדס גנטית שוטרים שייועדו להיות שוטרים עוד מלפני הלידה ולא אנשים רגילים שהוסבו להיות שוטרים...:wink:

צחוק צחוק, זה יקרה מתישהו...

פורסם

כבר מגדלים אותם באיזו שהיא מעבדה. מעניין אם יהיה להם פיצ'ר כזה::evilbat:

קצת בלתי צפוי, שהמנוע הוא דיזל. אבל לפי הספק ודינאמיקה, למרות שלא מפורסם, לפי דעתי, מדובר על טיונינג לאחד ממנועי דיזל של GM. מניח שזה V8 בנפח 6.6 כמו שמותקן על סוואנה. ככל שזכור לי בסוואנה, מנוע כזה הפיק 270 סוסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מי ישמע , הביצועים האלו ממש לא חדשים לשוטרים כשכל INTERCEPTOR היא עם 250 כ"ס ממנוע 8 צילינדר ועדיין לא דיברנו על המכוניות של הHIGHWAY PATROL למיניהן שחזקות יותר וחוץ מהפורד הנ"ל כוללים צ'ארג'רים , קמארוים ועוד כל מיני גירסאות "מחוזקות" של מכוניות רגילות.

דווקא בקטע של ביצועים היא לא ממש מרשימה הרבה יותר מהמכוניות הנוכחיות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...