Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שנקרא, הגזמת.

באזור רחוב סלמה תמצא ארונות זולים יחסית,

אבל בכל מקרה, לא משנה מה, זה יהיה מעל לתקציב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אין ברירה אני אגרד עוד 300-400 ש"ח, זה לא כזה קריטי.

מוזר לי שארון עולה כל כך הרבה כסף. בסך הכל כמה פלטות של סיבית, גב מקרטון דחוס, ארבעה צירים ושתי מסילות. בחיי, אם היה לי ג'קסון וסלון ללכלך הייתי בונה לבד. חבל שהשותף שלי מקבל חום בכל פעם שאני מוציא את המקדחה :mm_blush:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תתפלא, זה דווקא יוצא לא מעט מטרים רבועים של חומר,

(עומק סטנדרטי זה 50 ס"מ, יש גם דלתות)

ואין סיכוי שתצליח לבנות ארון ישר עם ג'יגסו.

יד שנייה זה פיתרון לא רע, באמת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אם אין ברירה אני אגרד עוד 300-400 ש"ח, זה לא כזה קריטי.

מוזר לי שארון עולה כל כך הרבה כסף. בסך הכל כמה פלטות של סיבית, גב מקרטון דחוס, ארבעה צירים ושתי מסילות. בחיי, אם היה לי ג'קסון וסלון ללכלך הייתי בונה לבד. חבל שהשותף שלי מקבל חום בכל פעם שאני מוציא את המקדחה :mm_blush:

אתה שוכח שצריך (מעבר לחיתוך הפלטות, שוהא החלק הקל), לקדוח את הפלטות רק מצד אחד (עבור חיבור המדפים, במיוחד הקושרות), לקדוח בדלתות עבור הצירים, להדביק קאנטים, ואת עלות האביזרים.

להערכתי בארון 4 דלתות יש חומר ב- 250 עד 300 שקל גג, אבל העבודה מקפיצה את המחיר, ואם אין לך נגרייה עם מכונות שעושות את הקידוחים במדוייק, מציע לשכוח מהעניין. זה בחיים לא ייצא מספיק ישר, או שתבזבז יומיים רק על מדידות שהכל יושב בול.

פורסם

טוב, בדקתי את רחוב הרצל היום ואכן טווח המחירים מתחיל מ750 ש"ח לארון שתי דלתות פשוט לגמרי, כאשר ארונות סבירים (4 דלתות עם משהו שאשכרה נראה כמו עיצוב) מתחילים ב1100-1200 ש"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה, בעל הדירה שלי רכש אתמול ארון 2.4X1.6 סטנדרטי 4 דלתות ב 1080 ועוד 220 על הובלה והרכבה בחנות כתר רהיטים

הארון נראה פשוט ונחמד, אחד כזה שעושה את העבודה (במיוחד שלא צריך להעביר אותו דירה).

יש להם סניפים בכל הארץ (וגם בב"ש) וגם אתר.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
אם היה לי ג'קסון

אני אשאיל לך ג'קסון, את השותף תשלח לחופשה.

עוד רעיון - יש רבים שמחדשים את הבית וזורקים לרחוב ארונות במצב מצויין.

אתה יכול למצוא ארונות כאלה בסיבוב קצר בעיר. למעשה כל הארון מונח ברחוב מפורק, ואם כבר משהו הרוס - זאת פלטת הגב (דיקט/קרטון דחוס).

מה שחשוב במציאה שכזאת, זה קודם כל שהדלתות יראו מצויין ושהצירים במקומם, כי הן בעצם חזות הארון וזה משפיע על חזות החדר בכללו.

היות וכל החלקים נמצאים, מה שנשאר לעשות זה להרכיב, וגם אם משהו קצת שבור בחלק הפנימי, אפשר לאלתר תיקון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מישהו יודע אם ניתן להשיג היום ארונות מעץ, כאשר ה"קיר" מאחורה אינו מקרטון דחוס? אלא מעץ מלא?

יש לי בבית ארון ישן, נמוך, וקטן, אבל מעץ (בתקופת ייצורו, טרחו לשים מנעול בדלתות הארון!).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שמר,

זה שאתה צודק, לא אומר שבהום-סנטר/אספקה טכנית ידעו על מה אתה מדבר.

הרוב מכירים את ה"שיבוש".

למה במרכאות? - כי השיבוש התקבל כמעין מטבע לשוני.

http://he.wiktionary.org/wiki/%D7%92'%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%9F

אגב, בהום סנטר השם הקטלוגי הוא "משור אנכי" - אני בספק אם העובדים במקום מכירים את השם הזה.

יש הרבה שמות קטלוגיים שאינם מושרשים.

הזכרתי בשירשור אחר שמלקחת הדיקת כיוונון = ג'פקה

קרקש = רצ'ט

תקיע = בוקסה

סבורג = אלן

מכפתיים = צבת

ידית T לבוקסות

נראה לי שאם ניכנס לחנות ונבקש כלי עבודה עם שמות כאלה, ידאגו שדי מהר נעזוב את המקום.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני מחפש ארון. קטן, פשוט, בלי קישקושים וקישוטים, ובמחיר טוב. שתיים-שלוש דלתות, מגירה אחת גדולה בתחתית הארון, וזהו.

הארון בתמונה מתאים לך ? (הוא בן כמה חודשים)

(המחיר סימלי למדי)

פרטים:

גובה: 2 מטר

רוחב: 1.60 מטר

עומק כללי: כ 55 ס"מ

צד שמאל: 2 דלתות גדולות ובפנים מדפים של 40 ס"מ עומק

צד ימין: למעלה - מתקן לתלית קולבים, למטה: 3 מגירות על מסילות פשוטות.

איציק

a.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...