Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת פיג'ו 306 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש כרגע רכב פיגו 306 ידני מ1999 ומעלה, מצאתי פיגו דיאמונד 99 GT

125 כ"ס, יש דבר כזה? (יש לי מחירון של לוי יצחק ואין שם דגם כזה....)

נ.ב

הוא אומר מחירון 32K ומוכר ב 26K

אם מישהוא מכיר את הדגם ,אנא עזרו ביעוץ...

פורסם

גם אני אמרתי לא שזה לא הגיוני.. אבל הוא המשיח לשכנע אותי...

אבל מצד שני למה לו לשקר? הרי אפשר לראות את במסמכים או במחשב של המוסך. לא?

פורסם

לא קיימת (בארץ לפחות) 306 GT.

דיימונד (לא יודע אם זאת היתה מדבקה שהיבואן הוסיף בארץ כבר או לא) אם אני לא טועה מציין משהו שקשור לרמת הגימור.

המנוע סביר להניח הוא 1600/1800 (אני בטוח שתקבל פירוט מלא על הדגם מהתותחים של הפורום).

בכל מקרה,כל העסק הזה נשמע די "מסריח" ולדעתי עדיף להתרחק מהאוטו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

גם אני אמרתי לא שזה לא הגיוני.. אבל הוא המשיח לשכנע אותי...

אבל מצד שני ,למה לו לשקר? הרי אפשר לראות את זה במסמכים או במחשב של המוסך. לא?

פורסם

דרך הגב הוא ציין שבשנת 99 יובאו לארץ 50 מכוניות בלבד מדגם זה.

אני מחפש אוטו כ חודשיים שלושץץ וזה כרגע הכי מתאים לדרישות שלי בגלל זה זאת התלבטות קשה...

פורסם

ככל שזכור לי גרסאות Diamond היו ספציפיות לישראל, והובאו לרגל 50/60/70 (מה שזה לא יהיה) שנות הנציגות של לובינסקי בארץ.

ההבדלים מ- 306 רגילה היו מינוריים. אולי מראות חשמליות? משהו זניח כזה.

בכל מקרה דובר רק על שינוי במפרט האבזור, ונדמה לי שהמנועים היו רק 1600.

אם אני ממשיך לפשפש בזכרון, זה בכלל היה בתחילת 97 (306 דור I) ולכן ככל הנראה המכונית שהוצעה לך היא בכלל לא הגרסה הזו.

306GT לא היתה בארץ ו\או במקום אחר בעולם.

• תוכן חדש...