Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

kinder bueno white יש בארץ?

asaftri
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה? אתה דווקא צודק. המזל שלי, שאבא שלי כבר לא מביא כאלה לסופר שלו :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסתם את המנטוס אבטיח??

אחד הדברים הכי טעימים שיש.

אפשר להשיג בכול קיוסק/מכולת/מגה

מומלץ בחום.

רז

פורסם
ניסתם את המנטוס אבטיח??

אחד הדברים הכי טעימים שיש.

אפשר להשיג בכול קיוסק/מכולת/מגה

מומלץ בחום.

מצטרף להמלצה!!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ה kinder bueno white זה אחד הדברים הטעימים,יש מקום שמוכר אותם בארץ? או שהשירשור הבא יהיה "מה הפרוצודורה בייבוא דבר מאכל בארץ?" או " מוכרים kinder bueno white ב איי בי?"

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אני רואה פה קניה מרוכזת מטעם CF?

נ.ב נראה לי שהגיע הזמן למצוא לפורום קיצור חדש... לַיֶּפֶת כִּיסְתִית זה לא תחום העיסוק שלנו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

היבואן של קינדר בארץ הוא ליימן שליסל, הכי פשוט שתשאל שם.

אם השוקולד הזה יחסית חדש קח בחשבון שייקח קצת זמן עד שהם יביאו אותו וינסו לשווק אותו בארץ.

ראיתי כמה זמן לקח להם עם ההפי היפו, שזה באמת ממכר!

פורסם

הכפפה הורמה , שלחתי להם פניה עם השאלה .

עידכונים בהמשך .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אומי הקדמתי אותך,דיברתי עם השרות לקוחות שלהם לפני כחודש ,הם מסרו שעדיין אין תיכנון להכניס את זה לשוק למעט הדיוטי פרי בארץ בזמן הקרוב,אז השאלה מי עובר שם בקרוב?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אומי הקדמתי אותך,דיברתי עם השרות לקוחות שלהם לפני כחודש ,הם מסרו שעדיין אין תיכנון להכניס את זה לשוק למעט הדיוטי פרי בארץ בזמן הקרוב,אז השאלה מי עובר שם בקרוב?

אם הם יתחילו לכל הרבה פניות....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
על אותו משקל אני אודה לכל מי שיכול לתת פיסת מידע על הימצאותו של TWIX PB

שימו לב! לא מדובר בטוויקס המוכר באריזה זהובה עם כיתוב אדום אלא הפוך- אריזה אדומה עם כיתוב זהוב.

PB=חמאת בוטנים.

דווקא את זה ייצא לי לראות בחנות של יבואן/מפיץ שוקלדים וממתקים אצלנו בכרמיאל , לפני שבוע שהלכתי לקנות דברים לאריזות מתנה לראש השנה.

זה מגיע באריזה גדולה של אולי איזה 100 יחידות מיני קטנות , חצי מהאריזה היו עם עטיפה אדומה וחצי היו עם עטיפה זהובה , אם אני זוכר נכון שקית כזאת עולה משהו כמו 55 שקל , והיה גם אפשרות לקנות בתפזורת .

אגב היו אצלו כל מיני ממתקים נוסטלגים ששנים לא ייצא לי לראות .

פורסם

גם אני טעמתי את הקינדר וזה בחלט טעים.

חבל אבל שעדיין לא מצאתי אותו בארץ(לפחות זה לא שגעון פרטי שלי:-))

to finish first first you have to finish

• תוכן חדש...