Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מתכנן לעשות פרויקט הדגמה, התקנת מקרן (חד-קרן) ברכב. אני עובד היום בחברה שמספקת ציוד אור קולי, בית חכם, מחשבים וכו'..

בעבודתי אני מבצע התקנות למקרנים באמצעות מתקן תליה טלסקופי או מעלית חשמלית למקרן. לאחרונה קיבלנו מתקן תליה חדש שהוא יכול להתאים את עצמו לסביבה ולשטח המצוי בו, במילים פשוטות אני יכול להניח את המקרן על המגש האחורי ברכב, ובאמצעות הזרועות של המתלה (8 זרועות נשלפות/מתקפלות) אני יכול בשליפה אחת להוציא אותו מהחלון הצדדי ברכב ללא כל פעולה נוספת וללא צורך בכיוון תנועה.

עכשיו השאלה איך אוכל לסדר אספקת חשמל תקינה למקרן, אני אצרף שני לינקים למקרנים, במפרט יש שם נתון על אספקת החשמל.

שאלה שניה:

רוב המקרנים מאפשרים שליטה על האודיו (ווליום) ע"י המקרן דרך השלט. האם תהיה אפשרות לשליטה על הווליום ברדיו דיסק שלי MX406 דרך המקרן, החיבור של האודיו יהיה דרך ה- AUX, אני שואל מכיוון שאין שלט ל- MX406 ורוב הפעולות הן אנלוגיות בHU

http://electrosrad.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=181

http://www.dvdcenter.co.il/pl_product~110~4~36.htm

פורסם

לפי נתוני יצרן על הדגם השני EPSON tw700 הצריכה המקסימלית היא 240W

במצב הארה חזק

אתה צריך לחפש ממיר מתח של לפחות 500W כי בדרך כלל הם OVERRATED

לדעתי לא תהיה לך ברירה אלא לקחת ממיר כזה ללא שם

לגבי שאלת האודיו במקרן הזה לא ראיתי שום אפשרות לשליטה על האודיו מה גם שאין לו רמקולים פנימיים

פורסם

נאדר, שתהיה בריא, אתה לא יכול לעשות לנו את זה.. עד שאנחנו מתאוששים מחלום אחד שלך שאתה מגשים, אתה מתחיל עם חלום אחר.. מקרן באוטו??? אחלה Pimp My Ride.. מה אח"כ? ג'קוזי?:wink::lol:

פורסם

ערב טוב,

היום חיברתי את המקרן ל-HU, הפעלתי סרט דרך הDVD הקיים במקרן והאיכות סאונד גרועה מאוד ביחס לאיכות CD, חיברתי בנוסף DVD נייד של סוני אבל עדיין האיכות לא משהו

יש לכם מושג איך לשפר את האיכות?

• תוכן חדש...