Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשירת שיער לכלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצה חיה תגרום לגזים ועלולה להיות נגועה בסלמונלה.

חמאה ללא ספק לפחות בהתחלה תיגרום לכלב שילשולים.

אני הייתי נמנע מהעצות הנ"ל.

השאלות הכי עקרוניות בכל השרשור הזה עדיין לא נשאלו והן:

מה סוג המזון שהכלב אוכל?

האם הוא אוכל אך ורק את זה או שמקבל גם שאריות מזון שלכם?

האם אתם בכלל מברישים אותו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם הביצה לא מקולקלת למה שהיא תיהיה נגועה?

לאף אחד מהכלבים שלי לא היה שילשול עקב חמאה...

הפאג יותר רגישים לחמאה בכלבים אחרים מאותה קטגוריה? (לדוגמא פקינז וכו')

פורסם

אין קשר לקילקול של הביצה, סלמונלה נמצא בקליפת הביצה (אם אני לא טועה מגיע מהצואה של התרנגולת שהיא כמובן ספקית הביצים) ולכן כשפותחים ביצה, גם הלבון והחלמון נדבקים בחיידק והצורה היחידה להרוג את החיידק זה בישול מלא של הביצה.

אפילו ביצה רכה אסור בעיקרון לאכול, בטח ובטח נשים בהריון.

רק כדי שתדע, אם נגעת בביצה נגועה, רק בקליפה בלבד! ואחרי זה נגעת בסלט ירקות, גם הסלט נגוע בסלמונלה אז קח בחשבון שרצוי לשטוף ידיים אחרי שנגעת בביצים, ולא, אסור לשטוף ביצים כי הקליפה סופגת והיא תספוג את החומר ניקוי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יניב - אתה לא רופא ואין לך סמכות לומר שחמאה תגרום לכלב לשלשולים.

הכלב שלי במשך 6 שנים בקביעות מקבל חתיכת חמאה קטנה כל יום מגיל חצי שנה. אפילו פעם אחת לא היה לו שלשול מהחמאה. הכל עניין של כמות.

מה שכן - יש לו אחלה פרווה - ארוכה, נעימה ויפה :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

1. אני לא רופא אז אסור לי גם להגיד שמביצה טריה אפשר לקבל סלמונלה או שאת העובדה הזאת את במקרה יודעת אז את לא חולקת עליה?

יכול להיות שהכלב שלך לא שלשל מעולם,סבבה! זה עדיין לא אומר שרוב הכלבים שמתחילים לתת להם חמאה משלשלים מזה.

2. גם רופא של בני אדם לא יודע כלום בתזונה, בגלל זה יש מקצוע שנקרא תזונאי/ת. אצל חיות אין תזונאי/ת כי המזון שלהם הוא מזון מלא אבל זה לא אומר שוטרינר מבין משהוא בתזונה, הם אפילו לא לומדים את זה.

2.כתבתי בפרוש "לפחות בהתחלה" ואפילו את ציטטת את אז, כלב שלא רגיל לאכול חמאה ופתאום מתחילים לתת לו זה בד"כ עושה להם שלשול, את מוזמנת אפילו לנסות את זה על עצמך.

קחי כמה שאת נותנת לכלב שלך, תכפילי ביחס של המשקל שלך והכלב, תאכלי את החמאה הזאת בכמות יום יומית ותחזרי מחרתיים (לא מחר כי תתקשי למצוא זמן פנוי מחוץ לשרותים) לדווח איך היה :lol:

מה שכן, כנראה שתהיה לך אחלה פרוה, סליחה, אחלה שיער גולש ובריא

פורסם

שוב אני אצטט את מה שכתבת ואתייחס לזה

יש הבדל בין "עלול" ל-"ללא ספק", אתה לא חושב?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כמו שאמר רה"מ לשעבר יצחק שמיר: "נו, טוף..." בהחלט יש הבדל :wink:

פורסם

הוטרינר שאני הפניתי דווקא כן מבין בתחום ולכן ההפניה , גם מבעיות שהפגה שלי אישית סבלה.

בקשר לשק אוכל רפואי ... נו טוב , אני אף פעם לא קיבלתי "המלצה" כזאת או אחרת , מה שכן , היוקנובה כבש ואורז שאני קונה הוא גם ככה קרוב במחיר (15 קילו -> קצת פחות מ280 ש"ח למיטב זכרוני).

פגים מאוד רגישים לשינויים באוכל וזה משפיע עליהם מהר מאוד , דווקא יותר בכיוון של הקאות וכו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

דבר אחד בטוח (ןלא צריך להיות וטרינר או רופא כירורג בשביל לחוות את הדעה הזאת), כלבים בכלל ופאגים במיוחד מגיבים רע מאוד למזונות באיכות ירודה או לתערובת של מזון כלבים ושאריות שולחן ולכן נשאלת השאלה (שעדיין ללא תשובה) מה הכלב אוכל וכמו כן האם בכלל מברישים את הכלב.

אין שום סיבה הגיונית לרוץ לוטרינר ליעוץ לפני שפותרים את הסוגיה הזאת, הרי כל אחד בר דעת לוקח בעצמו כדורבמקרה של כאב ראש ולא רץ לרופא לבקש CT ראש ולחפש גידולים ממאירים.

פורסם
הרי כל אחד בר דעת לוקח בעצמו כדורבמקרה של כאב ראש ולא רץ לרופא לבקש CT ראש ולחפש גידולים ממאירים.

הבעיה היא שלא כל אחד הוא בר דעת :wink:

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...