Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 496
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין יותר פרטים... אני בספק, כאמור, שהבעלים נטש אותה בהגעתה לנמל- עלות השחרור היא לא עד כדי כך גבוהה (אלא אם כן האוטו עלה ממש המון!), ש"שווה" לנטוש כזה אוטו אחרי, שכבר השקעת את המאמץ להשיגו להביאו לכאן! אני בדעה, שמסיבה כלשהיא לוקח לבעלים זמן לשחרר אותו משם, אולי בעיה עם רישיון יבוא, אולי עוד משהו, אבל אני מאמין, שבסופו של דבר האוטו ייצא משם, ויגיע למפגשים!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
פולקסוואגן בחדרה .

האוטו עומד באותו מקום בערך שנה,ראיתי שהחליפו לא גלגלים ומאז לא נגעו בו.

עד לא מזמן היו לידו גם 2 חיפושיות,אחת היתה עם שלט למכירה וכנראה נמכרה.השנייה עדיין שם.

הנה עוד תמונה של הפולקסוואגן

ללא שם.JPG

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

חשבתי לרגע שזו טרנספורטר אחת שאני מכיר מאותו איזור בחדרה וגם באותו צבע

רק שזו שאני מכיר היא פתוחה (בתמונה)

מסתבר שיש שם 2...

d.jpg

פורסם
חשבתי לרגע שזו טרנספורטר אחת שאני מכיר מאותו איזור בחדרה וגם באותו צבע

רק שזו שאני מכיר היא פתוחה (בתמונה)

מסתבר שיש שם 2...

יש אחת כזו בדיוק פתוחה בחדרה שהיתה בכתום ונצבעה בלבן. נהוגה ע''י מבוגר והיא יד 00.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

• אחראי פורום
פורסם

באופן מוזר אני ממש לא מצליח להיזכר מה שם הדגם הזה שצילמתי היום :shock:

בכל מקרה, מדובר במודל 84 שעומד למכירה בכניסה הראשונה של כפר תמרה.

נראה לא רע, הצביעה ברמה טובה, במודעה מצויין מנוע 3.8.

דימה :lol: וכל המעוניינים , המספר בה"פ.

איתי.

____013.jpg

____014.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
יש אחת כזו בדיוק פתוחה בחדרה שהיתה בכתום ונצבעה בלבן. נהוגה ע''י מבוגר והיא יד 00.

הטרנסופרטר הפתוח היה בבעלות זה שנוסע על הלבן [פאיז]הבאס מחכה לשיפוץ.

פורסם

איתי.

אוס' קטלס .

מחפש אנג'ל אייז לפיג'ו 206 .

לחצו פה בשביל לשלוח לי הודעה פרטית .

או במייל : [email protected]

פורסם

היה אחד כזה בדיוק בצבע חום שחנה במשך שנים ברחוב יהוד בפתח תקוה , הרכב היה או שימש בעברו את גולדה מאיר ז"ל ובשנים האחרונות נעלם ולא ראיתי אותו מזה זמן. מי יודע אולי צבעו את הרכב בלבן...

איתי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
היה אחד כזה בדיוק בצבע חום שחנה במשך שנים ברחוב יהוד בפתח תקוה , הרכב היה או שימש בעברו את גולדה מאיר ז"ל ובשנים האחרונות נעלם ולא ראיתי אותו מזה זמן. מי יודע אולי צבעו את הרכב בלבן...

נראה לי שאני יודע איפה הרכב נמצא. הוא כנראה עבר לחוב ברל כצנלסון (קצת לפני המפגש עם רחוב חיים ארלוזרוב). חברה שלי גרה ליד, הרכב מחליף חניות מדיי כמה זמן (טיפה קדימה ואחורה), חלון אחורי שבור כבר כשנה (אני זוכר שלפני יותר משנה החלון היה שלם). פשוט כואב הלב על האוטו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
נראה לי שאני יודע איפה הרכב נמצא. הוא כנראה עבר לחוב ברל כצנלסון (קצת לפני המפגש עם רחוב חיים ארלוזרוב). חברה שלי גרה ליד, הרכב מחליף חניות מדיי כמה זמן (טיפה קדימה ואחורה), חלון אחורי שבור כבר כשנה (אני זוכר שלפני יותר משנה החלון היה שלם). פשוט כואב הלב על האוטו.

ידוע איזה מנוע יש ברכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...