Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני נמצאת בבעיה קשה. אורות הברקס של האימפרזה נשארים דולקים לאחר שאני מכבה את הרכב

לא מצאנו שום כפתור שמפעיל/מכבה אותם . (לא מדובר על אורות ערפל)

אשמח לעזרה מהירה בענין ,

לא יודעת מה לעשות ואין ספר רכב ..

:cry:

מאי הקטנה.

פורסם

יש לנתק את המחבר למתג אור בלם, שנמצא כנראה בבסיס הדוושה, כאשר היא לא לחוצה, היא לוחצת על לחצן שמבטל את הדלקות הנורית. כאמור ,לנתק את המחבר.

לחילופין, לבדוק בבית הנתיכים אם יש נתיך ייעודי לאורות הבלם "stop lamp " או משהו כזה , הוצאת הנתיך ,ככל שקיים וימצא, אמורה לפתור את הבעיה.

במצב זה אין אורות בלם לרכב, ורכב שיסע מאחריכם לא ידע שאתם בולמים, סכנת נפשות! לא לנסוע כך עם הרכב.

אופציה נוספת, פחות מומלצת, אך אם אין ברירה, ניתן לנתק את הקוטב החיובי של המצבר. גם את השלילי, אני מעדיף ניתוק החיובי.

דבר נוסף, באם יש לכם ביטוח חילוץ/גרירה, נראה לי שהם יסכימו להגיע לבצע את שצריך. אני מאמין שיש לכם כזה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

רק לדני מותר לנתק קוטב חיובי לכל השאר ההמלצה היא תמיד לנתק רק קוטב מצבר שלילי תחילה.

יתכן כי המפסק אור בלם פשוט אינו מכוון או יצא ממקומו, בנתיים ניתן לנתק את המחבר החשמלי שלו, רק צריך להתכופף לעבר הדוושות ולחפש על תושבת דוושת הבלם את המפסק המדובר.

פורסם
רק לדני מותר לנתק קוטב חיובי לכל השאר ההמלצה היא תמיד לנתק רק קוטב מצבר שלילי תחילה.

...

מקווה שאתה לא כועס..

יתכן כי המפסק אור בלם פשוט אינו מכוון או יצא ממקומו, ....

אכן כן, ולעיתים הם נלחצים פנימה לתוך עצמם,ויש אפשרות שליפה חזרה, במקום החלפה. פשוט, מאי הקטנה לא אמורה לעשות זאת...

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יתכן כי המפסק אור בלם פשוט אינו מכוון או יצא ממקומו, בנתיים ניתן לנתק את המחבר החשמלי שלו, רק צריך להתכופף לעבר הדוושות ולחפש על תושבת דוושת הבלם את המפסק המדובר.

סליחה על הבורות,אבל מה יכול לגרום ניתוק קוטב חיובי לפני השלילי?

פורסם

עזוב,אני לא כועס יחד עם זאת ההמלצה של יצרני רכב לגבי ניתוק הקוטב השלילי של המצבר היא גורפת ולכן תשאר נר לרגלינו גם בפורום (ואני זוכר את הדיון בנושא זה בעבר...) :wink:.

בעידן האינטרנט "מאי הקטנה" יכולה להתגלות כמתאבק סומו משופם שבמקרה לבתו קוראים כך.

שווה בדיקה לפני שנגמר המצבר בשבת.

פורסם
עזוב,אני לא כועס יחד עם זאת ההמלצה של יצרני רכב לגבי ניתוק הקוטב השלילי של המצבר היא גורפת ולכן תשאר נר לרגלינו גם בפורום............

קיימת גם המלצה גורפת לבדיקות מערכות ממוחשבות ברכב, למשל, בדיקת הזנת מתחים למחשבים ולחיישנים בדרך של ניתוק המחבר החשמלי מהחיישן וביצוע הבדיקה מהצד הפנימי של המחבר........ (שלוש טעויות מצטרפות, שהיצרנים פספסו, רובם אם לא כולם, עדיין מפספסים, ולאורך זמן! למעט מקרים שאין אפשרות "חדירה" מבלי ניתוק המחבר).

בכל אופן, כל אחד יעשה כהבנתו. בנוסף לכל שטענתי בעבר, יש לזכור, שה"ההגנה" שהיצרנים עצמם מבצעים לניתוק מערכות, באות בצורת נתיכים שמנתקות דווקא את קו הפלוס.. בין אם הקו חשמלי (מתחים מלאים) או אלקטרוני.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה לכם על התשובות ,

אך לא מצאנו שום כפתור בבסיס הדוושה ובענין ניתוקי נתיכים וכאלה, זה מאיתנו והלאה ...

אם זה עוזר , הרכב משנת 2004/5

עוד הצעות ?

דרך אגב ,

אני לא בתו ולא מתאבק סומו ..

פורסם

זהו לא כפתור והוא נמצא שם בוודאות.

זוהי יחידה בורך של 5-6 ס"מ וברוחב של 2-3 ס"מ עשויה פלסטיק ובדר"כ לבנה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שלום למאי הקטנה

לי יש אימפרזה 2004 וקרה לי גם

על ההגה יש לך כפתור שרשום עליו P

אלו נורת חנייה

רשום גם בספר רכב

שאם משאירים נורות אלו דלוקות זה גומר המצבר

מקווה שעזרתי,אני חדש פה בפורום

חג שמח