Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת JBL GTO1201.1 II

Guest anywhere
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המגבר הזה JBL GTO1201.1 II

אני רוצה לקנות אותו:

http://cgi.ebay.com/NEW-JBL-GTO1201-1-II-Mono-Channel-Car-Audio-Amplifier_W0QQitemZ160281420049QQcmdZViewItem?_trksid=p3286.m20.l1116

הוא יספק אותי לסאב Fi Q 15

https://ssl.perfora.net/www.ficaraudio.com/sess/utn;jsessionid=1548f6f98aef61c/shopdata/0050_Speakers/0030_Q/product_overview.shopscript

תודה לעוזרים, בן.

פורסם

במחיר הזה הייתי לוקח SOUNSTREAM PCX-1500D או הייפוניקס 2008D - הם לא בהכרח איכותיים יותר אבל הם יפתחו בפניך את האופציה לעבוד ב 1 OHM ואולי להוסיף עוד סאב, להחליף וכאלה..

חגי

...CASKA for life

פורסם

אבל הDual 1 ייתן לי 1 אום לא?

אתה יכול אולי להסביר לי כמה אום ייתן לי הdual 1 בחיבור מקביל ובחיבור טורי

ואותו הדבר לגבי ה Dual 2

וחגי אתה בטוח שהמגברים שרשמת ייתנו תמורה יותר טובה?

פורסם

DUAL 1 אום אפשר לחבר אפשרות אחת במקביל וההיתנגדות הסופית היא חצי אום האפשרות השנייה בטור זה מעלה את ההיתנגדות ל-2 אום

DUAL 2 אפשרות אחת במקביל אתה מקבל 1 אום אפשרות שנייה בטור אתה מקבל 4 אום

חיבור מקביל = פלוס לפלוס ומינוס למינוס

חיבור טורי = פלוס של סליל 1 למינוס של סליל 2

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אז מה עדיף? מה יותר איכותי?

את ה JBL ב 2 אום?

או את הסאונדסטרים , היפוניקס ב 1 אום?

פורסם

אפשר עוד חוות דעת על המגבר הזה?

או איזה מגבר כדאי יותר?

פורסם

סדרת ה GTO של JBL נחשבת לסדרה טובה ומוצלחת מאוד, ככה שאני לא מאמין שאפשר לטעות עם המגבר הזה. מה בדיוק ההבלים בין סדרה I ל II אני לא בדיוק יודע, אבל אני מאמין שהם זניחים ובטח שלא מורידים או מעלים את איכות המגבר בצורה קיצונית.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...