Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום אצל חשמלאי, והוא היציע לי לעשות ניקוי יסודי למערכת ההצתה והזרקת הדלק ב1000 ש"ח.

האם הסכום הזה ניראה לכם יקר לטיפול כזה?

תודה לעוזרים .

פורסם

כן זה יקר ואפילו מאוד.

אין מה לעשות בניקוי מערכת הצתה, אין מה לנקות ואם אי בעיות ברכב, חבל על הכסף וזה רק להיכנס למיטה חולה.

אם עובד-אל תיגע.

אם יש בעיה מסויימת ברכב, כתוב אותה וננסה לעזור לך.

ואם יש לך בעיה ברכב הכתובת זה מוסך מורשה, צריך להתחבר לסורק תקלות.

אם הניקוי במערכת הדלק הוא ניקוי מזרקים במכונה כולל פירוק והרכבה זה לא אמור לעבור את ה 700ש"ח בערך.

פורסם

הייתי אצל חשמלאי בחיפה שפעם היה מצת אור.הוא היציע לי לעשות ניקוי מזרקים וניקוי פיח ומצערת. סהכ אלף שח. זה אמור לעזור לרכב לסחוב טוב יותר בעליות. האם אתם מכירים עוד מקום באיזור חיפה שיכול לתת חוות דעת?

פורסם

הניקוי מזרקים הוא עם פירוק המזרקים או רק עם תוסף דלק?

אם פרקים את המזרקים, ומכניסים למכונת ניקוי ומחליפים רישתיות ואטמים למזרקים + ניקוי בית המצערת עם עבודה וכולל מע"מ ב 1000ש"ח זה סביר.

אבל אם זה רק אינפוזיה או משהו כזה זה מאוד יקר המחיר הזה ולא שווה.

אם אתה יכול להגיע לפ"ת יש לך בסגולה את "משה זר הזרקות" חבר לפורום חיים יוד

הייתי מציע שתפנה אליו.

פורסם

לך למוסך מורשה מאזדה באיזור חיפה. מוסך ברק בצומת קרית אתא או מרוץ בקרית ביאליק. תן להם לבצע זאת כי הם מבינים בזה יותר מכולם. אני הייתי ניגש קודם שיאבחנו את הבעיה שוב כדי לקבל חוות דעת נוספת. לחשמלאי טוב תפנה לא.מזגנים בצומת קרית אתא קצת מעל מוסך ברק בר"ח חלוצי התעשייה. מקצועי, אחראי וניראה ישר וגם לא יקר.

mazda lantis 1998 1840

פורסם

אך דני איפה אתה , לאן נעלמת :-(

שלא ימכור לך על הדרך את הכבל מגביר ניצוץ הידוע שלו:roll:

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• תוכן חדש...