Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצרים בדם, סרט חובה וגם 3 שעות, כה שגם מעביראת הזמן יופי.

פני צלקת, סרט מעולה עם אל פאצ'ינו, ממולץ בחום.

ספרות זולה, שאפט,יום אימונים מסוכן, כרוניקה של אקדח, אמריקה X.

אומנם סרטים ישנים עד עתיקים אבל מאוד ממולצים.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כופר , תישרף באש הגיהנום :evil::evil::evil::evil::evil:

:lol::lol::lol:

מה עם טרילוגיית "שר הטבעות" ? יכולה בכיף לאכלס 10 שעות...

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
באטלסטאר גלקטיקס היה נראה לי קצת משעמם (אני לא חובב גדול של מדע בדיוני) אז לא טרחתי לבדוק אפילו, האם זה באמת שווה גם למי שלא אוהב את הז'אנר ? (לדוגמא מעולם לא ראיתי מלחמת הכוכבים ..)

הקטע המדע בידיוני שם שולי.

זה לחובבי קרניבל, טווין פיקס ושאר מופרעיות טלווזיוניות שפוגשות את הבית הלבן...

רק צריך סבלנות, כי העלילה המרכזית מתפתחת לאט מאוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

"שאפט" אחלה סרט.

בנימה אחרת לגמרי,

"הניבלונגים: זיגפריד"

http://www.imdb.com/title/tt0015175/

ו"נקמתה של קרימהילד"

http://www.imdb.com/title/tt0015174/

יעניקו לך בכיף 4 שעות של תרבות טבטונית משובחת.

אם תשרוד, תוכל להמשיך לקלאסיקה לא רעה בכלל

שנמכרת כיום ב-30 ש"ח בארץ: האזרח קיין.

http://www.imdb.com/title/tt0033467/

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כולכם שותפים לדבר עברה! הוא רוצה לראות שיראה למה צריך לעודד אותו לחלל את היום הקדוש.

אלמלא לא היית רושם את הכותרת בנימה של גאווה לא הייתי מגיב בכלל וזה לא היה מעניין אותי.

פורסם

אני זוכר בזמנו ממש חיכיתי ליום כיפור כדי לגלוש עם ה33K שלי :-) היו זמנים

הגלישה ביום הזה הייתה הכי איכותית מכיוון שהרבה ויתרו על החוויה

היו זמנים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אפשר להעביר את יום כיפור בלהסתכל על מצלמות של כביש איילון לראות מי נוסע על אופניים ומי בכל זאת החליט שהוא נוסע עם רכב בכוון ההפוך שנה שעברה זה בידר אותי למשך הרבה זמן :-)

S2000

פורסם
כופר , תישרף באש הגיהנום :evil::evil::evil::evil::evil:

:lol::lol::lol:

מה עם טרילוגיית "שר הטבעות" ? יכולה בכיף לאכלס 10 שעות...

שר הטבעות / הארי פוטר יכול להרדים אותך לכל החג.... שונא סרטי "פנטזיה" כאלה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לצערי כבר צפיתי ב 90% ממה שנאמר כאן, אבדוק בשירשור השני.

לכל ה"צדיקים" (אלה שחושבים שאם הם ילכו יום אחד בשנה לבית כנסת ויסתמו את הפה למים ואוכל אלוהים יסלח להם על כל החרא שהם עושים כל השנה , שלא נאמר חס וחלילה צבועים) שזה מפריע להם, יכולים פשוט ללחוץ על האיקס שם בפינה למעלה.

אייל, אתה הולך להנות ! דקסטר סדרה מ-ע-ו-ל-ה !

אזהרה אבל - הפרקים הראשונים 1,2 קצת משעממים ונוטים להרחיק , אבל הבטחה אישית זה משתפר חזק ! :)

עוד המלצות על סדרות טובות יתקבלו בשמחה, למרות שבטח ראיתי אותן :p

פורסם

שאלה קטנה לכל מי שיצא נגד פותח השרשור,

אתם שומרים כל השנה שבת, כשרות, טהרה ושאר תרי"ג מצוות? הרי יום הכיפורים בא לכפר בדיוק על עבירות אלה (בין אדם למקום) ולא על עבירות של בין אדם לחברו אז אם צמתם וביליתם בבית הכנסת כל החודש ובשבת הדלקתם אור אז כל הצום שווה לת#ת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי, אשמח לקבל הרחבה על ההסבר (אני רציני, אני "מהכופרים"....יש כאלה שאומרים שאני לא יהודי :shock: )

אדם למקום למה? מה הכוונה? צום רק על חטאי חילול שבת?

פורסם

גם אני מ"הכופרים" אבל מאוד בקיא בדת.

הצום בא לכפר על עבירות בין אדם לאלוהים כלאמר אם לא שמרת שבת, לא שמרת כשרות ודברים מהסוג הזה. עבירות שבין אדם לחברו נמחלות רק אם ביקשת מחילה מהאדם בו פגעת והוא הסכים למחול לך.

תנאי נוסף למחילה הוא שלא תחזור על העבירות או לפחות תשתדל לא לחזור עליהן. אם צמת ואחרי שבוע שוב עברת עבירה אז כל הצום שלך לא שווה כלום.

אישית אני לא מחכה לשום יום מיוחד ואם אני חושב שפגעתי במישהו אני מתנצל מייד. בקשר לאלוהים אני לא אדם מאמין ואם אחרי שאסיים את הקדנציה על פני האדמה אגלה שטעיתי והוא באמת קיים אני כבר אסתדר איתו שם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...