Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש רכב עד 50 אלף

אני אהבתי פיג'ו 206 אבל חברים שלי לא ממליצים לי

להסתכל בכוון של רכב צרפתי, מה דעתכם ?

מאוד חשובים לי צריכת דלק נמוכה ותחזוקה

מה עדיף 1400 או 1600 במקרה כזה

נסיעה בעיקר בין עירונית

חשבתי גם על יריס, אבל קשה למצוא אותה במחיר כזה

תודה מראש

פורסם

אם עיקר הנסיעה שלך בין עירונית חפש אחת עם מנוע 1600.

ה206 מגיעה עם גיר אוטומטי מדגם AL4. אני לא חובב גדול של הגיר הזה, אבל אולי זה רק אני. בכל מקרה כדאי לבדוק אותו היטב היות והוא נקודת כשל אפשרית ביותר ברכב הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

206 1400 ידני הוא שילוב מנצח של סחיבה אמינות וחסכון בדלק. אם אתה חייב אוטומטית אז כדי ללכת על ה1600 שאיתו אין לי נסיון אבל סהכ הרכב אמין למדי ואם אתה אוהב ומתחבר אלין אין סיבה לפסול אותו הרכב נעים מאוד נוח לנהיגה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם תבדקו נתוני צריכת דלק תראו שה1.6 חסכוני יותר במעט!

לדעתי, אין כל סיבה לרכוש את ה1.4 אלא אם כן הוא משמעותית זול יותר. זה מנוע שתוכנן לפני יותר מ20 שנה.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לחבר שלי יש 1600 אוטומט, המחשב דרך מראה על 8.2 ל/100ק"מ

בנסיעה מעורבת.

מהנסיעות איתו לא כל כך נהנתי מהגיר.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
לחבר שלי יש 1600 אוטומט, המחשב דרך מראה על 8.2 ל/100ק"מ

בנסיעה מעורבת.

מהנסיעות איתו לא כל כך נהנתי מהגיר.

מהגיר לא כל כך נהנת{ואני חשבתי שהנהג נוהג ולא הנוסע} אבל מהכסא הנוח זה שלא מרגישים את הבורות בכביש מהשקט והסחיבה דוקא כן!!?

פורסם

גם כשיושבים לצד הנהג אפשר להרגיש את הגיר.

כאשר ניסינו לעקוף רכב ,אז הגיר חשב יותר מדי זמן...

נוחות? כן הרכב רך וגם הסחיבה בסדר גמור.

אבל הגיר, אוי איזה גיר....:?

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

• תוכן חדש...