Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206 CC -לא רק לאנשים "קטנים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי קריאה ממושכת בפורום על הרכב הנ"ל היה לי את הרושם שהפגי'ו 206 CC רק לאנשים נמוכים ורזים..

תגובות שמצאתי בפורום כמו " אם אתה מעל 1.70 אל תחשוב על 206 CC" - גרמו לי לחשוב שהרכב הזה רחוק ממני שנות אור

והיום יצא לי להכנס לאחת כזאת ואני יכול להגיד לכם "היא לא רק לאנשים קטנים"

אני נחשב לאדם "גדול"

2.01 מטר

משקל של 135 קילו

ונכנסתי כמו גדול (תרתי משמע)

אז קחו בחשבון - פג'ו 206 CC לא רק לאנשים קטנים

פורסם

נכנסת מקדימה ואין סיכוי בעולם שמאחוריך היה נכנס יותר מכלב קטן.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הכל עניין של נוחות של בנאדם.

אני 1.96 ולא יצא לי לשבת בהרבה מכוניות שהיתי יכול להגיד שנוח לי מבחינת הרגליים או שלא היתי צריך לקחת את המושב עד הסוף אחורה.

שלא נדבר על מכוניות מיני שלא נראה לי שקיים דבר כזה.

Got To love It

פורסם
ואתה מוזמן לנסות להכנס למושב האחורי שהגג סגור ולהווכח

גם אם אתה מטר ושייבה ושוקל 40 קילו, לא תוכל לשבת ב-206CC מאחורה. גם עם גג פתוח. המושב האחורי נועד בשביל להסיע חתולים :-P.

אפרופו פז'ו. ראיתי את ה-207 בעולם תצוגה. משהו כמעט בגודל של קסנטיה ואין מקום בפנים בשיט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...