Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש ארון. קטן, פשוט, בלי קישקושים וקישוטים, ובמחיר טוב. שתיים-שלוש דלתות, מגירה אחת גדולה בתחתית הארון, וזהו.

תקציב: באזור ה500-600 ש"ח.

חיפשתי באיקאה, אבל שם מחירי הארונות מתחילים בסביבות ה2000 ש"ח.

חיפשתי באייס, אבל שם יש רק ארון בצבע ליבנה (אני מחפש לבן) והוא קטן מאוד.

חיפשתי בהום סנטר, ושם לא היה כלום מעניין.

חיפשתי בדרום ת"א, אבל חוץ מספות וכורסאות בגוונים זרחניים לא מצאתי כלום.

והשאלה היא - איפה אפשר למצוא ארון כזה, במחיר סביר, באזור המרכז או בדרום (ב"ש)?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התקציב די נמוך לארון.

היית ברחוב הרצל ת"א?

עשרות חנויות רהיטים. מחירים סבירים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מה, באמת אי אפשר למצוא ארון סביר ופשוט בתקציב כזה? משום מה זכור לי שעד לפני כמה חודשים הייתי רואה המון מודעות בעיתונות של סופ"ש על ארונות במחירים כאלו, וכמו תמיד מרפי קפץ לביקור וכשאני מחפש ארון כזה אני לא מוצא כלום.

מה זה לדעתך תקציב סביר לארון כזה?

הייתי היום ברחוב הרצל, בקטע שבין קיבוץ גלויות לסלמה. מצאתי רק מוסכים לאופנים וכמה מסעדות פועלים. יכול להיות שלא הייתי צריך להתיאש ולהמשיך עוד על הרצל? או שאולי כדאי לדגום את הכיוון השני, לכיוון בן צבי?

לגבי יד 2 - אני מעדיף שלא לקנות אחד משומש כדי שלא אצטרך לפרק ולהרכיב אותו. אין לי גישה לטנדר, ויש גבול לגודל הקרשים שניתן להעמיס על הפיג'ו :wink:

פורסם

חנויות רהיטים ברח. הרצל נמצאות בין סלמה לרוטשילד.

יש שם כמה חנויות שמוכרות רק ארונות.

ב 800- 1000 ש"ח אולי תמצא משהו נורמאלי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למה לא לגשת לנגרייה קרובה לביתך , לבקש את מה שאתה רוצה במחיר שאתה רוצה?

ככה גם לא תחרוג מהמחיר , גם תדע מה אתה הולך לקבל , ויחסוך לך הפתעות\בעיות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ezuf - תן לי כתובת של נגרייה שמתעסקת עם זה, ואני שם. לא יצא לי לראות נגר באזור שלי.

אייל - גם אני ראיתי מבצעים באייס, והיות וכלל האצבע שלי אומר שמחיר מבצע באייס=מחיר רגיל בחנויות זולות, אני עדיין מאמין שאפשר להשיג ארון שלא במבצע במחיר מבצע :wink:

פורסם

מוזר - שנה שעברה קניתי ארון 4 דלתות ב-1200 ש"ח.

אם בא לך יש נגריה בטירה (ליד כפ"ס) שיעשו לך ארון בסיסי מסיבית במחיר זול ;)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
ezuf - תן לי כתובת של נגרייה שמתעסקת עם זה, ואני שם. לא יצא לי לראות נגר באזור שלי.

אייל - גם אני ראיתי מבצעים באייס, והיות וכלל האצבע שלי אומר שמחיר מבצע באייס=מחיר רגיל בחנויות זולות, אני עדיין מאמין שאפשר להשיג ארון שלא במבצע במחיר מבצע :wink:

לא בהכרח, בדרך כלל ברשתות כמו ACE כשזה במבצע, זה במחיר באמת נמוך, יותר מהרגיל.

אני אומר זאת כמי ששיפץ ואחר כך ריהט בתקופה האחרונה בית שלם מא' ועד ת'.

נ.ב.

ראה דוגמא למבצע של ACE של ארון עם הזזה ומראות, שהרבה יותר יקר בדרך כלל ביחס לארון פשוט.

http://www.ace.co.il/files/37714.pdf

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...