Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בימים אילו אני מתלבט בין נבארה לדי מקס (רכב חדש) כהשיקולים שלי הם גרירת עגלה סגורה עם משקל של כ 850 ק"ג וגובה של כ 1.80,נוחות נסיעה (הכי קרוב לפרייבט שאפשר).

חשבתי גם על המזדה אבל אין במלאי...

הרכב לא מיועד בעיקרון לנסיעות שטח ורצוי מאד אוטומטי.

יש המלצות?

פורסם

http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=392

בסוף הכתבה:"...ואם בכל זאת חושקים או זקוקים לטנדר? התשובה בגוף השאלה. מי שצריך טנדר רציני לנהיגות ארוכות בכביש ובשטח שיקנה נווארה (ולא ישכח אטמי אוזניים). ניסאן נווארה מקפיץ את משחק הטנדרים היפאניים צעד קדימה, בגודל, בכוח ובנוחות. ניסאן נבארה הוא טנדר העבודה הטוב ביותר בישראל..."

"...המסקנות פשוטות: שני הכלים הם קפיצת מדרגה בתחום הטנדרים מהמזרח הרחוק. כל אחד מהם עדיף על טויוטה היילקס, איסוזו דימקס ומאזדה B2500..."

העיקוב לטובה ,לך על הנווארה.

פורסם

נאמר לזכות הנבארה המנוע המעולה, הפנים הדיי איכותי והמשפחתי, והגודל.

נאמר לחובתו, שהמושבים האחוריים גרועים, והוא יקר, והיבואן עם שירות גרוע ביותר (קרסו האלה) שוק לא טוב.

האנטר :

נאמר לזכותו, פנים הרכב, מנוע מחוזק, עיצוב.

נאמר לחובתו, גודל בגאז' קטן, ביטוח יקר, מושבים לא תומכים, מושב אחורי אמצעי לא שימושי (אבן), שוק גרוע מאוד, נמכר מתחת למחירון במחיר שחיטה, וגם זה לא תמיד. שמועות על שבירת קראנקים אחרי ק"מ מסוים.

די-מקס:

נאמר לזכותו : שימושי, טנדר עבודה ישר ולעניין, מחיר, מוניטין.

נאמר לחובתו : יבואן ח*א ברמה של קרסו, איכות ומראה תא הנוסעים, מיושן לעומת האחרים.

היילקס :

נאמר לזכותו : יפה לדעתי, נוח, טנדר עבודה אמין ומוכח, מנוע 3 ליטר, גודל בגאז', שוק מעולה (הטנדר היחידי שנמכר לרוב מעל המחירון).

נאמר לחובתו : מחיר גבוה לתמורה, מנוע 2.5 ליטר חלש ובעל גיר ידני בלבד (אוטומט ב3 ליטר).

אני גם התלבטתי לפני חודשיים, לפני קניית הפולקסוואגן, איזה טנדר לקנות, הייתי כבר בשלב קניית היילקס BLACK, עד שביטלתי והחלטתי לקנות משהו אחר לגמרי, הטוראן.

לדעתי היילקס הוא עדיין הטנדר הטוב ביותר, שירות טוב של היבואן, טנדר רציני וישר לעניין, שוק מעולה (כמעט ורק בגלל זה), אמינות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הנבארה עדיף על הדימקס כרכב חדש בכל מובן כמעט. בנושאים של אמינות/שירות יבואן וכולי - אלוהים גדול. לא קרסו ולא UMI צדיקים. האחרון מל"ו יבואני הרכב הצדיקים פשט רגל בשנות ה70'.

לא יצא לי לבחון עדיין את ההילקס עם מנוע 3.0 ליטר, אבל אני מניח שהוא יתן קרב טוב לנבארה.

בכל מקרה, לא הייתי קונה את הטנדרים האלו עם הגירים האוטומטיים, היסטורית הם מקור לתקלות. קח את הגיר הידני, תחסוך דלק וצרות.

את מבחני הדרכים שלנו לדימקס, האנטר, נבארה, וויגו (2.5 ליטר) ועוד אתה יכול למצוא בג'יפולוג.

Jeepolog.com

פורסם

תודה על העצות!

אני מתחיל לתהות לגבי הנבארה,בהתחשב בזה שיומיים אני משאיר הודעות ומבקש שנציג מכירות יחזור אלי ואין קול ואין עונה, אם ככה ההתיחסות עוד לפני שקניתי את האוטו...אז מה יהיה אח"כ???

לגבי הטויוטה חבר אם רכב בן חצי שנה אמר לי שקשה לנווט איתה בגרירה של עגלה כבדה (הוא גורר קבוע 900 ק"ג), הגרירה אצלי היא פקטור מכריע..זאת הסיבה שאני צריך טנדר...

משום מה קיבלתי הרגשה שהדימקס הכי פחות נוח בתא הנוסעים...

בקיצור עדיין לא מסוגל להחליט...

• תוכן חדש...