Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה,

אני לפני רכישת אופל אומגה, מנוע 2.5 ל', שנת 97, 150000 ק"מ.

מחיר הקניה מצחיק, יחד עם זאת מברור שערכתי למדתי שעלות האחזקה עלולה להיות קטסטרופלית. אשמח לקבל פרופורציות למה צפוי לי? עלות טיפולים שוטפים? עלות תקלות שכיחות ופחות שכיחות? מוסך מומלץ שמכיר את הרכב וגובה מחירים שפויים בניגוד ל-UMI? אני מוכן לשלם על תענוג האחזקה יותר מעל סובארו השאלה היא כמה יותר...

תודה

פורסם

מחלות:

1) קולר שמן גיר שנפרץ. לא יודע עלות תיקון.

2) שאר התקלות הם חשמליות ויותר רלוונטיות לדגם החדש יותר ברמות האבזור הגבוהות.

3) אצלנו באומגה היה איבוד נוזל קירור איטי (היינו צריכים למלאות פעם בחודש כאשר המחשב דרך היה מתריע על חוסר). לאחר מספר ביקורים במוסך כולל יומיים על הליפט לבדיקה במוסך מורשה לא ידעו להגיד מה התקלה.

4) אצלנו הוחלף ברז חימום באחריות, אין לי מושג מה עלות החלק.

טיפולים:

ברר עלות טיימינג, אני ממליץ לעשות כל 60K ק"מ ואפילו לפני מכיוון ששמעתי על הרבה מקרים של קריעה של הרצועה (ונזק של 5 ספרות).

לסיכום:

אומנם הסכום קניה זול ומפתה אבל צריך להיות בעל כיסים גדולים וכסף נזיל בכדי להחזיק רכב כזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...