Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מד החום במגאן ששייכת לאחד מבני המשפחה שלי לא מצליח להסגר על עצמו ו"מטייל" בין המינימום לחצי הסקאלה.

בעבר מד החום הראה תמיד שהחום עומד על רבע הסקאלה. אני לא יודע אם זה היה תקין, אבל מכונאי שבדק את זה בזמנו אמר שזה בסדר.

על מה הבעיה הזאת יכולה להצביע? האם זה תרמוסטט ששובק מול עיני?

הערה:

חיפשתי וכל מה שמצאתי זה זה, והוא לא תובנתי במיוחד.

תודה לעוזרים!

Kawasaki Versys !!!

פורסם

טרמוסטט תקול יכול לגרום לחום יתר /קור יתר ברוב המקרים (תלוי באיזה מצב נתפס) אם כי אסור לפסול את האפשרות שספציפית אצלך הוא תקול.

לדעתי,יותר הגיוני לבדוק תחילה את עניין יוניט החום/חיבורים של היוניט, שיש לי חשד שהיא מזייפת ומטעה אותך ומראה בעצם כל פעם חום אחר.

מצב זה מסוכן,שכן בעת התחממות קיצונית של הרכב לא תדע על כך ועלול להיגרם נזק כבד למנוע /ראש המנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן ייתכן שמדובר בתרמוסטט גוסס.

ולמרות זאת עקב בעייה זהה שהייתה לי בקליאו ובעקבותיה הוחלף חיישן חום מנוע מה שפתר את הבעייה רק לחודש הייתי מתמקד בכיוון אחר: חיבור חשמל "צולע". אחרי החלפת החיישן אצלי + חודש ימים, הבעייה חזרה ולבסוף נפתרה ע"י ניקוי מגעים והידוק הקונקטור של החיישן חום מנוע.

אם תרשום דגם מדויק של הרכב (דגם מנוע + סוג תיבה) אוכל להעלות שרטוט של האזור ולכוון אותך.

*ניסיון עבר שלי לימד אותי המון - רוב התקלות מהסוג הזה קשורות בסוף רק למערכת החשמל ברנו שהיא חרא.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...